Batika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
22.1.08 22:44
sandrik píše:
Díky, :oops: už jsem na to taky přišla :D
 S.

Téda, jsi šikulka :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.1.08 23:28

Jdu taky se svou troškou do mlýna

sypaná batika

http://rodina.cz/…k_2019_1.jpg

klasická batika

http://rodina.cz/…ek_061_2.jpg

Batika za studena ( moje je to body uprostřed )

http://rodina.cz/…ek_948_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.1.08 07:57

Holky, jste moooc šikovné :wink: Taky jsem jako puberťačka batikovala kde co, asi se na to zase vrhnu. Do ložnice by se mi batikované závěsy líbily…
JITKO, prosím o foto skládané batiky, popis moc nechápu :oops: Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
23.1.08 08:37

ahoj, prosím o radu zkušené batikářky :D .
o víkendu jsem zkoušela poprvé v životě batikovat trička a ty barvy dost pouští (zn. Iberia). Dělala jsem to přesně podle návodu na barvě, ale při následném praní v pračce barvy pustily :( . Nevíte, proč a jestli se s tím dá ještě něco dělat?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
23.1.08 08:43

Ahoj,

holky vy jste tak neskutečně šikovné. Opravdu je to moc hezký.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.1.08 08:58

Verunko a největší fór je, že je to tak snadný :)

My máme vyhlídnutý obr stůl, jenže chvíli potvrvá než si ho pořídíme (jsou důležitější věci :() a tak používáme starý, co jsme našli na půdě. Jenže ten potřebuje ubrus jako sůl… A tak dlouho jsem se chytala zajít do textilu, až jsem se naštvala a ubrusy jsem si vyrobila ze starých prostěradel :o

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.08 21:23

holky, fakt krásné výtvory, musím se taky odhodlat :)
Lesi, ukaž ubrusy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.10 17:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.10 17:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.9.10 10:48

koupím tričko

Ahoj, moc se mi líbí Vaše trička a chtěl bych se Vás tedy zeptat, jestli byste mi také některé z těchto triček nevyrobila? Budu moc rád, jestli ano, ozvěte se mi na mail: dzordzik@centrum.cz

Děkuji..

Jirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
11.5.14 19:42

Práškové barvy CHEDS na spirálovou batiku

Ahoj, chtěla bych vyzkoušet batiku - spirálu na tričku. Co jsem se dočetla, tak nejlepší jsou na to tzv. reaktivní barvy za studena. Jenže já chci vyzkoušet 1-2 trička a nechce se mi tolik investovat (protože chci spirálu hezky duhovou, takže potřebuju tak 5 barev). Napadlo mě, jestli by se toho dalo dosáhnout i s klasickýma práškovýma barvama? Naředila bych si je v lahvičce s aplikátorem, nanesla stejně, jako ty reaktivní a pak dala zafixovat do mikrovlnky. Kdo máte zkušenosti - půjde to i takhle, nebo se na to mám vykašlat a koupit ty reaktivní?

• Citovat
  • Upravit
1917
6.2.15 18:37

Zdravím holky a dovolím si oživit diskusi.
Příští týden jedu za kamarádkou na Slovensko dneska jsem se byla podívat v malířských potřebách a mám v tom hokej.
Co všechno musím na batikování pořídit? Nemáte nějaké spolehlivé návody jak na to? Ráda bych zkusila nějakou techniku batiky ale fakt nevím jak na to díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat