Prodej věcí po miminku - za kolik je běžné?

Retea
29.11.12 11:55

prodej věcí po miminku

Ahoj, chci se zeptat, za kolik je běžné prodat věci po miminku. Autosedačku používáme půl roku, lehátko taky a mám k tomu spoustu oblečení, půlku nakoupenou z čech a půlku z holandska. Vyplatí se naqhotit a prodat přes mimibazar? Dostala jsem kontakt na paní, která je těhotná, tak zvažuju prodat vše naráz, ale vůbec nevím, kolik si říct.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
29.11.12 11:59

@Retea tak záleží kolik jste celkem za to daly, a jak je to zachovalý. já bych zatím prodala zvlášt oblečky a zvlášt sedačku a lehátko. takhle naráz dáš majlant za poštu, nebo se s ní domluv co chce, nabídni ji to po cenách jednotlivě a uvidíš co napíše. Nebo pokud by vzala vše, dej ji něco zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
29.11.12 12:02

Podívej se třeba na tom mimibazaru jak se pohybují ceny jednotlivých oblečkách, ať se můžeš od něčeho odrazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
29.11.12 12:03

@AdaNaty je to všechno vesměs nové, já na věci hodně dbám. některý věci jsem ani nepoužila, bylo to první dítě partnera, tak to trochu přeháněl s nákupem. A právě, že autosedačka je jako nová a ještě v záruce, tak vůbec nevím. Stála mě 2190, tak stačí když dám 500 slevu a oblečení třeba za polovinu?

• Citovat
  • Upravit
3108
29.11.12 12:04

Tak já hlavně prodává na aukru :) podívej se tam jak se ceny pohybují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opi
29.11.12 12:07

Pokud máš někoho, kdo chce všechno zajednou, prodala bych ihned. Všeho zboží na miminka jsou ted tisíce, takže bych neváhala. Já jsem věci, co byly nové, prodávala asi za polovinu ceny a stejně jsem je všechny neprodala…

• Citovat
  • Upravit
20518
29.11.12 12:08

To je otázka, hele. Lidi nemají peníze a pokud jdou na aukro či mimibazar, tak s tím, že nakoupí co neklevnějši. Takže právě že je otázka - sice pakticky nová věc, ale „drahá“. Kupující prostě bude hledat něco levnejšího. na druhé straně chápu, prodávat pod cenou jen proto, aby to šlo z baráku, je taky škoda. Prostě s epodívej, jaké jsou běžné ceny - a podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
29.11.12 12:09
@Retea píše:
@AdaNaty je to všechno vesměs nové, já na věci hodně dbám. některý věci jsem ani nepoužila, bylo to první dítě partnera, tak to trochu přeháněl s nákupem. A právě, že autosedačka je jako nová a ještě v záruce, tak vůbec nevím. Stála mě 2190, tak stačí když dám 500 slevu a oblečení třeba za polovinu?

To v dnešní době nemáš šanci prodat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
29.11.12 12:10

@Retea Záleží, jak rychle to potřebuješ prodat. Jestli na to nespěcháš, tak nabídni tu sedačku za těch 1600 jak máš v plánu, ale počítej, že ti může doma ležet ještě několik měsíců. Já jsem prodávala všechno za úplně směšné ceny, ale to proto, že máme byt 2+1 a dvojčata, takže těch vyřazených věcí bylo mraky a neměla jsem to kde skladovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.11.12 12:12

@Retea tu sedačku bych prodala zvlášt, jen ty oblečky. to ti nikdo zaráz nekoupí za 2000 a víc třeba. dej ji oblečky a zeptej se ji že máš sedačku za tolik a tolik a co ti napíše, uvidíš. jestli to veme naráz. jinak bych ju dala do bazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
29.11.12 12:15

Koukala jsem na ten mimibazar, přijde mi to tam na zboží z druhý ruky drahý. Asi si zkusím nechat dobře zaplatit tu autosedačku, lehátko a odsávačku a oblečení dám za pakatel…nevím…třeba za 1000kč? Oblečení mám jako na dvě děti…cca 50 ks :mrgreen:, ale i když možná se ještě zblázním do třetího dítěte, tak se mi to nechce skladovat.

• Citovat
  • Upravit
Retea
29.11.12 12:19

Já bych to právě ráda prodala všechno najednou…myslím, že když to vezmu, že jsem za vše dala tak 10 000, tak když bych dostala zpátky 6000, tak že to je super. Třeba já osobně kdybych dostala možnost takhle nakoupit, tak bych do toho šla, je to úspora času, peněz, přemýšlení…atd.

• Citovat
  • Upravit
9066
29.11.12 12:26

Zachovale veci po 1-2 detech (pokud nejsou echt znackove) prodavam vesmes za 30 procent ceny, aby clovek prodal lepe, musi to byt fakz nove nebo znackove ;) Jinak 9 mesicu starou autosedacku v zaruce (PC cca 2200kc) jsem koupila za 800Kc plus postovne, myslim, ze prodas za podobnou cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
29.11.12 12:29

@helenkka aha, tak to mě nenapadlo, že bourání by nebylo vidět. Do nás teda najelo auto zezadu a malá byla v autosedačce, ale netušila jsem, že by jí to mohlo nějak pokodit. Mám cybex aton, měla hodnocení jako nejlepší, nejbezpečnější, tak jsem myslela, že něco vydrží.

• Citovat
  • Upravit
16783
29.11.12 12:31

Já co tak koukám na na mimibazaru se dobře prodává hlavně nextový obečení a hračky, jinak obyč věci i když třeba za 50,– tam leží několik měsíců :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí