Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Váhám mezi aktovkou Herlitz Midi nebo Sporti do první třídy. Jak jste spokojené? Vejde se u Midi do boční kapsy láhev s pitím - konkrétně zdravá láhev? Je do první třídy aktovka dost velká? U Sporti mi vadí boční zip na postranních kapsách - když tam strčí flašku na pití nebo cokoliv a bude zapomínat zapínat…vůbec mi ten boční přístup do kapsy přijde nešťastný.
Díky za všechny zkušenosti a tipy.
@nanga píše:
Váhám mezi aktovkou Herlitz Midi nebo Sporti do první třídy. Jak jste spokojené? Vejde se u Midi do boční kapsy láhev s pitím - konkrétně zdravá láhev? Je do první třídy aktovka dost velká? U Sporti mi vadí boční zip na postranních kapsách - když tam strčí flašku na pití nebo cokoliv a bude zapomínat zapínat…vůbec mi ten boční přístup do kapsy přijde nešťastný.
Díky za všechny zkušenosti a tipy.
Nám se do starší tašky Herlitz Midi půl litrová zdravá láhev nevejde - tedy nacpu ji tam, ale kapsa pak nejde zapnout - šlo by to nosit bez zapnutí, ale plná láhev na boku pak příliš převažuje aktovku na jednu stranu, takže kluci nosí flašky v hlavní kapse.
(U nás děti nechávají učebnice ve škole, nosí je domů jen občas, tak je v aktovce dost místa.)
Příspěvek upraven 14.05.15 v 19:06
Třeba se to někomu bude hodit: nakonec jsme koupili Midi, pro prvňáka jednoduše přehledná, do boční kapsy se v pohodě vejde zdravá láhev. U Sporti jsou ty boční kapsy absolutně k ničemu.
Ozivuji diskuzi ![]()
Vaham mezi smart a midi. Obe jsme zkouseli a synovi akurat sedi. U smart se mi prave libi kapsy na suchac, navic je syn fakt prcek, smart je i lehoučký. Mam strach, ze by ty zipy u midi dlouho nevydrzely. Ale nevim, kam dat box na svacinu a pouzdro. Vejde se tam vse v pohode a je to po naplneni prehledne? Ty predni kapsy mi prijdou male. Jak velke svacinoboxy se vam tam vlezou? A pouzdro se vleze jedno nebo i dvoupatrove? Nekde psali, ze do Midi se original Herlitz box nevejde
Jsem spis naklonena Smartu. Ale fakt vaham ![]()
Jeste mam na seznamu Stil. Krome bocnich kapes na suchace, ma vevnitr pidi kapsy treby na kapesniky a tak. Budu rada za kazdou zkusenost. ![]()
Diky!