Hra na flétnu 3 leté dítě

36
30.9.16 14:21

Hra na flétnu 3leté dítě

Nemáte maminky zkušenost s výukou hry na flétničku u takto malých dětí (u nás 3roky). Máme doporučenu hru na flétničku, ale kurzy co jsem našla jsou min. 4+. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
30.9.16 14:25

Radím ten rok počkat…já začínala ve čtyřech a učila jsem děti taky nejdřív od těch čtyřech, pěti let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
30.9.16 14:26

Na flétnu jsem hrál (a ještě hraju). Učil jsem se to jako mrně, věk už nevím.

Co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.9.16 15:05

@JayLee … kdepak to je u vás? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.9.16 15:07

@AlphaOmega zajímá mě zkušenost a případně doporučení na nějakou šikovnou školičku, kde takhle malým dětem umí výuku přizpůsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.9.16 15:13
@JayLee píše:
Budějce ;)
… daleko předaleko :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
30.9.16 16:04

Já chodila od 4 a milovala jsem jí! :D furt jsem doma hrála, hrála a hrála. Dokonce jsem hrála i na zahradě a v autě :D divim se, že to rodičům nevadilo, ale nikdy mě neokřikli :lol: Pokud by vzali i tříleťáka, tak bych to zkusila, není co ztratit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
30.9.16 23:25

Ono je rozdil hrat a hrat. Pokud chcete, aby se dite ve 3 letech zabavilo a funelo do fletny jako do hracky, najdete si kurz.Ve trech letech neni mozne zakryt vsechny dirky, nejsou dostatecne dlouhe prsty, psychika ditete je zatim na takove urovni, ze nebude hrat noty a, g,h, ale noty Anicka, Gustav a Honzik.Ucim na fletnu 18let a kdykoliv mi privedou maminky zacka a rikaji-nas Pepicek hraje na fletnicku uz od skolky, pokrizuju se.Tech zlozvyku a chyb, hlavne diky ucitelkam, ktere jsou o dve lekce dopredu a nemaji s dech. nastrojem zkusenosti, je tolik, ze se musi zacit znovu a trva to setsakramentsky dlouho, nez se dite srovna.Za me nebrat kurzy, nedavat dite na fletnu driv, nez v 5 letech, nema to smysl. A hlavne zavest dite do hudebky.Tech pet tonu, co Vam triletaci a ctyrletaci zahraji, bude totiz k nicemu, nebudou umet ani dychat do branice, ani udrzet rytmus, ani nasazovat jazykem,nic.Jen budou drzet fletnu v puse, vetsinou jak banan a ne nastroj, nekolikrat jsem se setkala i s drzenim fletny naopak, leva ruka ma byt nahore, zvuky, ktere fletna bude vydavat, nebudou pro muzikalniho cloveka poslouchatelne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
1.10.16 07:45
@dyňa píše:
Ono je rozdil hrat a hrat. Pokud chcete, aby se dite ve 3 letech zabavilo a funelo do fletny jako do hracky, najdete si kurz.Ve trech letech neni mozne zakryt vsechny dirky, nejsou dostatecne dlouhe prsty, psychika ditete je zatim na takove urovni, ze nebude hrat noty a, g,h, ale noty Anicka, Gustav a Honzik.Ucim na fletnu 18let a kdykoliv mi privedou maminky zacka a rikaji-nas Pepicek hraje na fletnicku uz od skolky, pokrizuju se.Tech zlozvyku a chyb, hlavne diky ucitelkam, ktere jsou o dve lekce dopredu a nemaji s dech. nastrojem zkusenosti, je tolik, ze se musi zacit znovu a trva to setsakramentsky dlouho, nez se dite srovna.Za me nebrat kurzy, nedavat dite na fletnu driv, nez v 5 letech, nema to smysl. A hlavne zavest dite do hudebky.Tech pet tonu, co Vam triletaci a ctyrletaci zahraji, bude totiz k nicemu, nebudou umet ani dychat do branice, ani udrzet rytmus, ani nasazovat jazykem,nic.Jen budou drzet fletnu v puse, vetsinou jak banan a ne nastroj, nekolikrat jsem se setkala i s drzenim fletny naopak, leva ruka ma byt nahore, zvuky, ktere fletna bude vydavat, nebudou pro muzikalniho cloveka poslouchatelne. :zed:

Mě bude hlavně zajímat, jestli se u toho dítě baví. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.10.16 16:15

Děkuji za názory všem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie