Barvení vlasů u mužů

26856
7.2.19 14:07

@verujan Pokud jde jen o decentni preliv na zakryti prvnich sedivych vlasu, tak v tom nevidim nic divneho.
Osobne se mi ale muzi se sedinami libi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
603
7.2.19 14:17

@cecetka Taky se mi u mužů líbí šediny, já spíš myslela obarvení ve smyslu blonďák (zrzek) na bruneta apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.2.19 14:35

podle mě musí být chlapi výrazně opatrnější při barvení - aby to vypadalo přirozeně, narozdíl od ženských, kde to není tak docela potřeba ;)
Jinak obecně se mi barvený vlasy nelíbí, připadá mi to zženštilý. A šediny jsou na chlapech sexy (Jen teda nedávám prošedivělý plnovousy u relativně mladých chlápků, protože jim to místo sexapealu přidává tak patnáct let věku, úplně zbytečně. Já teda dost nesnáším plnovousy u chlapů obecně, ale když jsou ještě prošedivělí, tak je to bléééé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
7.2.19 14:39

No já teda ve svým okolí neznám žádnýho chlapa, který by měl potřebu barvit si vlasy… Ale asi by mi to nevadilo, je to každýho věc jak o sebe pečuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.2.19 14:40

třeba tady, proooč?? :roll: Takový pěkný chlapáci, kdyby strniště, ale proč ty rousy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.2.19 14:41
@verujan píše:
Ahoj holky, co říkáte na barvení vlasů u mužů? Líbí - nelíbí, vadí - nevadí? Barví se vaši muži, synové, známí?

Nelíbí. Radši přirozené šediny. V mém okolí se snad nikdo nebarví. Syna bych ve 4 letech hnala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
7.2.19 14:43

Ježkovy voči, to je pohled 8o
No nic, myslím, že k nám do práce chodí jeden pán +- 60 a ten mívá barvu. vypadá to divně, někdo tu psal zženštěle, ale v tomhle věku už spíše směšně.
Zlatá pleš nebo šediny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
7.2.19 14:43

@Mar__tanka1983 Mě třeba plnvous vůbec nevadí - samozřejmě když je hezky upravený. Ale možná je to tím, že plnovous má celej život můj táta, takže jsem na něj zvyklá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.2.19 14:44

@verujan Líbí…jsou chlapi kterým šediny sluší a těm kterým ne.Tem kterým ne tak pomůže barva… Rozhodně mi barvení u chlapů nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
7.2.19 14:47

Aho :mavam: No já zatim asi nepotkala chlapa u kterýho by se mi to líbilo :think: Možná spíš jen když má pankáč obarvenýho toho mega natuženýho kohouta tak to k tomu patří.Ale jinak asi neee :think: je to divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.2.19 14:49

@Mar__tanka1983 Tak Roden teda s plnovousem vypadá strašně… ostatní dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.2.19 14:49

@lorelai947 můj táta léta nosil „mrože“, a neuvěřitelně prokuknul, když ho po patnácti letech shodil :mrgreen:
Né, muchlování s něčím takovým je pro mě stejně sexy jako olizovat zátěžovej koberec :jazyk: :jazyk:
Prostě jak to má nad cenťák délky, tak konec…
Teď sem nešťastná, protože můj chlap taky podlehl kouzlu plnovousu :pocitac: On si pořád myslí, že si dělám srandu, ale já to myslim smrtelně vážně, že nemám chuť mu dát ani pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.2.19 14:50

@Annabela11 Na pohled ještě možná (.....né, ani na pohled…), ale jak se to líbá? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.2.19 14:53

@Mar__tanka1983 Asi všechno rozhrnout a jde se na to… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.2.19 14:56

Plnovous je ošklivý, ale třeba 14 dní neholený obličej jsem jsem měla občas doma u partnera, když dojel z cest. Tak jsem ho ještě pár dní nechala, ať se neholí. Ale shodil to rád, samotnému to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová