Náladovost v těhotenství

257
16.6.10 13:40

Náladovost v těhotenství

Ahoj všem maminkám, :lol:
diskuzí je tady opravdu spousty,ale nikde jsem nenašla příliš velké uspokojení s mým problémem. Psychika a náladovost - jaké s tím máte zkušenosti, co vás trápí, čeho se bojíte, jestli jste taky tak uplakané jako já..prostě všechno co se týká ne příliš vyrovanané psychice. Já- 31/1 týden, mám totiž občas pocit, že nedokážu ovládat sama sebe. Manželovi dělám scény jak v akčním filmu, pláču, že jsem tlustá a nikdo mě nemá rád :zed: , teď jsem pár dní doma z práce a tím jak jsem odseklá od lidí je to ještě horší.. Doma mi nikdo nerozumí, manžel kouká jak péro z gauče,když hned mezi dveřma dostane vynadáno, že mi neřekl, že přijede o 5min později, nebo že smrdí kouřem víc než normálně.. :pocitac: prostě blázním..a říkám si..je to normální..nebo to mám jen já??
Předem děekuji všem za pomoc a rady :-D Hlavně jak to snáší vaši manžílci - ten můj je ze mně totiž asi už na prášky :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5993
16.6.10 13:49

Ahoj Ani, bohužel ještě stále nejsem těhotná, ale stavy kdy pláču, že jsem tlustá a neschopná a k ničemu, mívám taky docela často a ještě k tomu přidávám, ať si přítel najde někoho plodného a tak.
Nastěstí je můj muž super, takže mě obejme a říká, že chce jen mě a že mě moc miluje a těší se až budu těhu a budeme naše mimi.
Ty máš tu výhodu, že už těhu jsi a navíc na konci, takže už brzy budeš mít vaše mimi u sebe. Zkus si v klidnou chvili sednout s manžou a vysvětli mu, co se ti děje v hlavě a dle mě, pokud je to fakt moc špatné, určo bych řekla gynekologivi, že máš tyto stavy, není to sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.6.10 13:49

Heh, no u mě to bylo to samý. Jsem zvědavá, co ti kdo poradí. Mně pomohl až porod :lol: . I když scény dělám čas od času i teď 8-)

Popravdě se v tomto ohledu dost bojím případného dalšího těhotenství..

J.

Příspěvek upraven 16.06.10 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
16.6.10 13:54

Jejda, to mi připomíná moje těhu - my jsme byli schopni se porafat kvůli rohlíkům, nádobí, kočárku, sexu, televizi atd atd
Nám doma pomohla rozmluva (nebo vlastně rozmluvy) :lol: Příteli jsem se snažila popsat své pocity, obavy a strachy, to že jsem chodící hormonová bomba a on by mi měl pomoc se ovládat a ne hádat se.
Jinak počkej v šestinedělí ;-) Mě rozbulelo všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
16.6.10 14:04

Já se taky snažím..tisknu mu z intrnetu vše o psychice v těhu a nechávám „nenápadně“ na záchodě, vždycky když si o tom promluvíme,tak je mi líp,ale pak zase stoupne hladina a já mám výbuch kvůli něčemu jinému :think: už jsem ho asi 100× vyhodila, že mu bude jinde líp a pak zase prosila,aby se vrátil.. přitom jsem byla vždycky normální, nikdy jsem nežárlila.. za to teď..masakr!! Trochu se bojím, že ho uplně odradím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.6.10 14:05

Souhlasím s Miarei :wink: V těhotenství jsem se dokázala naštvat i na to, že přítel přišel z práce a zavřel moc hlasitě dveře :lol: A pak v šestinedělí - to byla katastrofa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
16.6.10 14:06

