Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj je tady nekdo kdo tvori s detmi na ruzne prilezitosti?? Ted bude Halloween, tak se pojdte treba navzajem inspirovat ![]()
Naše výzdoba ![]()
Příspěvek upraven 22.10.16 v 12:21
@mayecka
, já většinou nakoupim cukrovinky co mají v letáku v lidlu a z lineckého peču dýně, čarodějnice a netopýry
![]()
Mi taky slavime, v detskem pokoji vyzdoba dynemi a dynovymi retezy, na okna netopyri a pak vyrezavame dyni
ostatne ve skolce to slavi taky
@Markéta80 ty jo dobry napad
Ju ty cukrovinky taky letime hned kupovat. Loni jsme koupili i ty oci, jsou paradni ![]()
Des a hanba! Jste krestane nebo pohani? Vidim, ze jste pohani. Radeji by vas prestehovala do USA, at si to tam uzijete.Kdo veri v Boha, nebo jen proste veri v dobro-prece nemuze slavit takovou hruzu.Co oslavujete, muzete napsat???Nejak nechapu.
@toooja
klídek a nohy v teple
![]()
![]()
sice to jakoby neslavíme, ale dýně a podobné potvory máme taky, proč neudělat dětem radost…
@toooja jsem hrdy pohan. Halloween je svatek skotsky, nikoliv americky.
Slavime, zijeme v UK, slavi tu vsichni. Vyzdobu jeste nemame, dyne budeme dlabat pristi tyden, davaji se pred dvere, aby „kolednici“ vedeli, kde muzou klepat. Deti i pes uz maji kostymy pripravene ![]()
@toooja jen jsem cekala kdo se prvni ozve? Nejsem krestanka ani nic podobneho a je MOJE PRAVO co si slavim. Proc si nezalozis svuj diskuzni prispevek? Neznas me ani ja tebe tak se do me nenavazej. Tohle jsem zalozila pro inspiraci.
Mej se Krasne ![]()
Neslavíme. Hm moc mi nezadapada ani to slovo,,slavit,,.
Takze ne, nelibi se mi to. Je to,,vopicarna,,.
Ale dyni jsem mrnousum loni vyrizla, za oknem to pekne svitilo.
Ale to je tak asi všechno.
Letos na to kaslu.
Ale kazdej at si zdobi, jak chce ![]()
@Luca82 jo slavit neni to presny, spis me zajimalo jak zdobi ostatni pro inspiraci. Mam 3 deti takze je fajn vyrabet, zabavit je a videt ze z toho maji radost. ![]()
@toooja píše:
Des a hanba! Jste krestane nebo pohani? Vidim, ze jste pohani. Radeji by vas prestehovala do USA, at si to tam uzijete.Kdo veri v Boha, nebo jen proste veri v dobro-prece nemuze slavit takovou hruzu.Co oslavujete, muzete napsat???Nejak nechapu.
Tak se zase uklidnime
![]()
My zijeme v USA, Halloween jsme slavili i v CR a taky je to o hodne propracovanejsi, je to super
Jak bylo receno, neni to americky svatek
At si kazdy slavi co chce, nekdo ma dusicky a nekdo Halloween a nekdo oboje… Btw. I moje 80-ti leta babicka ma doma vyrezanou dyni ![]()
@mayecka píše:
@Luca82 jo slavit neni to presny, spis me zajimalo jak zdobi ostatni pro inspiraci. Mam 3 deti takze je fajn vyrabet, zabavit je a videt ze z toho maji radost.
To je zase pravda. Pro decka je to fajn zabava
Halloween neslavím. Na dušičky zapálím svíčky na hřbitově svým blízkým.
Jinak jako dítě jsem výzdobu měla taky ráda, proti tomu nic nemám, ale ve své domácnosti žádnou výzdobu na halloween nedělám.
My rezeme dyni, krasne svítí za balkonovym oknem a syn to miluje
dělám i v létě z melounů svetylka. Jinak pecu sušenky, jen místo klasiky vykrajujeme třeba kočky nebo netopýry, k obědu dynovou polévku. Az budou kluci větší, tak nastane čas kostýmu - v místní školce bývá hezké maškarní. Mam tenhle svátek rada. Taky zapalujeme svíčku za mrtvé
Hezká inspirace třeba tady
http://www.allyou.com/…lloween-food