Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Poradíte jaký batoh pro holku, co půjde v záři do 3. třídy? Co by měl mít a co naopak je zbytečné? Na dětech dost vídám Topgal, ale přijde mi strašně veliký (na hloubku).
S Topgalem naprostá spokojenost. Syn ho měl od 2 třídy až do 6 třídy a vešlo se tam opravdu vše co potřeboval. Dcerka má od nich školní batoh také. Je ve druhé třídě. Pokud budu muset měnit (kvůli velikosti) tak jedině za stejnou značku.
Dcera má ve 3.třídě Bagmaster a jsem s ním moc spokojená, syn ho dostane také ![]()
Jedině Dakine. Nosila jsem do školy já, sestra, teď i neteř.
@Enoulik Topgal. Ale osobně bych zvolila nějaký větší - mají toho učení hafo, horkotěžko se to vejde ![]()
My máme Topgaly - už tři a na září budeme kupovat 4. Spokojenost, kvalita zaručena.
My máme topgal už od první a doufám, že příští rok ve třetí ho ještě mít bude ![]()
Syn je teda v první, ale má Topgal a co vídám před školou u starších dětí tak především právě Topgal a pak hodně i ty Dakine ![]()
@Enoulik jsem tu ještě nová, ale právě taky vybírám prckovi batoh, už jsem koukala i na jiné diskuze a typy, ale dost mě zaujal popis rozdílů a vlastností v jednom článku, tak se můžeš taky inspirovat jako já a snad to pomůže
http://www.rodicum.cz/…ro-prvnacka1 ![]()
Taky se teď rozhoduji, Topgal mi přijde dost těžký, Dakine se mi moc nelíbí, asi zvolím Bagmaster, jsou lehké, dost velké a mají velký výběr vzorů.
Řeším podobný problém, syn měl ted dva roky Emipo. Má 128 cm a 24 kg je hodně drobný. A řeším větší batoh, protože do Emipa už se mu toho moc nevejde. Topgal se mi moc nelíbí. Dají se někde vidět větší tašky naživo? První aktovku jsme kupovali v Dráčkovi, ale tam mají hlavně Topgal a Herlitz.
Topgal má právě každý. A hlavně ty školní batohy jsou převážně hrozně hluboký. Děti s ním vypadají jak s boudou na zádech. Dakine bych do 3.třídy nevolila. To je studenťák pro mladý, tak na střední školu nebo možná na 2. stupeň základky.
@Zoran33 no já jsem koukala na jeden eshop a tam mají batohy Topgal rozdělené na různé věkové kategorie a dokonce tam je i kategorie „Prvňáčci“ a „Drobní prvňáčci“ ![]()
Ahoj, my máme tento: zde Na topgal jsem nečetla od některých zákazníků dobré recenze, tak jsme se rozhodli pro bagmaster a nelitujeme.
![]()