Chůvičky Avent - tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
19.5.15 11:20

Zvysila jsem citlivost a uz to fungovalo porad. tak nevim :-) ja jsem radsi, kdyz slysim i ten dech nez jen ticho a pak treba brekot.. diky vsem za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.5.15 14:06

@evulkanov No jak myslíš, já teda byla ráda, že to „nevrní“ a nevysílá. I tak je kolem nás vysílání až až…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
20.5.15 07:59
@evulkanov píše:
Zvysila jsem citlivost a uz to fungovalo porad. tak nevim :-) ja jsem radsi, kdyz slysim i ten dech nez jen ticho a pak treba brekot.. diky vsem za reakce

to fakt nedelej, to neni spravna funkce pristroje. Nepocita se s tim, ze to bude decku v pokojicku neustale vysilat a tahle chuvicka fakt vysila docela silne. Tak si alespon kup analogovou chuvicku, ty vysilaj mene, nebo si tam nejlepe rovnou dej nejaky mikrofon na drate - na neustaly odposlech nepotrebujes sofistikovanou chuvicku, ktera ti griluje decko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.3.17 18:40

SCD505 vs. SCD570 - hlasitost

Ahoj! Rada bych Vas poprosila o nejaky cerstvejsi nazor ;) Mam doma Phillips Avent SCD505 a nejvetsi problem mam s hlasitosti, kdy tedy v rodicovske jednotce je vse slyset hrozne potichu. Mate nekdo doma SCD570 - nekde jsem cetla, ze je to mnohem lepsi (dokonce bylo napsano „nesrovnatelne“) prave s SCD505, ale to byl 1 jediny prispevek, tak mne zajima objektivnejsi nazor. Slysite tedy dobre tu SCD570?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.17 20:57

AHoj,

můžu se zeptat co je podle Vás nejdůležitější při výběru chůvičky?

Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.17 21:14
@Růženka87 píše:
AHoj,

můžu se zeptat co je podle Vás nejdůležitější při výběru chůvičky?

Díky moc za rady.

To je individualni, zalezi na zpusobu pouziti. Pro nas je to kamera, ale pokud Ti dite spi v postylce, tak ji nedocenis. Pro jineho to muze byt dosah, pokud chce byt treba v jinem patre nebo na zahrade, nekdo resi, aby nebyla nutne do zdi (treba do kocarku). Rozmysli si, jak ji budes pouzivat, z toho vyplyvaji naroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí