Barvení cukrové (modelovací) hmoty

Anonymní
3.11.22 18:39

Barvení cukrové (modelovací) hmoty

Dobrý den,

poprve jdu péct dort pro dcerku a nevim si rady. Koupila jsem si cukrovou modelovací hmotu a dostala jsem práškova barviva. Na nich píší, ze se da obarvit vše (korpus, pena, hmota atd) ale pisi tam, ze se to ma namichat v mlece, smetaně či vody, ale to jsem četla ze tu hmotu rozpouští -_- je nějak možné pomocí práškových barviv hmotu obarvit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
3.11.22 18:57

Třeba do trošky vodky. Barva se v ní rozpustí a alkohol vyprchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4739
3.11.22 19:11

Ja by som koupila uz obarvene fondanove hmoty. Nestoja tolik. Mne prisli tie praskove barvy nahorkle a slane. Cely krem som pak vyhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
3.11.22 19:13
@Basha3 píše:
Ja by som koupila uz obarvene fondanove hmoty. Nestoja tolik. Mne prisli tie praskove barvy nahorkle a slane. Cely krem som pak vyhodila

Musí to být cukrářské barvy, ne potravinářské, ty jsou slané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4739
3.11.22 19:23

@ZuzaM aha, diky. to som nevedela, ze je rozdil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.11.22 08:23

Ty práškový jsou pěkně na prd, kupuju gelový od dr. Oetkera a dobře se s nimi pracuje, jen je potřeba tam toho dát víc, když chceš mít sytou barvu, tubu sem kupovala asi před týdnem za 37 kč v BILLE :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
5.11.22 09:48
@Anonymní píše:
Dobrý den,poprve jdu péct dort pro dcerku a nevim si rady. Koupila jsem si cukrovou modelovací hmotu a dostala jsem práškova barviva. Na nich píší, ze se da obarvit vše (korpus, pena, hmota atd) ale pisi tam, ze se to ma namichat v mlece, smetaně či vody, ale to jsem četla ze tu hmotu rozpouští -_- je nějak možné pomocí práškových barviv hmotu obarvit?

doporučuji všechny barvy a potahovaci a modelovací hmoty kupovat v cukrářských potřebách, ty, co mají normálně v supermarketech, jsou na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí