Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 wooow, to zní super! to by se mi líbilo. Asi prohrábnu půdu, tam něco najdu
U nás malá zase nechce nic růžovýho, chce všechno modrý a zelený ![]()
@Kikuška90
a omylem jsem vzala 2
ale ona v něm i usíná tak myslim že brzo ho zničí. prý je hodná čarodějnice tak má růžový
, vše růžové a největší radost má když máme růžový toaletní papír
. manžel růžovou nesnáší ale už si asi zvykl a ani mu to už nepřijde
![]()
@Markéta80 Je to pěkný, veselý
Všude ted samá černá, ale chápu, k hallooweenu to patří.. Právě vím, že jedete v růžové ![]()
Proboha ať jde nějaký hallowen někam
už je k tomu ve škole nějaká akce ![]()
@GabinkaCh píše:
Proboha ať jde nějaký hallowen někamuž je k tomu ve škole nějaká akce
Mně to nevadí. Pokud se dětem nezatajují Dušičky.
Mě to vadí, ale musela jsem si tak nějak zvyknout, nechci to dětem zakazovat. Ale kdyby někdo přišel koledovat, tak bych ho vyhodila dítě nedítě, ať přijdou na Štěpána ![]()
@GabinkaCh píše:
Detem se to libi (ruzne halloweenske kostymove akce a aktivity) a vyrezane dyne taky vypadaji v porovnani s hrbitovnimi venecky dobre. ![]()
@GabinkaCh píše:
Mi to nevadi. Vcera jsem videla fotky hotelovky, kterou jsem navstevovala. Mladez pripravovala ve cvicne kuchyni. Ve skole tematicky nazdobeno. Vse vypadalo moc hezky. Za nas to nebylo. Skoda.
Deti a mladi to vnimaji pozitivne. Ja nevidim duvod, aby jim to clovek upiral. Libi se mi Halloween. Kdyz jednou i u nas zacnou chodit po domacnostech. Proc ne? Klidne se pripravim a otevru.
Zitra jedeme i na hrbitovy, kde zapalime svicky rodine a znamym, presto se mi libi i Halloween.
Kazis si sve dny, kdyz k tomu pristupujes negativne a protivne.
Vanocni stronecek neni vubec nase tradice, je zavlecena a kolik rodin ji prijalo.
U nas kolednici nechodi ani o Vanocich nebo Velikonocich, takze nepocitam s tim, ze by se rozmohlo na halloween. Ale co se rozmohlo jsou masky, deti v tom chodi uz rano do skoly a vcera byli pry namaskovani i nekteri ucitele. Dokonce i nas kluk, ktery prevlikani za cokoliv nemel nikdy rad si ode me vcera nechal zmalovat oblicej a sel v tom i odpoledne na krouzek a vecer na hokej.
@Russet píše:
Mně to nevadí. Pokud se dětem nezatajují Dušičky.
Díky!
Neslavíme. Ve školce mají karneval a tím to hasne
Zítra objedeme hřbitovy a je ![]()
My Halloween nebo Valentýna vynecháváme. Tak nějak automaticky. Ať si kdo chce slaví co chce, někdo miluje jakoukoliv příležitost něco oslavit. Ale když bych chtěla touhle dobou s dětma tvořit, tvoří první svíčku na hrob a půjdu ji s dětma zapálit, i kdyby k pomníku padlých během války.