Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verujan Pokud jde jen o decentni preliv na zakryti prvnich sedivych vlasu, tak v tom nevidim nic divneho.
Osobne se mi ale muzi se sedinami libi ![]()
@cecetka Taky se mi u mužů líbí šediny, já spíš myslela obarvení ve smyslu blonďák (zrzek) na bruneta apod.
podle mě musí být chlapi výrazně opatrnější při barvení - aby to vypadalo přirozeně, narozdíl od ženských, kde to není tak docela potřeba ![]()
Jinak obecně se mi barvený vlasy nelíbí, připadá mi to zženštilý. A šediny jsou na chlapech sexy (Jen teda nedávám prošedivělý plnovousy u relativně mladých chlápků, protože jim to místo sexapealu přidává tak patnáct let věku, úplně zbytečně. Já teda dost nesnáším plnovousy u chlapů obecně, ale když jsou ještě prošedivělí, tak je to bléééé)
No já teda ve svým okolí neznám žádnýho chlapa, který by měl potřebu barvit si vlasy… Ale asi by mi to nevadilo, je to každýho věc jak o sebe pečuje. ![]()
třeba tady, proooč??
Takový pěkný chlapáci, kdyby strniště, ale proč ty rousy…

@verujan píše:
Ahoj holky, co říkáte na barvení vlasů u mužů? Líbí - nelíbí, vadí - nevadí? Barví se vaši muži, synové, známí?
Nelíbí. Radši přirozené šediny. V mém okolí se snad nikdo nebarví. Syna bych ve 4 letech hnala ![]()
Ježkovy voči, to je pohled ![]()
No nic, myslím, že k nám do práce chodí jeden pán +- 60 a ten mívá barvu. vypadá to divně, někdo tu psal zženštěle, ale v tomhle věku už spíše směšně.
Zlatá pleš nebo šediny
@Mar__tanka1983 Mě třeba plnvous vůbec nevadí - samozřejmě když je hezky upravený. Ale možná je to tím, že plnovous má celej život můj táta, takže jsem na něj zvyklá ![]()
@verujan Líbí…jsou chlapi kterým šediny sluší a těm kterým ne.Tem kterým ne tak pomůže barva… Rozhodně mi barvení u chlapů nevadí…
Aho
No já zatim asi nepotkala chlapa u kterýho by se mi to líbilo
Možná spíš jen když má pankáč obarvenýho toho mega natuženýho kohouta tak to k tomu patří.Ale jinak asi neee
je to divný…
@Mar__tanka1983 Tak Roden teda s plnovousem vypadá strašně… ostatní dobrý.
@lorelai947 můj táta léta nosil „mrože“, a neuvěřitelně prokuknul, když ho po patnácti letech shodil ![]()
Né, muchlování s něčím takovým je pro mě stejně sexy jako olizovat zátěžovej koberec
![]()
Prostě jak to má nad cenťák délky, tak konec…
Teď sem nešťastná, protože můj chlap taky podlehl kouzlu plnovousu
On si pořád myslí, že si dělám srandu, ale já to myslim smrtelně vážně, že nemám chuť mu dát ani pusu.
@Annabela11 Na pohled ještě možná (.....né, ani na pohled…), ale jak se to líbá? ![]()
Plnovous je ošklivý, ale třeba 14 dní neholený obličej jsem jsem měla občas doma u partnera, když dojel z cest. Tak jsem ho ještě pár dní nechala, ať se neholí. Ale shodil to rád, samotnému to vadilo.