Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, prosím o zkušenosti s barvami na sklo, ráda bych zakoupila - je jedno jaké? díky
Jedno to není, záleží co s nimi chcete dělat a jak chcete abybyly kvalitní. nejlepší je zajít si do specializovaného obchodu a nechat si poradit tam. já kdysi kupovala vitrea - jedna stála kolem 90kč, aly byly kvalitní. pak mám klasické slupovací z papírnictví a na chvíli na okna jsou fajn, pro děti na tvoření postačují
Prosim, vtirnu se. Cim detske barvy z papirnictvi rozpustit- vycistit? Deti mi s nima pokreslily koberec a kreslily primo na sklenene dvere ja nevim, cim to dostat dolu.
@Svítící žárovka ze skleněných dveří by to mělo jít celkem snadno- pokud jsou to klasické slupovací- nahřát fénem a sloupnout, nebo zvlhčit vodou a sundat. Z koberce to nevidím kromě mechanického vyčištění moc reálně. dceři se podařilo na oblečení a nešlo to dolů ani vypráním
@Svítící žárovka jestli nejsou slupovací, pak aceton/ředidlo ze dveří, ale z koberce těžko. To ten aceton jen zhorší.
@Simonea normální barvy beru pébeo a jsem s nimi spokojená.
Ze dveri zmineny aceton, lih atd, v koberci muzes vytiznout ctverecek a obratit ho
… neslo mi to nicim dolu, jeste jsem to vic zmrvila ![]()
@Simonea píše:
@Svítící žárovka Nevtíráš, vítej
@smudlinky @Ornwen @AndelaCerna
Děkuju za rady. ![]()
Nevím, jeslti jsou slupovací, ale podle návodu jsem pochopila, že se to prvně mělo nakreslit na folii, z té sloupnout a dát na sklo.
Jinak teda voda a všechny kuchyňské, koupelnové a wc přípravky ne¨fungujou. Aceton zkusím, nahřát mě nenapadlo, taky schválně zkusím.
Čtvereček v koberci opravdu pobavil.
Jasný, metr vedle mám v koberci vypálenou žehličku, tak teď budu mít ještě čtvereček. ![]()
@Ornwen Ale ze skla, jak to tam namalovaly přímo, to teda jde sloupnout s hooodně velkou námahou a zůstávají na tom skle takový obtisky, který nejdou vůbec. Ale zkusím ten aceton, případně to nahřátí.