Barva stolice

1769
3.10.10 11:22

barva stolice

ahoj holky, mam doma 10denní mimčo a chtěla jsem se zeptat jako u barvu by mela mit stolice? pritelova mamka rikala ze by nemela byt takova oranzova a mi ji mame takovou jako plnotučnou hořtici :-) jsme na nutrilonu. dekuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
3.10.10 11:24

Já sem sice kojila, ale plnotučná hořčice by si myslím odpovídat mohla… :mrgreen: Někdo třeba říká míchaná vajíčka, nevím, jak je ti lidi připravují, ale my jsme to podobné neměli ani trochu :lol: :lol: :lol: Podle mě každé mimčo ji má trochu jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.10.10 11:43

:mrgreen: když jsme byli na Nutrilonu tak byla taková žlutá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
3.10.10 11:43

honzíčkovi bude měsíc ,je plně na UM a stolici má zelenou,ale u kojených dětí je to asi jiný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
3.10.10 11:59

jo tak snad je vse o.k. ted jsem prebalovala a mame ji takovou pekne zluzo oranzovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
3.10.10 20:12

Ahoj holky, mám tříměsíčního chlapečka a také papá nutrilon…hovínka má tskové žluté, fakt jako ta hořčice, když dlouho nekaká,tak je měl takové fakt hodně zelené, myslela jsem, jestli není nemocný,ale paní doktorka říkala, že zelené jsou také normální, prý to miminku ve střevech oxiduje :)

Posílám ukázku normálního hovínka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.10.10 10:24

Ahoj holky,máme doma týdenní holčičku a ta má jednou míchaná vajíčka,jednou zelenou hlenovitou,úplně zelená zapáchající je prý hladové hovínko,to jsme měly v porodnici,ale ta hlenovitá je myslím normální

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure