Koupání při menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.8.15 06:34

Ahoj, mam asi hloupej dotaz, ale nemam s tím zkušenosti.. píšete, že po každém vykoupani vyměnit, ale co když chodíme k vodě a prostě jsme na dece pak se jdem namočit, pak zase na deku, a takle si vlezeme do vody třeba 5× za to odpoledne.. To mám fakt běhat po každým tom namoceni se si ho vyměnit, nebo nějakou dobu "vydrží "? :oops:

• Citovat
  • Upravit
3841
7.8.15 07:04

Není to hloupý dotaz, ale v dnešní době bych se vykašlala na tampóny a vyzkoušela menstruační kalíšek. Chce to trochu cviku, ale použití je jednoduché a zrovna při plavání, na kolo, vodu a jiné sporty úplně ideální. Sama ho používám už víc jak rok a jsem maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
7.8.15 07:17

Kdysi dávno, ještě když jsem tampony používala, jsem na to kašlala. Kolikrát ani nebylo kde, si ho vyměnit. Ale měnit by se měl po každém okoupání…souhlasím s kalichem, jsem s ním naprosto spokojená, používám ho i teď v těhu, když se jdu koupat, pro sichr. Tampony se můžou jít zahrabat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.8.15 07:52

No heled ja myslim, ze by sis ho mela vymenit po kazdym, zalezi taky v jaky vode, jestli v bazenove, tak bych to tolik neresila, jestli v prirodnim rybniku, tak urcite menit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.8.15 08:05

Přesně jak píšou holky, tak jsem přešla na kalíšek a nemusím nic řešit.

Ale s tamponem bych lítala po každém namočení. Přecijenom nasákne tu vodu a když vezmu, jaký čeňata do ní občas lezou :poblion:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
7.8.15 09:15

Nikdy jsem to neměnila..nikdy jsem neměla problémy..
asi taky záleží jestli trpíš na záněty, mykozy, atd..pokud ano, tak měnit určitě, pokud ne… :nevim: já to neřešila..vydržel mi jeden, max dva..( a to jsem měnila proto že už tam byl dýl, ne proto že se namočil )

• Citovat
  • Upravit
252
25.6.16 12:29

Zdravím :mavam: Obnovuji diskuzi a chci se zeptat… Mám menstruaci, ale v tom vedru nechci být doma a jít na koupaliště, jenže se bojím, aby jsem jim neznečistila vodu v bazénu. :lol: Bojím se, že tampon nezachytí všechno, stalo se Vám to někomu? Nebojte se, neni to žádnej vtip, je to vážná věc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
25.6.16 14:19

@Labuť19 ja myslim, ze vubec. Kdyz budes vymenovat jeste nez se ti zbarvi snurka (rozumej zaspini),ta by to melo byt ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
26.8.16 16:14

Mám stejný dotaz, protože přesně jak Kaja zmiňuje, mě se vždycky obarví šňůrka, tak nevím, jestli to zavádím blbě už 10 let, nebo jak :-D zítra se chceme taky koupat, ale já to asi nerisknu, protože normoš, nosím intimku a když se zmaže šňůrka, tak mi zmaže i plavky :-( holk a ty tampon do vody všude píšou, že jsou napuštěné proti vniknutí bakterií, ale je to i na ms, nebo jen jako prevence proti infekci, nevíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.1.17 20:14

Rada

Ahoj holky, z diskuze už jsem se dozvěděla docela hodně ale jedná malickost… Jak je to když mám ms a dám tampón vydrží i jízdu na tobogánu?? Nebo se radši vyhnout..
Budu věřit že plavání a koupání s tamponem bude v pohodě a že vydrží… Nikdy jsem koupání při Ms nezkoušela.
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
22.1.17 20:31

@ji.paja A proč by neměl vydržet jízdu na tobogánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.1.17 20:42

U nás je zákaz jízdy s tampónem na tobogánu

• Citovat
  • Upravit
288
22.1.17 20:47

Nevím nemám zkušenosti tak se radši ptam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
22.1.17 20:53

Tak logicky tampon jízdu na tobogánu vydrží, vždyť je vevnitř. Jen mě napadlo, že ten zákaz je tam možná proto, že kdyby šňůrka náhodou koukala ven a třela se o tobogán, tak pak by se mohl vytáhnout? :nevim: :lol: fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
22.1.17 20:54
@Doe_Jane píše:
U nás je zákaz jízdy s tampónem na tobogánu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek