Kdo slaví Halloween?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5455
22.10.16 14:37

@toooja

Já jsem Slovanka a vyznávám staroslovanské bohy a víru. Místo Halloweenu slavím Den Návy - v tyto dny se obracím k bohu Velesovi, jako vládci podsvětí a hlavně bohu Rodu, jako ochránci rodiny a celého rodu. Křesťané nám vzali naši víru a mé kořeny jsou slovanské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
22.10.16 14:51
@toooja píše:
Des a hanba! Jste krestane nebo pohani? Vidim, ze jste pohani. Radeji by vas prestehovala do USA, at si to tam uzijete.Kdo veri v Boha, nebo jen proste veri v dobro-prece nemuze slavit takovou hruzu.Co oslavujete, muzete napsat???Nejak nechapu.

Ale plosimte, aby si se nepokakla. :mrgreen: :lol: Slavit si muze každy co chce, at se ti to líbí nebo ne.

Dcera Halloween miluje, dlabeme dýně, pečeme sušenky a muffinky zdobime marcipanovejma dynema nebo duchy. A na balkon plánujeme letos dat umělou pavouci sít s velikým pavoukem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.10.16 15:06

@toooja a co jako? :nevim:

víš, já nejsem ortodoxní křesťanka, do kostela nechodíme - právě kvůli takovým, jako jsi ty - kteří strašně řeší, co kdo dělá a proč a jak špatné to je. Prostě největší svatí, ale přitom neumí nic jinýho než se starat o druhý. Skončí mše, při který se tváří, jak jsou boží a spravedliví.. a vylezou před kostel a drbou, poučujou o tom, co kdo může. Chlapi taky kolikrát nejsvatější ze všech a doma to tříská ženu a děti. Prostě jedna velká lež a faleš. Děkuji, nechci. O některých kněžích nemluvím.
Ctím desatero. To ano. Ale tam se nepíše nic o tom, že by děti nemohly jít v kostýmech do školky, že bychom nemohli dlabat dýně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.10.16 15:10
@terinka4444 píše:
proč se tady snažíš prezentovat jako hloupá nanynka? Proč?

protože má sebevědomí na bodu mrazu (psala v jedné diskusi), tak si ho asi honí tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.10.16 17:02
@atominnka píše:
@toooja a co jako? :nevim:víš, já nejsem ortodoxní křesťanka, do kostela nechodíme - právě kvůli takovým, jako jsi ty - kteří strašně řeší, co kdo dělá a proč a jak špatné to je. Prostě největší svatí, ale přitom neumí nic jinýho než se starat o druhý. Skončí mše, při který se tváří, jak jsou boží a spravedliví.. a vylezou před kostel a drbou, poučujou o tom, co kdo může. Chlapi taky kolikrát nejsvatější ze všech a doma to tříská ženu a děti. Prostě jedna velká lež a faleš. Děkuji, nechci. O některých kněžích nemluvím.
Ctím desatero. To ano. Ale tam se nepíše nic o tom, že by děti nemohly jít v kostýmech do školky, že bychom nemohli dlabat dýně…

lip bych to nenapsala :palec: plne s tebou souhlasim :palec: :palec:
ja mam dva kluky a nyní i dceru a uz se tesim az pujdeme s dcerkou za carodejnice az bude vetsi :) kluci chodi většinou za mumie obvazani obvazem a na me bysme museli vykoupit celou lekarnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
22.10.16 20:28
@atominnka píše:
protože má sebevědomí na bodu mrazu (psala v jedné diskusi), tak si ho asi honí tady
:mrgreen: :mrgreen: ale moc jí to nejde :mrgreen: :mrgreen:, kněží úchylové taky věří v Boha a to co dělají :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.10.16 20:46

V zivote by me nenapadlo toto slavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.10.16 20:58

@mayecka Neslavíme, ale výzdobu u baráku děláme rádi :) Dnešní první zkušební, zítra pokračujeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.10.16 21:19

@Kikuška90 :palec: Paradni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.10.16 04:18

@toooja :roll: :roll: no to je zase neco…

jinak my zijeme v USA a neslavime, protoze to se slavit ani neda. Slavime jen Velikonoce a Vanoce :)

Ale dyni vyrezeme a na pochuzku v kostymu dcera urcite pujde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.10.16 04:22
@Saatine píše:
Mě se strašně líbí, jak američané každý svátek s tou výzdobou prožívají a užívají si to. Vždycky jsem litovala, že jsem odlétala těsně před halloweenem, v ČR to tedy neprožívám, ale s dětmi asi budu, protože je super zdobit a užít si srandu. Nicméně já už teď vyrábím výzdobu na vánoce, letos to chci mít prostě pořádně prožité, asi stárnu :))

jj to mas pravdu. Oni se v tom opravdu vyzivaji a me se to tady hrozne libi. Hlavne jakmile zacne podzim, tak je Harvest, pak Halloween, pak Thanksgivings a hned potom Vanoce a vsude vyzdob, az oci prechazeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.10.16 10:00
@Taminka píše:
@toooja :roll: :roll: no to je zase neco…

jinak my zijeme v USA a neslavime, protoze to se slavit ani neda. Slavime jen Velikonoce a Vanoce :)

Ale dyni vyrezeme a na pochuzku v kostymu dcera urcite pujde ;)

dýni vyřežete a na pochůzku jako strašidlo půjdete, ale neslavíte :mrgreen: To je dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
23.10.16 23:02
@terinka4444 píše:
dýni vyřežete a na pochůzku jako strašidlo půjdete, ale neslavíte :mrgreen: To je dobrý :mrgreen:

Tobe to co jsem napsala prijde jako ‚slavit‘? Me tedy ne! Dle me ‚slavit‘ znamena neco uplne jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
23.10.16 23:22

Me se halloween libi, ale klasickou vyzdobu nemam. mam na balkone podzimni truhlik a chryzantemu. jinak kazdej at si slavi a uznava co chce. pro deti je hall. super. rozhodne min depresivni nez nase dusicky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
23.10.16 23:34

@Bůča to cítim stejně,, tady se chodí na hřbitov což pro mě jako malou bylo víc než děsivé :jazyk:, hlavně když už je brzo tma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí