Barvení vlasů svépomocí

18
21.3.26 08:25

Barvení vlasů svépomocí

Ahojky, nenašla by se tu nějaká kadeřnice nebo někdo zkušený, kdo by poradil?
Měla jsem dlouho vlasy odbarvené na blond. Své vlasy mám kudrnaté, popelavě hnědé a před Vánoci jsem se rozhodla, že půjdu do vínově červené s nádechem do fialová. Nechala jsem si to dělat od kadeřnice, ale já musela domluvenou návštěvu u ní zrušit kvůli nemoci a ona teď půjde na operaci, takže další termín na barvení mi může dát na konci dubna, když brzy… A měsíc už to nevydrží, odrostly mám moc moc :D
Vlasy mám dlouhé kousek pod ramena, v tuto chvíli je odbarvená část vlasů asi od úrovně uší dolů. Jde mi o to, pokud bych si vlasy obarvila sama doma, jak moc se to může pokazit? Bojím se, aby to nechytlo nějak špatně…
Barvu bych použila nějakou profi, ne drogérku. Samozřejmě je možnost jít k jiné kadeřnici, ale nechci tu svoji „podvést” :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
21.3.26 08:41

Hodně se to pokazí, jak napatláš barvu, jeste takovy výrazný odstín, na vlasy, kde je pulka odbarvena a pulka přírodní, tak to chytne na každou část jinak. Na té odbarvené to bude mnohem výraznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24652
21.3.26 08:43

To bych nedělala a radši šla jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1550
21.3.26 08:48

Normálně si skoč jinam a příště zas půjdeš ke své. To není žádné,,podvádění" normální řešení situace. Podle mě by ti to i sama ta tvoje doporucila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
21.3.26 08:51

Šla bych jinam. Jednou se to nezblázní. Lepší než si po… vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
21.3.26 09:00
@PacinaSl píše: Více

Ježiš, atˇtě ani nenapadne na to něco patlat sama doma. Najdi si jinou kadeřnici. Vždytˇlogicky ti ta barva chyte jinak na odrosty a konce vlasů. Budeš jak strašidlo a ještě si zničícš vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8726
21.3.26 09:16

Moje mamka si barvila vlasy doma několik let. Nikdy se nic nepokazilo. A to si barvila i odrosty, pouzivala obyčejné barvy z drogerie. Ja jsem si nedávno dala na vlasy jakýsi barevný šampon. Barvu podobnou moji přírodní, chtela jsem to jen nejak sjednotit. Bála jsem se, proto jsem volila šampon, ktery by se mel po několika umytich vymyt. Tak co to zkusit treba takto? Kdyby se to hodne nepovedlo, vezmeš horkou vodu, caste mytí a za chvili je po katastrofě. Anebo proste bez k jine kadeřnici. Přece si ta tvoje nemůže myslet, ze na ni budou vsichni čekat. Až bude zdravá, půjdeš zase tam. To neni zadny podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.3.26 09:17

Tak jo, byla jsem úspěšně odrazena, riskovat to nebudu 😬 díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.3.26 09:50

@Midaku červený šampon, kdyz napatlá na odbarvené blond vlasy, tak to fakt nevymeje, ani kdyby myla hlavu cely den v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.3.26 11:20
@PacinaSl píše: Více

Ty červený vlasy jsou děs. Nech si vlasy promelírovat a sjedotit barvu a bude to ok a šetrnější k vlasům. Běž někam jinam, když ta tvoje nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.3.26 11:35

Za kovidu jsem si doma barvila vlasy barvami z drogerie. Hrozná práce a ty drogerkovské barvy pouštěly při každém mytí. Nyní chodím ke kadeřnici a je to markantní rozdíl. Je to pohodlné a její profi barva se nesmývá. Nehodlám šetřit za každou cenu, tím spíše na sobě. Nechápu, proč nechce jít zakladatelka k jiné kadeřnici. K té své se může časem zase vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8974
21.3.26 12:07

Jdi jinam. Tyhle doma experimenty nejsou hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10827
21.3.26 13:16

Já si patlám doma barvy asi tak 20 let a v pohodě :nevim:. Takže já bych na to koule měla v pohodě 8)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
21.3.26 20:01

Odbarvila bych odrosty a pak přes celé dala barvu. Jako profi to nebude, ale průšvih asi taky ne. Otázka je, jak použiješ odbarvovac; moc jich na výběr nebývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1550
21.3.26 20:21
@TaLucie píše: Více

Tak zaprvé je to zbytečný, za druhý složitý proces tudíž víc prostoru pro chyby - odrost bude světlejší, protože u hlavy se zesvětluje rychleji kvůli teplu, chytne to do žlutooranzova - pak to bude složité překrývat, nesjednoti se to s délkama. No a nakonec je to prostě zbytečný ničení vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí