Kdo slaví Halloween?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
22.10.16 12:45

@toooja „All Hallows' Evening“… evidentne toho nechapes vice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.10.16 12:45

@toooja nejdřív si o Halloweenu něco zjisti… původ, význam… a tak ;) než tu budeš vykřikovat o pohanech. Jsem křesťanka, ale jsem i tolerantní člověk, každý má právo si slavit, co chce a mně nepřísluší nad tím ohrnovat „rypák“ a křičet cokoli o hanbě.

My ho sice neslavíme, ale dýni vyřežeme, to se nám líbí. Jinak výzdobu neděláme.
Plus ve školce mají děti strašidelný rej - syn jde za Dýni a dcera za čarodějku :mrgreen: Kýč jak bič :D Ale co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
22.10.16 12:46
@mayecka ty oči no :mrgreen:, letos toho tam mají docela dost :mrgreen:
@toooja píše:
Des a hanba! Jste krestane nebo pohani? Vidim, ze jste pohani. Radeji by vas prestehovala do USA, at si to tam uzijete.Kdo veri v Boha, nebo jen proste veri v dobro-prece nemuze slavit takovou hruzu.Co oslavujete, muzete napsat???Nejak nechapu.
:mrgreen: :mrgreen: hrůzu? Víš vůbec o co jde? Tak se uklidni at tě nepraskne cévka :lol: Nějak moc to prožíváš :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.16 12:52
@toooja píše:
Des a hanba! Jste krestane nebo pohani? Vidim, ze jste pohani. Radeji by vas prestehovala do USA, at si to tam uzijete.Kdo veri v Boha, nebo jen proste veri v dobro-prece nemuze slavit takovou hruzu.Co oslavujete, muzete napsat???Nejak nechapu.

My jsme na půl muslimská rodina a halloween taky slavíme :roll: ostatně jako všechny jiné svátky.
Anonym jiste chápete proc

• Citovat
  • Upravit
603
22.10.16 12:58

Žijeme v UK, Halloween se tu normálně slaví. Dýně budeme vyřezávat dneska. :) Pro malou je to první Halloween v životě, takže koledovat nejde, ale půjdeme na párty ke kamarádům v kostýmech. :) Na dušičky zapalujeme svíčky za blízké doma, na hřbitovy se kvůli vzdálenostem nedostaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.10.16 12:59
@Anonymní píše:
My jsme na půl muslimská rodina a halloween taky slavíme :roll: ostatně jako všechny jiné svátky.
Anonym jiste chápete proc

Anonym chapu kazdopadne :palec:
Prave podle me vsechny svatky maji neco do sebe, hlavne kvuli detem ohledne vyrabeni
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.10.16 13:05
@Luca82 píše:
Neslavíme. Hm moc mi nezadapada ani to slovo,,slavit,,.
Takze ne, nelibi se mi to. Je to,,vopicarna,,.
Ale dyni jsem mrnousum loni vyrizla, za oknem to pekne svitilo.
Ale to je tak asi všechno.
Letos na to kaslu.
Ale kazdej at si zdobi, jak chce :)

Tak nějak taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.16 13:33

Já to neslavím, ne tak, abych vyloženě dělala extra výzdobu, dýně taky nedlabu. Mám jen dýňové zápichy ve venkovních květináčích, je to to takové oživení, než tam půjdou vánoce :mrgreen: Dneska mají děti rej strašidel na koních, příští týden jedeme na rej strašidel tady kousek na frad, to bývá hezká akce, a naše obec to má pojmuté jako takový strašidelný lampionový průvod, děti se převlečou do masek, vesnice se vyzdobí strašidlama a večer se jde lampionama.Pak se tančí a je občerstvení. Takový mišmaš našeho lampionového průvodu a něco ze strašidel. Ale odma to neřeším nijak extra, že bych dětem zdobila pokojíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.16 13:35

@atominnka jo, to děti ve školce taky mají, říkají tomu staršidélkování, budou věčer na školní zahradě v maskách a předškoláci to mají i s přespáním ve školce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
22.10.16 13:46

Halloween neslavíme, ale dcera má ten den narozeniny, takže občerstvení a výzdobu bytu děláme v tomhle stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
22.10.16 14:11

Sice neslavíme, ale dobroty z Lidlu koupíme a holky dnes malují a vystřihují dýně jako ozdobu i pro široké příbuzenstvo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
22.10.16 14:19
@atominnka píše:
@toooja nejdřív si o Halloweenu něco zjisti… původ, význam… a tak ;) než tu budeš vykřikovat o pohanech. Jsem křesťanka, ale jsem i tolerantní člověk, každý má právo si slavit, co chce a mně nepřísluší nad tím ohrnovat „rypák“ a křičet cokoli o hanbě.My ho sice neslavíme, ale dýni vyřežeme, to se nám líbí. Jinak výzdobu neděláme.
Plus ve školce mají děti strašidelný rej - syn jde za Dýni a dcera za čarodějku :mrgreen: Kýč jak bič :D Ale co…

Carodejky…hm…a krestanka…To jde dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.10.16 14:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.10.16 14:30

@toooja papežštejsi jak papež co? :lol: nejdřív si neco nastupuj a pak pindej. Můžeš začít třeba tady https://en.m.wikipedia.org/wiki/Halloween

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.10.16 14:36
@toooja píše:
Carodejky…hm…a krestanka…To jde dohromady…

proč se tady snažíš prezentovat jako hloupá nanynka? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí