Nechaly jste dítě se patlat v dortu?

92
15.1.12 13:31

nechali jste dítě se patlat v dortu?

Ahoj holky mam takový dotaz, synovi bude za týden rok, tak bych chtěla vědět zda jste nechali své děti se patlat v jejich prvnim dortíku k narozeninám? :mrgreen: Díky za odpovědi
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
15.1.12 13:32

Ne, měl svůj uříznutý kousek a vtom se patlal dle libosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
15.1.12 13:33

ne nenechala…umím si představit jak by pak vypadal zbytek bytu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.1.12 13:34

Patlat bych ho nechala,ale jaksik nejevil zájem,a to ani při druhých narozeninách 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.1.12 13:36

A proč jako 8o ? Předpokládám, že ten dort bude ještě někdo další jíst, nebo pokud budeš mít extra jeden na patlání, tak asi proč ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
15.1.12 13:36

Tak mi jsme naší male také urizli kousek na talir :-)) ona ale ten zájem o nej moc neměla :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.1.12 13:37
Paoloska píše:
A proč jako 8o ? Předpokládám, že ten dort bude ještě někdo další jíst, nebo pokud budeš mít extra jeden na patlání, tak asi proč ne…

myslela jsem taky ten kousek :oops:
moje chyba,že jsem to nečetla celé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.1.12 13:39

My měli zvlášť dort pro hosty a zvlášť patlací pro Tomka, ten ale o patlání nejevil zájem, takže jsem ho stejně krmila lžičkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.1.12 13:40
MrsDuck píše:
My měli zvlášť dort pro hosty a zvlášť patlací pro Tomka, ten ale o patlání nejevil zájem, takže jsem ho stejně krmila lžičkou :-D
Že on se chtěl patlat v tom pro hosty :lol: ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
15.1.12 13:41

ne nenechala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
15.1.12 13:43

Tak ja bych ho patlat nenechala,maximalne bych mu udelala nejaky jeho maly dortik,ve kterem se patlat muze :)
Ale nas ani o prvnich,ani o druhych narozeninach o dort moc zajem nejevil,jen sfouknul svicky a tim ho dort prestal zajimat,ani ho nechtel jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
15.1.12 13:45

Ne, nenechala. Na oslavě je spousta dalších lidí, kterým by to nemuselo přijít roztomilé, navíc jsem jim dort dala ke kávě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.1.12 13:46
Pajule22 píše:
Tak ja bych ho patlat nenechala,maximalne bych mu udelala nejaky jeho maly dortik,ve kterem se patlat muze :)
Ale nas ani o prvnich,ani o druhych narozeninach o dort moc zajem nejevil,jen sfouknul svicky a tim ho dort prestal zajimat,ani ho nechtel jist.

jj,u nás to samé,ani jíst ho nechtěl :?
A to jsem si s výběrem dala záležet :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
15.1.12 13:47

nechala

• Citovat
  • Upravit
17226
15.1.12 13:48

AHoj, patlat jsem nenechala, on ani nejevil zájem se patlat, jen sundaval figurky z marcipánu(Včelí medvídky a kvítka). Nevím, nepřišlo by mi moc hygienické nechat patlat dítě v dortu, který budu servírovat dalším lidem :nevim: Maximálně, jak píší holky, uříznout mu kousek na jeho talíř…ale to pro něj asi nebude tak lákávé 8)
Syn měl k 1.i 2.narozkám stejně svůj dortík - zakysaná smetana, jogurt a piškoty s ovocem(je alergik), a marcipánový dort byl jen na focení a pro hosty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí