Barvení jemných vlasů

104
14.9.20 19:54

Barvení jemných vlasů

Ahoj:)
Mám jemné vlasy. Moje kamarádka taky a říkala, že teta kadeřnice ji doporučila, ať si je nabarví, že ten vlas bude pevnější. Ptala jsem se na to své jiné kamarádky - kadeřnice (teprve se učí) a ona mi řekla, že barva vlasy spíš ničí. Tak já nevím. Vlasy mám trochu pod ramena a štve mě, jak se pramínkují. Potom vypadají víc řídce. Ona, jak je má nabarvené, tak se ji právě tak nepraminkují, jak to bývá u jemných vlasů zvykem. A pamatuju si, že na zš se ji docela pramínkovali. Teda, zdá se mi, že je má docela dost suché, ale to i kvůli tomu, že si je žehlí atd… Zas tak moc nekvalitní je nemám, barvu by určitě přežily. Ani nějak extra řídké nejsou, když si je pročešu a nejsou slepené, tak vypadají v pohodě, ale když se začnou pramínkovat, tak nic moc… Co si myslíte o tom barvení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
14.9.20 19:56

Zdravim, co mi říkaly kadernice, tak se vlas zpevní po barvení, ale po ztmaveni vlasu nikoli po zesvetlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
14.9.20 19:58

Barva opravdu vlasy posiluje. Ale nesmí se odbarvovat. Při odbarvení se pigmentová zrna rozpouští a zůstanou po nich prázdná místa, proto jsou vlasy hrubé a suché. Kvalitní barva a správně provedené barvení (fakt ne ty z drogerky), dokáže vlasy opravdu posílit, protože se barvou pigmentová zrna obalí a vlasy jsou silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
14.9.20 19:58

Nesmis ho odbarvovat no, to je vysusi a zjemni jeste vic. Nebo muzes zkusit treba hennu, pokud vlasy barvene nemas, ta na vlasu vytvoří takovy obal, na rozdíl od barvy obaluje vlas zvenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
14.9.20 21:18

Hlavne by to asi chtelo i upravit strih, jelikoz pokud je mas dlouhy a uz tak se praminkuji a nejsou kvalitni, tak aspon po ramena. Bude vypadat, ze jich mas vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.9.20 11:08

Chemická barva vlasy ničí, sice chvíli vypadají dobře, ale časem půjdou s kvalitou dolů. S jemmými vlasy nic neuděláte, to je genetika. Jestli je chcete zlepšit, zkuste přejít na přírodní šampony a můžete zkusit zábal z henny cassii, nebo nabarvit hennou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.9.20 11:57
@Ane-t píše:
Chemická barva vlasy ničí, sice chvíli vypadají dobře, ale časem půjdou s kvalitou dolů. S jemmými vlasy nic neuděláte, to je genetika. Jestli je chcete zlepšit, zkuste přejít na přírodní šampony a můžete zkusit zábal z henny cassii, nebo nabarvit hennou.

Jak by vypadaly jako nekvlatine? Přijde mi, že nekvalitní vlasy vypadají tak vysušeně. Že bych je pak měla suchý, nebo by se mi nějak moc lamaly? ( zas tak se mi nelamaji, když si je nenechám třeba po prsa) Nebo by mi začaly víc padat? Vím, že spousta holek ze školy, co je mají zničené, tak jsou úplně takové suché jakoby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.9.20 12:45

@Mawajka00 Barva Vám naruší vnitřní strukturu vlasu. Mně s jemnými vlasy dělá to, že se hodně vysušují v koncích a víc se cuchají a krepatí. A to mám skvělou kadeřnici s kvalitními barvami. Přecházím na svou barvu - vlasy od hlavy mám načechrané, víc podrostů, jen nejsou tak lesklé jako po barvení. Obarvené délky mám věčně zacuchane, lámavé a pramínkují. Ale barvím dlouho. Jednorazové obarvení Vám vlasy nezničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí