Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@iiiv Že ona očekává kluka a mě kritizovala zboží pro HOLKU a co jak to bude kluk že to bude divné :/
Ahoj já když čekala první tak to měl být až do 7 měsíce kluk.No a nakontrole v 8 měsíci mu nějak zmizel pindík a máme doma zdravou holku dnes její 5 let. A čekáme další taky si to necháme říct ale teď mám pocit že to bude kluk mám úplně jiné těhotenství než sní.
Tak je snad tvoje věc, jestli budeš mít kluka v růžovém a holku v modrém, ne? My čekali kluka, takže vše v modrém s auty a letadly a narodila se holka, takže chodila v klučičím oblečení, jediní, komu to nevadilo jsem byla já a přítel. Ostatní měli řeči, že musíme koupit něco růžového, ale mě bylo šumák, co říkaj ostatní, tak to taky neřeš ![]()
To spolu nejspíš nesouvisí. A v jakém jsi týdnu. Holka se totiž často ještě může „proměnit“ v kluka
Neviděla bych v tom hned závist ![]()
Je to nějaké zmatené
, zkus to napsat ještě jednou srozumitelně, co nám chceš říct
![]()
@Oldris @A-lexa Píšu že mi oznámili že očekávám HOLKU! Tak jsem začala mírně z nakupováním mám dudlíky v barvě pro holku a ta dotyčná co to komentovala to mé nové zakoupené zboží jí sdělili pohlaví že čeká KLUKA! a ona kluka nechtěla a nedokáže se z tím vyrovnat že to není holka tak tím že mám zboží na holku mi začala komentovat opravdu to máš 100% jako to pohlaví a co když to bude kluk to bude divné mu to dát atd.
@Anonymní píše:
Na prvotrimestrálním ultrazvuku nám doktor sdělil pohlaví HOLKA tak jsem začala mírně z nakupováním mám doma již dudlíky a dokáže mě vytočit když dotyčná očekává kluka a moc chtěla aby to byla HOLKA! tak mi vypisuje opravu to máš 100% je divné aby to pak měl kluk :/ a takové přihlouplé poznámky které člověka akorát tak rozhodí. Nikdo jí za to nemůže že v sobě nosí zdravého kluka měla by se radovat z toho co má a ne komentovat tak při hloupě mé zboží. Byl na tom taky někdo tak podobně napsala jsem že kamarádce jsem taky donesla do porodnice modrý dudlík a nevadilo to i kamarádka očekávala holku a v porodnici měla modrý dudlík myslím že za prvé to není její starost a za další je má věc co si nakupuji…
Aneb když si děti pořizují děti…
![]()
Psala to puberťačka nebo nastávající mamina? Tipuji to první.
Tak ona kamarádka má ale tak trochu pravdu. Pohlaví sdělené po prvotrimestriálním screeningu může být opravdu ještě dost předčasné a právě z holčiček pak bývají hodněkrát kluci. A nemyslím si, že by v tom byla nějaká závist. To si spíš vysvětluješ tak ty. ![]()
Na prvotrimestrálním ultrazvuku nám doktor sdělil pohlaví HOLKA tak jsem začala mírně z nakupováním mám doma již dudlíky a dokáže mě vytočit když dotyčná očekává kluka a moc chtěla aby to byla HOLKA! tak mi vypisuje opravu to máš 100% je divné aby to pak měl kluk :/ a takové přihlouplé poznámky které člověka akorát tak rozhodí. Nikdo jí za to nemůže že v sobě nosí zdravého kluka měla by se radovat z toho co má a ne komentovat tak při hloupě mé zboží. Byl na tom taky někdo tak podobně napsala jsem že kamarádce jsem taky donesla do porodnice modrý dudlík a nevadilo to i kamarádka očekávala holku a v porodnici měla modrý dudlík myslím že za prvé to není její starost a za další je má věc co si nakupuji…