Chůvičky Avent - tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
224
6.12.12 06:01

Chůvičky AVENT??

Dobrý den, můžete i prosím dát nějaké typy na dobré chůvičky, které by splňovaly moje požadavky: nešuměly, při zvuku mimi se rozblikala rodičovská chůva, byly na baterky, aby když mi mimi spinká doma, já mohla být v klidu v zahradě, dosah mi stačí 150 m a pokud možno šly dát za opasek.
Děkuji za typy. Vím, že podobných diskuzí je tu určitě spoustu, ale bohužel mám přístup na nett pouze ráno, když mi malý spinká. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
6.12.12 06:25

Phillips Avent SCD 510, 520, 530 -jsou digitální, co žádáš splňují všech, ty lepší mají další vychytávky. my máme 520, ta má teploměr a čoveče není to špatná vychytávka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
6.12.12 06:30

Ahoj ja mam avent SCD 510 jsou drazsi, ale jsem spokojena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9675
6.12.12 07:26

Já mám scd 530 http://www.kupujonline.cz/…vent-scd-530 jsem moc spokojená dosah bez problémový je bez šumu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
6.12.12 08:31

Mám tyto a spokojenost na 100% http://www.kupujonline.cz/…scd600-video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.12.12 08:33

Máme Avent SCD 525. Jediné, co bych uvítala je, kdyby na rodičovské jednotce byly hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.12.12 09:35

My máme tuto http://www.malvik.cz/…huva-SCD-505. Nechybí mi ani teploměr (máme meteostanici) ani hodiny (máme meteostanici). Jsem moc spokojená, vyhovuje mi, že je tam možnost, aby jednotka pro dítě svítila a hrála melodii - takže k babičce nemusíme vozit usínáčka a noční světýlko (domů jsme je koupili ještě před chůvičkou). Podle mě super poměr výkon/cena.

Jinak jsme ji koupili v akci asi za 1200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
9.12.12 21:00

@barabasek @Aishenka My máme taky Avent 525 a musím říct, že jsem maximálně spokojená. http://chuvicky.heureka.cz/…ka-chuvicka/
Začali jsme na vysílačkách - chůvičkách, ale reagovali dost pozdě na pláč dítěte, avšak mají velký dosah - využití spíš na dovču do aut či do budoudna… Pak jsme si pořídili Avent, je fakt citlivá a nemusím se zabývat, zda se mi napojil soused (Avent má speciální kódování jen pro párové vysílačky, tudíž nehrozí, že se ti napojí jiný Avent nebo všichni ostatní kamarádi - kamarádky - sousedky, co Avent nemají. Jediné co bych vytkla je, že chůvička u prcka nejde na nabíjecí baterie, ale je pořád v nabíječce nebo v kočárku, baterky měníme cca 1× za 3 měs. Nabíjecí baterky tam prý nesmí dle výrobce, stanice nedobíjí a nějak by se to rušilo…či co. Jinak je to fakt vymakané…právě mi tu hraje ukolébavka a prcek usíná. Světélko nepoužíváme. Hudbu a teplotní čidlo pořád. Baterky v rodičovské chůvičce můžou být nabíjecí, protože adaptér funguje jako nabíječka, takže celý den to mám u sebe a v noci v nástavci, kde se to nabíjí. Šla bych do tohoto modelu znovu, jsme spokojeni. :palec: Máme rodinný dům a chodím i k sousedce na terásku na kávičku a dosah to má 350m…když to ztratí dosah, začne ta rodičovská pípat a signál hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.10.13 10:25

Philips Avent

Máte někdo zkušenosti s chůvičkou Philips Avent SCD 600, 603 nebo 610? Snímají i teplotu vzduchu v místnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
18.5.15 20:26

Avent SCD520

Ahoj, mohl by mi, prosím, někdo poradit s chůvičkou Avent SCD520. Mám asi problém s tou rodičovskou jednotkou. KDyž ji mám zapnutou, tak se mi po půl minutě vypne, ale svítí zelená kontrolka, že tedy má signál, takže jen ta hlasitost zvuku se vypne. A musím zmáčknout tlačítko TALK a zase to jde a slyším dítě. Nechápu… a v návodu jsem to nenašla, čím by to mohlo být… Máte někdo zkušenosti nebo nevíte, co s tím? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.5.15 20:31

@evulkanov to je normální. Pokud není nějaký nový zvuk, tak je v tomto módu, když dítě začne plakat, tak se znovu zapne a je normálně slyšet. Máme ještě chůvičku od Tommee Tippee a ta dělá totéž.

• Citovat
  • Upravit
1803
18.5.15 20:33

@Billi opravdu? ale v návodu jsem to nikde nenašla? máme ji nově, takže vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.5.15 20:40

@evulkanov máme ji už půl roku a dobrý, pokud začne dítě plakat/volat, tak se zase zapne a je slyšet.

• Citovat
  • Upravit
4000
18.5.15 21:49

Jj, přesně tak. Můžeš zkusit zvýšit citlivost, aby se spínala i při tišších zvucích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
19.5.15 06:57

@evulkanov je to normalni, chuvicka se vypina, aby nezarila decku v pokojicku vic, nez je nutne. Kdyz zvysis citlivost, bude ti prenaset i dech decka a bude tam neustale vysilat, pricemz ty digitalni vysilaji o hodne vic, nez analogove. Bud rada, ze to spina.

Jinak tyhle chuvicku jednu mouchu maj a sice tu, ze nekdy se po zapnuti jednotky nesparuji a tvari se, jakoze jo. Normalne sviti zelena, ale nezapne ani na breceni ditete. Pozna se to podle toho, ze kdyz zapnes rodicovnou jednotku, vzdy na chvili sepne, ikdyz dite nebreci - slysis jemny sum, kdyz to das na ucho. Nebo za provozu to poznas podle toho, ze nejde nastavit nic na detske jednotce dalkove pomoci rodicovske, treba citlivost. Obvykle staci vypnout a zapnou rodicovskou jednotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí