Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den mám černou střechu a plánuji příští rok okna. Ale uvažuji o tom jestli dát antracitová nebo hnědá. Mám totiž antracitový plot před domem a nevím jestli by už toho antracitu nebylo moc děkuji za rady případně i nějaké fotky děkuji
@petrkopecky921 píše:
Dobrý den mám černou střechu a plánuji příští rok okna. Ale uvažuji o tom jestli dát antracitová nebo hnědá. Mám totiž antracitový plot před domem a nevím jestli by už toho antracitu nebylo moc děkuji za rady případně i nějaké fotky děkuji
Dala bych antracit. Máme rádi, když vše navazuje a ladí.
My máme černou krytinu na střeše. Ta střešní okna jsou černá. A jinak máme antracit okna, dveře, vrata i poštovní schránku, venkovní předokenní žaluzie jsou taky antracit. Ladí to k sobě. Bílou fasádu a šedý antracit obklad (ale ten je o dost světlejší). Nevím proč má výrobce psané antracit ba obklad, který je světleji šedý. Nám se to takhle líbí. Ladí nám to. I kolemjdoucím.
Kolegyně má třeba hnědočervenou krytinu, černá střešní okna. A v přízemí mají pískovo/hořčicovou barvu oken, dveří, vrat. Ji to zas ladí takhle.