Výměna příkrmů...??

4706
3.10.10 11:14

výměna příkrmů...??

ahoj chtěla jsem se zeptat jak jste to měli vy s výměnou nových příkrmů…
máme vyzkoušenu zeleninu a papáme maso se zeleninou..
teď jsem dávala 3dny kuře se zeleninou. malý to cchutná většinou sní celou skelničku..
**zajímalo by mě, jestli stačí dávat 2dny jeden druh masa se zeleninou a po dvou dnech to maso vyměnit za jiné maso se zeleninou..
mudra nám taky říkala, že by měla maso jíst 6dní v týdnu.. :zed: :zed: noo.. nevim..
papaáme přesnídávky, nevařim. můžete mi naspat vaše zkušenosti??? děkuju mooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
3.10.10 11:22

Tak ideálně by se měla po pár dnech přidat jedna nová věc - takže třeba obměnit maso se zachováním stejných druhů zeleniny nebo přidat jeden druh zeleniny nebo zaměnit… U masa bych problém teda neviděla, spíš je to kvůli reakci mimča - že třeba zjistíš, že květák ho nadýmá, po mrkvi má zácpu a po rajčeti se ti osype. Co by mohlo udělat maso, netuším :nevim: :lol:

Maso jsem zaváděla tak, že první týden ho dostal 1× týdně, 2. týden 2× týdně - 6. týden 6× týdně a 7. týden jsem mu k tomu přidala ten žloutek. Aspoň myslím, tím žloutkem si nejsem jistá…

Jestli dáváš skleničky, tak nemáš co řešit, stejně (hlavně později) zjistíš, že jsou skoro všecky s masem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.10.10 11:51

ahoj, teď teda úplně přesně nevím, na co se ptáš, asi na maso…
My baštíme maso 6× a 7.den žloutek, já teda vařím. Jí v podstatě pořád jen domácího králíka, kuřecí má občas, moc nevěřím těm z obchodu pro malé mimčo a nemám možnost bio kuřete. Zřídka má telecí, když na něj narazím a vzpomenu si.
Holt taťka nás zásobuje králíkama a je to čistý ekomaso, tak mu ho dávám. Trochu mám špatný svědomí, že bych měla dávat jiné maso, ale nějak na to zapomínám ho koupit.

No a změna zeleniny, každý den má nějakou změnu. Příklad: Vyndám z mrazáku bram-mrkev (jedna sklenička), cuketu (druhá sklenička), kedluben (třetí sklenička) a kostku (porci) masa. Dostane do oběda celou cuketu a půl kedlubny, bram-mrkev a maso má vždy. Druhý den vyndám bram-mrkev, maso a dýni a má tohle plus druhou půlku kedlubny. Atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.10.10 13:31

Ahoj,já jsem malému vždycky dávala dva dny půl skleničky,pak začal dlabat dobře,tak snědl celou skleničku.Myslím,že můžeš klidně po dvou dnech příkrm vyměnit.Já tedy dávám maso každý den,malej je dost masovej,příkrmy mu začaly chutnat až když byly s masem :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí