Písničky do auta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
858
17.11.16 16:03

Písničky do auta

Ahoj ženy,
stahuju malému písničky do auta a prosím o inspiraci. Mám Nohavicu (Kapr, Metro pro krtky, Čuníky a Telátko), Když jde malý bobr spát, pak takové ty večerníčkové Vydrýska a Medvědy. Co dál prosím? Malý má 2,5 roku, ale nechci, aby to bylo úplně stupidní, jezdíme dlouhé vzdálenosti a asi by mě švihlo, kdyby hrály dokola moc velké blbosti.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.11.16 16:07

Kašpárek v rohlíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
17.11.16 16:10

A co z pohádek? Šíleně smutná princezna, Zlatovláska apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
17.11.16 16:12

@Pomka Už mě napadl Lotrando, tak zkusím i další pohádkové písničky.

@Pipilota Citrónie To vůbec neznám, podívám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.11.16 16:16

Koupili jsme dvojcedecko Sverak a Uhlir: https://www.popron.cz/…a-zpevu-2-cd - je to 50 pisnicek, vyber z toho nejlepsiho, co pro deti vydali. To u nas ted v aute vede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
17.11.16 16:18

@Aliik Aha, na to se taky podívám, dobrý dárek na Vánoce, děkuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
17.11.16 17:13

@Šmušmu U nás jede kromě V+S a S+U a Tří čuníků od Nohavici ještě Mládek a Havěť všelijaká (2 disky) a dva disky anglických písniček pro děti od Miro Žbiro - doma na ně kouká s videama, takže se jí líbilo, že to zná. Teď zaslechla Plíhala, a některé veselejší kousky (např. plavala Vosa v kofole) jsou rovněž oblícené. A pak zkouším opatrně V+W, ale většinou to skončí tak, že ječí, že chce Pavoučky nebo tu Vosu nebo Defilé u moře nebo Kapra :) Čili myslím, že toho zas tak moc nebudeš potřebovat, že si malý pár kousků oblíbí a bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
17.11.16 20:48

@Slečna Ferka Plíhal, ano, to je určitě potřeba. :D A na V+W mi přijde malý, to jsem ocenila až tak v šesti letech, takže to počká. Ale jo, jako dopadne to asi podobně, ale já si chci taky vybírat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.16 07:40

@Šmušmu jo a u nás nebylo potřeba vybírat hodně písní. Jezdím jen s jednou dokola, když chci přepnout, ječák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí