Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky holky,
poradíte mi nějaké barvičky na obličej na karneval? Potřebuji pomalovat celou plochu obličeje malýho bílou, ale barvičky, co mi dnes donesla kamarádka se mi nezdají. Bílá právě nejde moc vidět a je taková tužší asi krémovější a než bych mu tím vůbec namalovala obličej, tak bych mu asi sedřela kůži. Přemýšlela jsem i o nějakém jiném řešení, ale nic mě nenapadá. Potřebuji aby bílá byla vidět.
Ahoj, zkus štětec nebo houbičku (nevím, čím to roztíráš) namočit trošku do vody, pak by to mělo jít líp. Jinak my používáme takové barvičky, které vypadají jako tužky a ty jsou podle mně nejlepší. Vyzkoušeli jsme jich už celkem dost ![]()
No právě že já mám taky ty co vypadají jako tužka - voskovka, ale jdou hůře roztírat. Jedině vyzkoušet nějaké jiné a nebo tu bílou něčím nahradit. Ale číM?????
Ahoj holky,
nevíte, co použít na obličej na karneval, když jde prcek za kominíka?
Předem děkuji za radu ![]()
Ahoj
Teď mají v DM drogerii barvičky na líčení (mají i tužky) Alverde naturkosmetik a jsou skvělé. Je to v takovém malém kalíšku a stojí to myslím 70Kč. Dcera byla za šmoulu a pomalovala jsem ji tím celý obličej a ještě skoro celý kalíšek nám zůstal. Dolů to šlo bez problému (i z oblečení).
Jinak loni byla dcera za policistu a měla namalované vousy. Namalovala jsem ji je tužkou na oči. Takže si myslím, že když pomaluješ celý obličej a rozetřeš, tak by to taky šlo ![]()