Ani myslís si za sebe, že celkově snažení (pokud je to delší dobu) a pak celé těhu, je obrovská zátěž pro každy vztah, ale můj muž říká: Vždyť budeš těhotná a to se vše odpouští:D. Už to máte za pár, tak se začni těšit na mimíska…Ani nevíš jak moc ti to zavidím, měla jsi to štěstí a jsi těhotná, tak si toho moc važ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.6.10 14:06

Nám doma pomohly taky jen rozmluvy a vysvětlení proč jsem jaká jsem :lol: U druhého prcka jsem tedy nějak extra náladová nebyla, ale u prvního mne dokázala na několik hodin rozhodit i špatná barva tkaničky u kabátku opravovaného sousedkou… Já chtěla růžovomodrou a ona mi dala tyrkysovou. No to byla tragédie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
16.6.10 14:07

Já při prvním těhu brečela i při reklamě na prací prášek :D Dva dny jsem byla schopná nespat kvůli nějaké smutné příhodě náhodné kolemjdoucí a chudák muž, ten zkusil své… všechno dělal špatně, moc mluvil na cizí ženy, málo pomáhal (nechápu co jsem tenkrát měla jako za práci), málo si mě všímal (čti - nenosil každý den květiny) atd. Byla jsem na odstřel a dost se divím, že to překonal. Mám podezření, že když mu docvaklo o co jde, tak mě prostě přestal vnímat ;) Teď druhé těhu je celkem v pohodě (oproti tomu prvnímu), hlavně nemám tolik času rozebírat své pocity a plakat nad blbostma, protože synek a domácnost v tomhle stavu dávají zabrat. Jediné čeho se teď bojím je, aby se mi nezopakovala poporodní deprese, která na mě sedla po prvním porodu. To byl teprve hukot ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.6.10 14:18

Ahoj :-D !
Já jsem 28tt, a tak nějak jsem došla na to,že já s náladovostí problém nemám,ale má ho můj miláček :mrgreen:
Ale jinak velká pravda,to co je teď, je odvar toho co příjde v šestinedělí,to teprve stojí za to :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
257
16.6.10 14:29

Su- děkuju za podporu, je pravda, že teď kolikrát po hádce končíme v náruči a říkáme si, že ještě pár týdnů a mimísek bude s námi a pak to snad bude lepší! Neodrazujte mě tu od toho 6nedělí :-D ..jestli to bude ještě horší,tak asi mužíkovi rovnou koupím provaz :lol: Susi ty máš velké štědtí v tom, že máš tak podporujícího manžela!! Určitě se Vám také časem zadaří mít vlastního mimíska..dneska už doktoři dělají divy,když to nejde přirozenou cestou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.6.10 14:42

To zvládnete,jen to chce tpělivého chlapa,a už to bude za chvilku.Se mi tu líbyl ten názor,že když je žena těhotná,tak se vše odpouští.To vylepím na ledničku :-D !Nebo zůstanu těhotná pořád :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
5993
16.6.10 15:24

Dádo, to by jste museli znám moje nálady a mého užasného muže. Ale bohužel já ještě těhotná nejsem, takže jen depky z neplodnosti, ale to je taky záhul na moje i jeho nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.6.10 15:33
Susan23 píše:
Dádo, to by jste museli znám moje nálady a mého užasného muže. Ale bohužel já ještě těhotná nejsem, takže jen depky z neplodnosti, ale to je taky záhul na moje i jeho nervy…

To je mi líto,snad se to brzo podaří. :hug:

• Citovat
  • Upravit
175
16.6.10 15:36

ahoj holky tak ja sem 28 tyden a musim rict ze mam stejnej problem porad mam pocit ze jsem doma sama a ze jsem tlusta a kdyz se pritel zpozdi o 5 minut z prace tak delam hysterycky sceny jak na me kasle a ze sem na vsechno sama atd. je to hruza co si musi ted se mnou vytrpet ale uz se snazim trosku ovladat protoze uz z toho byl fakt hodne spatnej tak se uz snazim trosku drzet ale nekdy to proste nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí