Kdo slaví Halloween?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
24.10.16 13:00

@terinka4444 wooow, to zní super! to by se mi líbilo. Asi prohrábnu půdu, tam něco najdu :D U nás malá zase nechce nic růžovýho, chce všechno modrý a zelený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.10.16 13:46

Mame i živou dekoraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
29.10.16 22:27

Tak právě dodělané cukroví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.10.16 23:13

@Markéta80 Růůůžovej klobouček :mrgreen: Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
29.10.16 23:35

@Kikuška90 :mrgreen: a omylem jsem vzala 2 :jazyk: ale ona v něm i usíná tak myslim že brzo ho zničí. prý je hodná čarodějnice tak má růžový :mrgreen: :mrgreen:, vše růžové a největší radost má když máme růžový toaletní papír :mrgreen:. manžel růžovou nesnáší ale už si asi zvykl a ani mu to už nepřijde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.10.16 23:43

@Markéta80 Je to pěkný, veselý :palec: Všude ted samá černá, ale chápu, k hallooweenu to patří.. Právě vím, že jedete v růžové :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
31.10.19 23:25

Proboha ať jde nějaký hallowen někam :roll: už je k tomu ve škole nějaká akce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.10.19 23:36
@GabinkaCh píše:
Proboha ať jde nějaký hallowen někam :roll: už je k tomu ve škole nějaká akce :zed:

Mně to nevadí. Pokud se dětem nezatajují Dušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
1.11.19 05:40

Mě to vadí, ale musela jsem si tak nějak zvyknout, nechci to dětem zakazovat. Ale kdyby někdo přišel koledovat, tak bych ho vyhodila dítě nedítě, ať přijdou na Štěpána :)

• Citovat
  • Upravit
33005
1.11.19 06:50
@GabinkaCh píše:
Proboha ať jde nějaký hallowen někam :roll: už je k tomu ve škole nějaká akce :zed:

Detem se to libi (ruzne halloweenske kostymove akce a aktivity) a vyrezane dyne taky vypadaji v porovnani s hrbitovnimi venecky dobre. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.11.19 07:26
@GabinkaCh píše:

Mi to nevadi. Vcera jsem videla fotky hotelovky, kterou jsem navstevovala. Mladez pripravovala ve cvicne kuchyni. Ve skole tematicky nazdobeno. Vse vypadalo moc hezky. Za nas to nebylo. Skoda.
Deti a mladi to vnimaji pozitivne. Ja nevidim duvod, aby jim to clovek upiral. Libi se mi Halloween. Kdyz jednou i u nas zacnou chodit po domacnostech. Proc ne? Klidne se pripravim a otevru.
Zitra jedeme i na hrbitovy, kde zapalime svicky rodine a znamym, presto se mi libi i Halloween.
Kazis si sve dny, kdyz k tomu pristupujes negativne a protivne.
Vanocni stronecek neni vubec nase tradice, je zavlecena a kolik rodin ji prijalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
1.11.19 08:18

U nas kolednici nechodi ani o Vanocich nebo Velikonocich, takze nepocitam s tim, ze by se rozmohlo na halloween. Ale co se rozmohlo jsou masky, deti v tom chodi uz rano do skoly a vcera byli pry namaskovani i nekteri ucitele. Dokonce i nas kluk, ktery prevlikani za cokoliv nemel nikdy rad si ode me vcera nechal zmalovat oblicej a sel v tom i odpoledne na krouzek a vecer na hokej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5429
1.11.19 09:03
@Russet píše:
Mně to nevadí. Pokud se dětem nezatajují Dušičky.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
1.11.19 09:07

Neslavíme. Ve školce mají karneval a tím to hasne :mrgreen: Zítra objedeme hřbitovy a je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5429
1.11.19 09:17

My Halloween nebo Valentýna vynecháváme. Tak nějak automaticky. Ať si kdo chce slaví co chce, někdo miluje jakoukoliv příležitost něco oslavit. Ale když bych chtěla touhle dobou s dětma tvořit, tvoří první svíčku na hrob a půjdu ji s dětma zapálit, i kdyby k pomníku padlých během války.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí