Barvy podle pohlaví aneb výbavička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.12.12 13:27

Barvy podle pohlaví aneb výbavička

Na prvotrimestrálním ultrazvuku nám doktor sdělil pohlaví HOLKA tak jsem začala mírně z nakupováním mám doma již dudlíky a dokáže mě vytočit když dotyčná očekává kluka a moc chtěla aby to byla HOLKA! tak mi vypisuje opravu to máš 100% je divné aby to pak měl kluk :/ a takové přihlouplé poznámky které člověka akorát tak rozhodí. Nikdo jí za to nemůže že v sobě nosí zdravého kluka měla by se radovat z toho co má a ne komentovat tak při hloupě mé zboží. Byl na tom taky někdo tak podobně napsala jsem že kamarádce jsem taky donesla do porodnice modrý dudlík a nevadilo to i kamarádka očekávala holku a v porodnici měla modrý dudlík myslím že za prvé to není její starost a za další je má věc co si nakupuji…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
6.12.12 13:29

Nějak jsem nepochopila, co jsi chtěla říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.12 13:30

@iiiv Že ona očekává kluka a mě kritizovala zboží pro HOLKU a co jak to bude kluk že to bude divné :/

• Citovat
  • Upravit
190
6.12.12 13:30

Nechápu na co se ptáš… :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
6.12.12 13:31

:think: asi musím déle přemýšlet, ale také nějak nechápu. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
6.12.12 13:31

Ahoj já když čekala první tak to měl být až do 7 měsíce kluk.No a nakontrole v 8 měsíci mu nějak zmizel pindík a máme doma zdravou holku dnes její 5 let. A čekáme další taky si to necháme říct ale teď mám pocit že to bude kluk mám úplně jiné těhotenství než sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.12.12 13:32

Tak je snad tvoje věc, jestli budeš mít kluka v růžovém a holku v modrém, ne? My čekali kluka, takže vše v modrém s auty a letadly a narodila se holka, takže chodila v klučičím oblečení, jediní, komu to nevadilo jsem byla já a přítel. Ostatní měli řeči, že musíme koupit něco růžového, ale mě bylo šumák, co říkaj ostatní, tak to taky neřeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.12.12 13:33

To spolu nejspíš nesouvisí. A v jakém jsi týdnu. Holka se totiž často ještě může „proměnit“ v kluka :nevim: Neviděla bych v tom hned závist :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
6.12.12 13:34

Je to nějaké zmatené 8o, zkus to napsat ještě jednou srozumitelně, co nám chceš říct :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Oldris @A-lexa Píšu že mi oznámili že očekávám HOLKU! Tak jsem začala mírně z nakupováním mám dudlíky v barvě pro holku a ta dotyčná co to komentovala to mé nové zakoupené zboží jí sdělili pohlaví že čeká KLUKA! a ona kluka nechtěla a nedokáže se z tím vyrovnat že to není holka tak tím že mám zboží na holku mi začala komentovat opravdu to máš 100% jako to pohlaví a co když to bude kluk to bude divné mu to dát atd.

• Citovat
  • Upravit
21992
@Anonymní píše:
Na prvotrimestrálním ultrazvuku nám doktor sdělil pohlaví HOLKA tak jsem začala mírně z nakupováním mám doma již dudlíky a dokáže mě vytočit když dotyčná očekává kluka a moc chtěla aby to byla HOLKA! tak mi vypisuje opravu to máš 100% je divné aby to pak měl kluk :/ a takové přihlouplé poznámky které člověka akorát tak rozhodí. Nikdo jí za to nemůže že v sobě nosí zdravého kluka měla by se radovat z toho co má a ne komentovat tak při hloupě mé zboží. Byl na tom taky někdo tak podobně napsala jsem že kamarádce jsem taky donesla do porodnice modrý dudlík a nevadilo to i kamarádka očekávala holku a v porodnici měla modrý dudlík myslím že za prvé to není její starost a za další je má věc co si nakupuji…

Aneb když si děti pořizují děti… :roll: :roll:

Psala to puberťačka nebo nastávající mamina? Tipuji to první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.12.12 13:36

Není to puberťačka, je to Iveta Bartošová!

• Citovat
  • Upravit
916
6.12.12 13:37
@ncc1701 píše:
Není to puberťačka, je to Iveta Bartošová!
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.12 13:38

@Nainuva 24.týden

• Citovat
  • Upravit
29436
6.12.12 13:38

Tak ona kamarádka má ale tak trochu pravdu. Pohlaví sdělené po prvotrimestriálním screeningu může být opravdu ještě dost předčasné a právě z holčiček pak bývají hodněkrát kluci. A nemyslím si, že by v tom byla nějaká závist. To si spíš vysvětluješ tak ty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí