Barvení vlasů v těhu

16.6.10 18:48

barvení vlasů v těhu

ahojky…potřebuju poradit…měla sem světle hnědé vlasy a v nich bílé melíry…Nyní sem si obarvila vlasy na tmavě hnědou,no spíš to chytlo do černa..a sem z toho neštastná,chtěla bych si spátky udělat melíry ale bojím se že mi vypadaj vlasy když se nemá ani v těhu barvit vlasy…poradte prosím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
16.6.10 18:50

Vlasy ti po porodu vypadají tak jako tak, to neřeš :-D
Nevěř všemu, co se povídá, je sice možné, že ti barva chytne malinko jinak než normálně, ale že by ti kvůli melíru měly vypadat vlasy, to je blbost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
16.6.10 18:55

Blbost, ze se nema barvit v tehotestvi. Trvala je udajne trochu problem. Ja se barvim uz docela dost let a v tehotenstvi sem neprestala. A vlasy ti 3 mesice po porodu zacnou fakt padat stejne. Ja po dvou detech jsem i lehce sediva :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
16.6.10 19:09

proč by se v těhu nemělo barvit? 8-o já chodím na melíry ted i u prvního jsem chodila a bez problémů…dokonce i barva mi chytla jako vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.6.10 19:16

normalne se barvi vlasy aji v tehu…taky slysim poprve (moznas spis ze ti muzou chytit barvy jinak)…ale jak uz nekdo psal…stejne ti vlasy vypadaji behem kojeni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
16.6.10 19:52

Ahoj, já si barvila vlasy i v těhu a poho. Teď jsem dokonce v nějakém 20týdnu byla na melír a super. U prvního těhu jsem si nechávala myslím 14 dní před termínem dělat trvalou, barvit a melír a vše OK. Padat začaly opravdu až po porodu a to po hrstech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.6.10 20:36

Já si taky v těhu barvila vlasy bez problémů. Měla jsem světlý melír a vždycky mi to chytlo podle mých představ. Naposledy jsem si je nechala barvit u kadeřnice asi 7dní před porodem.
Ale slyšela jsem, že barva může jinak chytat z důvodů hormonálních změn.
Po porodu za nějaký čas vlasy začnou padat, to je pravda. Já jsem toho důkazem - po prvním těhu kolem 3měs. a teď čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
16.6.10 22:28

ano jak píše Marpe… v těhotenství se barvit vlasy můžou, jen můžou ale nemusí chytnout jiný odstín… já si dělát taky melír a v těhu mi chytl lehce do žluta, ale nebyl to moc velký rozdíl, ale to asi jak komu… klidně do toho běž…
a je fakt že po porodu vlasy stejně začnou padat, mě se to taky nevyhlo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
16.6.10 22:58

s tím barvením to je babská pověra :-) jak už tady holky psaly - mimču se nic stát nemůže, maximálně to může chytit trošku jinak, takže bych neexperimentovala sama, ale zašla ke kadeřnici. já chodím na přeliv a všechno úplně v pohodě. přece nebudu šedivá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
19.6.10 20:08

Ahojky, o tom vypadání vlasů jsem to nikdy neslyšela, když jsem byla těhotná, barvila jsem se normálně, jedinný háček byl, že ta barva chytla jinak než měla :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.7.10 21:11

Také jsem neslyšela o tom, že by se nesměly barvit vlasy, spíš chytají jiný odstín a proto bych asi volila kadeřníka a nebarvila se asi sama, i když to je asi jedno…kadeřnice těžko může vědět, když je to individuální. No, každopádně to bude sranda, za týden jdu na světlý melír kvůli svatebnímu účesu, tak uvídím s jakou hlavou vylezu :roll: :roll: :roll: No přinejhorším všechny překvapím a hodíme tam nějakou barvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí