Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annapavelkovaml Myslíš takovou tu černou fólii? Ta byla nedávno v lidlu za hodně dobrou cenu.
Za pár korun se dá koupit na ebay apod. Ale někde jsem zahlédla info, že se „propisuje“.
Já ji koupila za pár šupů na aliexpressu a je výborná. Synek jí má nalepenou na skříni (na zeď jsem jí dávat nechtěla, bála sem se, co s ní udělá utírání mokrou houbou, skříň je stará a lakovaná, té to neuškodí) a baví ho i dnes, po roce ![]()
@Mar__tanka1983 ha, tak to je dobrá zpráva, na aliexpressu jsem na ni právě koukala. Akorát nevím, kam bysme ji nalepili. Skřín s hladkými dveřmi nemáme, na stěnu bych se bála, že to pak strhnu i s novým štukem a dveře máme taky nové.
@Annapavelkovaml ty tabule myslím dělají na křídy i na smejvací fixy.
@barbuchablond no to víš, život je o kompromisech
Já to v dětském pokoji neřeším, je to prostor dítěte, nikoliv náhled do katalogu, takže v pokojíčku mu nechávám volnou ruku, na zdech má nalepené své obrázky, na posteli nálepky z časopisů, když si bude chtít na zeď namalovat něco „abstraktního“, nechám ho ![]()
Až mu bude deset nebo čtrnáct a bude chtít „studenstský“ styl, tak to prostě případně přeštukujem ![]()
@Annapavelkovaml tak nějak
Však nebudou prťaví nadosmrti, za deset let si můžete z ložnice zase udělat „dizajnovku“, ale teď bych jim trochu té zábavy nechala - jako žádný extrém, malovat po celém bytě bych je nenechala, ale co je špatného na tom, nechat prckům jednu zeď ke kreativitě? ![]()
My ji měli na zdi, nepromočí se:-) jen se přetahuje až na malbu a jak se píše křídou, je z toho bordel na zemi. Kupovala jsem v roli, stačí zadat do vyhledávače „tabulová folie“ a najít si tu nejvhodnější/nejlevnější. Specializované krámy typu Lepeeto.cz a pod jsou dost drahé. Teď mám tu z Lidlu a plánuju s ní polepit nějaký plech, aby to bylo i magnetické.
Mame zatim jen koupeno. Chtela jsem tabulovou a magnetickou. Budeme davat na zed. Uvidime, co to udela.
Maji i na fixy, co si vzpomenes. Staci dat do googlu