Kdo slaví Halloween?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2468
22.10.16 11:51

Kdo ma rad Halloween??

:mavam: Ahoj je tady nekdo kdo tvori s detmi na ruzne prilezitosti?? Ted bude Halloween, tak se pojdte treba navzajem inspirovat :)

Naše výzdoba :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.10.16 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59340
22.10.16 11:56

@mayecka :palec: :palec:, já většinou nakoupim cukrovinky co mají v letáku v lidlu a z lineckého peču dýně, čarodějnice a netopýry :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
22.10.16 11:59

Mi taky slavime, v detskem pokoji vyzdoba dynemi a dynovymi retezy, na okna netopyri a pak vyrezavame dyni :-) ostatne ve skolce to slavi taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.10.16 11:59

@Markéta80 ty jo dobry napad :palec: Ju ty cukrovinky taky letime hned kupovat. Loni jsme koupili i ty oci, jsou paradni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
22.10.16 12:09

Des a hanba! Jste krestane nebo pohani? Vidim, ze jste pohani. Radeji by vas prestehovala do USA, at si to tam uzijete.Kdo veri v Boha, nebo jen proste veri v dobro-prece nemuze slavit takovou hruzu.Co oslavujete, muzete napsat???Nejak nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.10.16 12:14

@toooja :hug: :hug: :hug: klídek a nohy v teple :hug: :hug:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sice to jakoby neslavíme, ale dýně a podobné potvory máme taky, proč neudělat dětem radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
22.10.16 12:14

@toooja jsem hrdy pohan. Halloween je svatek skotsky, nikoliv americky.

Slavime, zijeme v UK, slavi tu vsichni. Vyzdobu jeste nemame, dyne budeme dlabat pristi tyden, davaji se pred dvere, aby „kolednici“ vedeli, kde muzou klepat. Deti i pes uz maji kostymy pripravene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.10.16 12:17

@toooja jen jsem cekala kdo se prvni ozve? Nejsem krestanka ani nic podobneho a je MOJE PRAVO co si slavim. Proc si nezalozis svuj diskuzni prispevek? Neznas me ani ja tebe tak se do me nenavazej. Tohle jsem zalozila pro inspiraci.
Mej se Krasne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
22.10.16 12:18

Neslavíme. Hm moc mi nezadapada ani to slovo,,slavit,,.
Takze ne, nelibi se mi to. Je to,,vopicarna,,.
Ale dyni jsem mrnousum loni vyrizla, za oknem to pekne svitilo.
Ale to je tak asi všechno.
Letos na to kaslu.
Ale kazdej at si zdobi, jak chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.10.16 12:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.10.16 12:20

@Luca82 jo slavit neni to presny, spis me zajimalo jak zdobi ostatni pro inspiraci. Mam 3 deti takze je fajn vyrabet, zabavit je a videt ze z toho maji radost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
22.10.16 12:23
@toooja píše:
Des a hanba! Jste krestane nebo pohani? Vidim, ze jste pohani. Radeji by vas prestehovala do USA, at si to tam uzijete.Kdo veri v Boha, nebo jen proste veri v dobro-prece nemuze slavit takovou hruzu.Co oslavujete, muzete napsat???Nejak nechapu.

Tak se zase uklidnime :mrgreen: :mrgreen:
My zijeme v USA, Halloween jsme slavili i v CR a taky je to o hodne propracovanejsi, je to super :palec: Jak bylo receno, neni to americky svatek :jazyk: At si kazdy slavi co chce, nekdo ma dusicky a nekdo Halloween a nekdo oboje… Btw. I moje 80-ti leta babicka ma doma vyrezanou dyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
22.10.16 12:32
@mayecka píše:
@Luca82 jo slavit neni to presny, spis me zajimalo jak zdobi ostatni pro inspiraci. Mam 3 deti takze je fajn vyrabet, zabavit je a videt ze z toho maji radost. :kytka:

To je zase pravda. Pro decka je to fajn zabava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
22.10.16 12:33

Halloween neslavím. Na dušičky zapálím svíčky na hřbitově svým blízkým.
Jinak jako dítě jsem výzdobu měla taky ráda, proti tomu nic nemám, ale ve své domácnosti žádnou výzdobu na halloween nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.10.16 12:38

My rezeme dyni, krasne svítí za balkonovym oknem a syn to miluje :) dělám i v létě z melounů svetylka. Jinak pecu sušenky, jen místo klasiky vykrajujeme třeba kočky nebo netopýry, k obědu dynovou polévku. Az budou kluci větší, tak nastane čas kostýmu - v místní školce bývá hezké maškarní. Mam tenhle svátek rada. Taky zapalujeme svíčku za mrtvé
Hezká inspirace třeba tady
 http://www.allyou.com/…lloween-food

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí