Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy,
stahuju malému písničky do auta a prosím o inspiraci. Mám Nohavicu (Kapr, Metro pro krtky, Čuníky a Telátko), Když jde malý bobr spát, pak takové ty večerníčkové Vydrýska a Medvědy. Co dál prosím? Malý má 2,5 roku, ale nechci, aby to bylo úplně stupidní, jezdíme dlouhé vzdálenosti a asi by mě švihlo, kdyby hrály dokola moc velké blbosti.
Díky
@Pomka Už mě napadl Lotrando, tak zkusím i další pohádkové písničky.
@Pipilota Citrónie To vůbec neznám, podívám se
Koupili jsme dvojcedecko Sverak a Uhlir: https://www.popron.cz/…a-zpevu-2-cd - je to 50 pisnicek, vyber z toho nejlepsiho, co pro deti vydali. To u nas ted v aute vede ![]()
@Aliik Aha, na to se taky podívám, dobrý dárek na Vánoce, děkuju. ![]()
@Šmušmu U nás jede kromě V+S a S+U a Tří čuníků od Nohavici ještě Mládek a Havěť všelijaká (2 disky) a dva disky anglických písniček pro děti od Miro Žbiro - doma na ně kouká s videama, takže se jí líbilo, že to zná. Teď zaslechla Plíhala, a některé veselejší kousky (např. plavala Vosa v kofole) jsou rovněž oblícené. A pak zkouším opatrně V+W, ale většinou to skončí tak, že ječí, že chce Pavoučky nebo tu Vosu nebo Defilé u moře nebo Kapra
Čili myslím, že toho zas tak moc nebudeš potřebovat, že si malý pár kousků oblíbí a bude ![]()
@Slečna Ferka Plíhal, ano, to je určitě potřeba.
A na V+W mi přijde malý, to jsem ocenila až tak v šesti letech, takže to počká. Ale jo, jako dopadne to asi podobně, ale já si chci taky vybírat. ![]()
@Šmušmu jo a u nás nebylo potřeba vybírat hodně písní. Jezdím jen s jednou dokola, když chci přepnout, ječák.