Bolest ruky v těhu

963
16.6.10 18:32

Bolest ruky v těhu

Ahojky těhulky,

tak se nějak celá rozpadám. Poamlu finišujeme 24.tt a začala mě bolet levá ruka. Nejdřív brněly prsty, pak se rozbolelo zápěstí, pak křeče v předloktí a teď mi z toho tupne ruka až po rameno. Hrozný. Máte s tím některá zkušenost? Pomůže na to něco?

Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
16.6.10 18:44

Syndrom karpalniho tunelu? Ja mela ale maximalne predlokti. Po porodu to prejde, je to z toho mnozstvi vody v tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
16.6.10 18:45

ja to mela taky. Po porodu ok. Ale radsi se zeptej na gynde kdyby se to zhorsovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65701
16.6.10 20:04

Ahojík…karpály v těhu jsem měla na obou rukou…byla jsem i na vyšetření… šílený----v noci jsem nespala,jak to bolelo,ruce svěšené z postele a u ní lavor se studenou vodou a máchala jsem si je–ti mi na chvíli pomohlo…
Po porodu to přešlo…ale teda vytrpěla jsem si svoje…
A nepomohlo nic–jen vydržet :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
16.6.10 21:58

Něco podobného jsem měla, ale až po porodu a omezené na prsty pravé ruky a předloktí. Karpály to nebyly - dr. usoudila na zablokovaná záda a zřejmě to tím bylo, byla jsem párkrát na rehabilitaci (masáž) a problémy povolily. Nejspíš jsem si to přivodila nějak přinošení a kojení mimča. Od páteře by mohlo být i u tebe, i když syndrom karpálního tunelu taky nevylučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
16.6.10 22:27

Připojím se k problému, myslela jsem si, že jsem divná, tu mě píchá, tam mě bolí a do toho ty ruce, mám to taky, nemůžu je pořádně sevřít v pěst, zápěstí taky bolí.
Tak jsem aspoň uklidněná, že nejsem sama. :kytka:
V úterý jdu k dr, tak se poptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43043
17.6.10 06:43

Karpální tunel je maximálně po loket (to by se s ním jinak mohla vysvětlovat bolest celého těla:-)

Potřebovala bych přesnější popis : brněly (brní) které prsty a bolest je přesně vázaná na klouby nebo se táhne v pruhu až nahoru k raměni, jiné poříže, třeba zněcitlivění kůže, snížená svalová síla, jiné potíže jinde na těle?

Jinak podle sděleného předběžně odhaduji na krční páteř.
Každopádně neurologické vyšetření je namístě, dělá to podstatnou část diagnózy.
Ikdyž to asi po porodu přejde, v těhotenství je člověk tak nějak celej oteklej a i ty nervové struktury jsou náchylnější na to někde se smáčknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí