Nechaly jste dítě se patlat v dortu?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nechali jste dítě se patlat v dortu?
Ahoj holky mam takový dotaz, synovi bude za týden rok, tak bych chtěla vědět zda jste nechali své děti se patlat v jejich prvnim dortíku k narozeninám?
Díky za odpovědi
Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ne nenechala…umím si představit jak by pak vypadal zbytek bytu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Patlat bych ho nechala,ale jaksik nejevil zájem,a to ani při druhých narozeninách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč jako
? Předpokládám, že ten dort bude ještě někdo další jíst, nebo pokud budeš mít extra jeden na patlání, tak asi proč ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi jsme naší male také urizli kousek na talir
ona ale ten zájem o nej moc neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paoloska píše:
A proč jako? Předpokládám, že ten dort bude ještě někdo další jíst, nebo pokud budeš mít extra jeden na patlání, tak asi proč ne…
myslela jsem taky ten kousek ![]()
moje chyba,že jsem to nečetla celé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli zvlášť dort pro hosty a zvlášť patlací pro Tomka, ten ale o patlání nejevil zájem, takže jsem ho stejně krmila lžičkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MrsDuck píše:Že on se chtěl patlat v tom pro hosty
My měli zvlášť dort pro hosty a zvlášť patlací pro Tomka, ten ale o patlání nejevil zájem, takže jsem ho stejně krmila lžičkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja bych ho patlat nenechala,maximalne bych mu udelala nejaky jeho maly dortik,ve kterem se patlat muze ![]()
Ale nas ani o prvnich,ani o druhych narozeninach o dort moc zajem nejevil,jen sfouknul svicky a tim ho dort prestal zajimat,ani ho nechtel jist.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, nenechala. Na oslavě je spousta dalších lidí, kterým by to nemuselo přijít roztomilé, navíc jsem jim dort dala ke kávě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pajule22 píše:
Tak ja bych ho patlat nenechala,maximalne bych mu udelala nejaky jeho maly dortik,ve kterem se patlat muze
Ale nas ani o prvnich,ani o druhych narozeninach o dort moc zajem nejevil,jen sfouknul svicky a tim ho dort prestal zajimat,ani ho nechtel jist.
jj,u nás to samé,ani jíst ho nechtěl ![]()
A to jsem si s výběrem dala záležet
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj, patlat jsem nenechala, on ani nejevil zájem se patlat, jen sundaval figurky z marcipánu(Včelí medvídky a kvítka). Nevím, nepřišlo by mi moc hygienické nechat patlat dítě v dortu, který budu servírovat dalším lidem
Maximálně, jak píší holky, uříznout mu kousek na jeho talíř…ale to pro něj asi nebude tak lákávé ![]()
Syn měl k 1.i 2.narozkám stejně svůj dortík - zakysaná smetana, jogurt a piškoty s ovocem(je alergik), a marcipánový dort byl jen na focení a pro hosty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit