Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, máte prosím zkušenosti s použitím tampónů do bazénu během MS? Projela jsem net, někde píšou bez problému, někde, že by se nemělo kvůli zánětům. Tak teď fakt nevím. Já sama jsem to ještě nezkoušela, ale manžel na víkend objednal pobyt v penzionu s bazénem a já to mám samozřejmě dostat:-( Tak buď to risknu a nebo se na něj budu jen dívat ![]()
Tampony používám naprosto běžně, prostě jako v té staré reklamě…jsou super, můžes s nima dělat co chceš…tak i plavat
Nikdy jsem žádný zánět neměla… ale jestli máš strach a bereš HA, co takhle týden nevynechat a budeš to mít bez stresů ![]()
Ahojky, HA neberu, takže tím to nevyřeším. Jinak tampony při MS používám běžně, problém s nima nemám, jen jsem nikdy nezkoušela do bazénu…
tak pro jednou se Ti určo nic nestane,jen je důležité si tampon správně zavést a pak na něj nezapomenout ![]()
Jsem ho měla jen asi 2× krát,taky kvůli plavání a byla jsem spokojená,jen nemám ráda ten pocit při vytahování,ve mně zatrne
bo se děsím,co uvidím,takže v nutnosti ho vezmu,ale radši se tomu vyhýbám ![]()
Mandarinka píše:
Ahojky, HA neberu, takže tím to nevyřeším. Jinak tampony při MS používám běžně, problém s nima nemám, jen jsem nikdy nezkoušela do bazénu…
takže to znáš,tož není co řešit
šup tam s ním a pěkně si užij plavčo!!!
Přes tampon si myslím nemůže něco dostat dovnitř ne? ![]()
Ahoj.
No, tak z bazénu myslím problém mít nebudeš.. To by jsi měla třeba, kdyby jsi s ním šla do rybníka ![]()
Nikdy jsem neměla problém, ale já na záněty apod. netrpím. Důležité prý je tampon po koupání brzy vyndat.
Taky jsem z toho měla obavy, ale bylo to zatím vždycky vpoho. Jak už psala chuanitka - důležitý je ho hned po vylezení z bazénu vyměnit ![]()
Jako ale pokud budeš mít ms dost silnou, tak bych ten bazén neriskovala ani s tamponem.
Také jsem se toho bála,ale když jsme s Nikolkou chodily na plavání a nikdo jiný nemohl,nešlo to jinak. A bylo to v pohodě.Pokud je MS normální a né přiliš silná,tak bych se toho nebála. A záněty si myslím v případě dostatečné hygieny nehrozí.
Užijte si pěkný víkend. ![]()
Naprosto v pohodě..A využívám toho mimořádně i když si potřebuju dát svou horkou vanu ( a číst si 20 min
) při MS..
Určitě jdi do toho. Plavu s tamponem snad od svých 15 let a to hodně pravidelně a nikdy by mě nenapadlo, že by to měl být problém. Jo, do vany si ho taky beru. A do moře taky ![]()
Užijte si víkend!
Existuji tampony,které používají plavkyně,nepropustí nic dovnitř.Mám je doma,když jsem byla těhotná,tak jsem si je koupila,ale stejně nepoužila.
Na netu koupíš …pokud by jsi chtěla něco lepšího než obyč.tampony.
neboj se tampon použít. já od svých patnácti tampon do bazénu používala zcela bežně a to jsem plavala závodně, takže téměř denně v bazéně. a nikdy jsem neměla žádný zánět. takže běž do toho a neboj se ničeho.