Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, mám takový asi blbý dotaz
Koupila jsem malé fusak a jsou tam ty díry na pásy… Jenže jak to mám provléct, když ten pás je jakoby vlastně v celku?? nevím jak to vysvětlit.. asi to budu muset vyfotit..
![]()
Většinou to bývá do sebe zapnuté takovou „klipsou“, jde to rozpojit.
@Baruska2011 píše:
Máš na mysli spojený pás přes rameno s pásek kolem pasu?
je to vlastně, že to na tu ručičku navleču, na druhou ručičku taky navleču a mám to sepnout, to co má mezi nožkama… ale když to provleču tím otvorem nahoře, tak je to divné.. ![]()
Já jednu část vyhákla z konstrukce a provlíkla to celý a zas zahákla. Teď ale nemůžu fusak vyndavat jen tak. Né že by nám to teda vadilo. ![]()
No a nejde ten pás rozdělat na kusy? Pokud ne, tak to musí jít někde za sedákem vytáhnout celý.
Pásy by měly jít rozdělat… teda aspoň já to tak měla u obou kočárů. Na pásu je přezka, kterou si upravuješ délku pásu, z té by se to mělo dát vyvléknout a protáhnout fusakem ![]()
U zadicek by to melo jit rozepnout a nebo za zadickama z druhe strany by to mohlo jit vyvlect, musis to prozkoumat, ale musi to jit
Nebo vytáhnout zezadu ten „čtvereček“, co drží pás, natočením tou dírou, kterou prochází pás.
Se nedivte tomu vyjadřování, jsem na rodičáku a na vsi
![]()
Právě jsme se na to s manželem dívali a nejde to tam vyháknout..
divné fakt..
Holky, už jsem to našla
bylo to schované bod tím růžovým u pásu
děkuji moooooc ![]()
Už je po problému
Jde to, jak jsem to zkoušela, tak jsem neměla moc času, utíkala jsem rychle do cvičení a teď jsem to pořádně prohledala a je to tam
![]()
Jsi měla hned napsat, že máš quinny buzz
…tak hlavně že jsi na to přišla ![]()