Barvy - malování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10756
26.10.23 12:34
@Sára 1 píše:
Máte všude bílou?

Ano. Jen v obýváku, za televizí světle šedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
26.10.23 12:51
@Sára 1 píše:
Nepřišla ti ta hnědá smutná? Ne třeba hned, ale časem? Šeříková by neprošla. :lol: Máme hodně bílou, ale i různé barvy - a chceme změnu. Hlavně něco, co se hned neokouká, zvykneme si. Takže třeba žlutou opravdu nechci.

Ne, tu tmavou jsme měli za hlavou a hnědá byla jako kafe s mlíkem. Měli jsme světle hnědý nábytek a lino dekoru dřeva. Postel bílo hnědou. Do toho bílé doplňky :nevim:. Docela fajn. Ten máme ložnici bílo šedou s bleděmodrými doplňky. Někdy místo modrých polštářků dám růžové.
Ta červená se nám líbila u známých. Jak říkám, tmavě zelená mi asi nikdy nepřojde :mrgreen: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
26.10.23 12:56

.od se mi líbila taktika kamarádky. Měla bílé vymalováno a ladila textilie. Tyrkys nebo růžovou (polštářky a závěsy). Ostatní nábytek byl do hnědé včetně podlahy a oken.
Kamarád měl v prvním bytě tyrkysovou stěnu za gaučem a neonově oranžové polštářky a obraz. To byli všechno a vypadalo to moc hezky. Bylo to za zády takže to nerušilo zbytek prostoru při konverzaci. (Tmavý nábytek a bílé zdi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
26.10.23 13:02
@Atisia píše: .od se mi líbila taktika kamarádky. Měla bílé vymalováno a ladila textilie. Tyrkys nebo růžovou (polštářky a závěsy). Ostatní nábytek byl do hnědé včetně podlahy a oken.
Kamarád měl v prvním bytě tyrkysovou stěnu za gaučem a neonově oranžové polštářky a obraz. To byli všechno a vypadalo to moc hezky. Bylo to za zády takže to nerušilo zbytek prostoru při konverzaci. (Tmavý nábytek a bílé zdi)

Líbí se mi tyrkysová, ale vím, že by se mi strašně rychle okoukala. A už by byl problém s doplňkama. Oranžovou si k tomu nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
26.10.23 13:06
@vedma007 píše:
Nikdy nic nezkazíš bílou.
Jinak bez znalosti vašeho interiéru těžko radit :nevim: Barvy v interiéru mají samozřejmě svoje zákonitosti. Pak také záleží na vkusu jednotlivce. Navrhnout si to samodomo ale určitě lze, pokud máš alespoň trochu představivost. Půjč si v malířském centru vzorník a doma zkoušej.
Pokud ale vůbec nevíš a nedovedeš si to představit, svěř svůj byt odborníkům. Nebudeš litovat :nevim:

Odborníkem, no nevím. Teď jsem po jednom přetírala sytě, až jedovatě žlutou. :roll:
Původní zadání byl slabý nádech žluté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1