Barvení stříšky kočárku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
25.7.17 14:24

Barvení stříšky kočárku

Maminky, už jste některá barvila stříšku? Máme vyšisovanou hlubokou korbičku, tak bych ji ráda nějak pomohla, aby vypadala lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.7.17 14:52

Já párkrát zkoušela barvit oblečení, ale byla to hrůza. Nikdy mi nevyšla krásná sytá barva. Vždycky jen vyšisované a často s fleky, na některé uměliny nechytla barva vůbec - což bych řekla, že možná nastane i u té kočárkoviny. Co ušít nový potah na korbičku? Budeš mít originál třeba i s pěkným potiskem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.7.17 15:08

Nad ušití nové stříšky uvažuju, ale levněji vychází to barvení. Prý bouda u Valco Snap se barví dobře, ale je to hladký šusťák. Hluboký kočár má přece jen tu boudu takovou bytelnější, tak se bojím šmouh a fleků. Jinak si maminky dost pochvalují barvu idye poly, která chytne i na umělinu a pere se v pračce, ale barvily tím jen toho snapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.7.17 22:35

Barvila jsem boudy u dvou kočárků, použila jsem barvu na textil ve spreji Arte miss, byla zde na toto téma již diskuze a paní psala, že to dělala touto barvou, tak jsem to zkusila. Barva stojí cca 60,– a spotřebovala jsem tři. První jsem barvila boudičku od Peg Perega a takový ten nánožníček na hlubokou korbičku a výsledek byl super, největší otrava bylo zalepování toho co jsem nechtěla nabarvit, samotný nástřik byl hotový během chvilky. Tuto boudičku jsem i prala a barva místy trošičku slezla, takže jsem to ještě přestříkla. Druhá boudička dopadla trochu hůře, jednalo se o Bebecar a látka na boudičce byla nějak více „vodivá“, takže se mi to rozpilo i pod zalepené části a do švů uvnitř boudičky. Nicméně boudička opravdu prokoukla a barva drží a nepouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.7.17 15:42

Děkuji za příspěvek, přesně to jsem chtěla slyšet. Diskuze na toto téma mám prolezlé, ale zajímaly mě výsledky barvení u různých kočárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.7.17 20:17

Tady je foto toho obarveného bebecaru, jak se to propilo do švů uvnitř boudičky a u druhé fotky jsem měla zalepené pruhy izolepou ale stejně to prosáklo do krajů, takže jsem nakonec nastříkala i ty pruhy. Ale šlo to pak krásně ke korbičce a bouda byla hezčí než korbička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.7.17 09:59

Tak to je nádhera, vypadá opravdu krásně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie