Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Třeba do trošky vodky. Barva se v ní rozpustí a alkohol vyprchá.
Ja by som koupila uz obarvene fondanove hmoty. Nestoja tolik. Mne prisli tie praskove barvy nahorkle a slane. Cely krem som pak vyhodila
@Basha3 píše:
Ja by som koupila uz obarvene fondanove hmoty. Nestoja tolik. Mne prisli tie praskove barvy nahorkle a slane. Cely krem som pak vyhodila
Musí to být cukrářské barvy, ne potravinářské, ty jsou slané.
Ty práškový jsou pěkně na prd, kupuju gelový od dr. Oetkera a dobře se s nimi pracuje, jen je potřeba tam toho dát víc, když chceš mít sytou barvu, tubu sem kupovala asi před týdnem za 37 kč v BILLE ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,poprve jdu péct dort pro dcerku a nevim si rady. Koupila jsem si cukrovou modelovací hmotu a dostala jsem práškova barviva. Na nich píší, ze se da obarvit vše (korpus, pena, hmota atd) ale pisi tam, ze se to ma namichat v mlece, smetaně či vody, ale to jsem četla ze tu hmotu rozpouští -_- je nějak možné pomocí práškových barviv hmotu obarvit?
doporučuji všechny barvy a potahovaci a modelovací hmoty kupovat v cukrářských potřebách, ty, co mají normálně v supermarketech, jsou na prd.
Dobrý den,
poprve jdu péct dort pro dcerku a nevim si rady. Koupila jsem si cukrovou modelovací hmotu a dostala jsem práškova barviva. Na nich píší, ze se da obarvit vše (korpus, pena, hmota atd) ale pisi tam, ze se to ma namichat v mlece, smetaně či vody, ale to jsem četla ze tu hmotu rozpouští -_- je nějak možné pomocí práškových barviv hmotu obarvit?