Batole a oblékání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5154
12.2.20 07:53

Zakladatelko, Vy jste má sestra a píšete o mé neteři? :lol: :lol: :lol: Jak přes kopírák. Ale oblékání už se hodně zlepšilo, culíky, princeznička, sponečky, rovnají se řevu. Přebalování jak kdy, někdy jsou to takové slzy, že to vypadá, že ji má sestra minimálně ruku trhá. A nepomůže nic, žádné blbinky, opičky. Pomůže jen vyrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
12.2.20 07:54

Jo 18 mes. u prevlikani rve jak kdybych ji vrazdila, prohyba se do luku, stipe a kouse me. U zubu rve taky, starsi to delala taky. A ted je to fajn holka, tak musim vydrzet. Nekdy je hodna, ale nema naladu nebo je unavena je to des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
12.2.20 07:56

A gumicky, sponky hned je vse dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.2.20 08:06

@Lajka09 @scentini

:lol: to jsou proste typy deti

Tano jsem zkousela byt strasne vtipna u prebalovani a prevlekani z pyzamka do obleceni a celkem to slom jenze to ji dam do ruky lahev s mlekem, tak nikdy moc neprotestuje. Pres den je to jina liga.. porad je do neceho zabrana a v podstate vzdycky ji neco prerusim. Ted si napriklad „kresli“ a hraje s magickou tabulkou a tlemi se u toho. Neuspěla bych ted ani s jidlem.

• Citovat
  • Upravit
1074
12.2.20 09:24
@ludmilaadamkova píše:
@Lajka09 @scentini

:lol: to jsou proste typy deti

Tano jsem zkousela byt strasne vtipna u prebalovani a prevlekani z pyzamka do obleceni a celkem to slom jenze to ji dam do ruky lahev s mlekem, tak nikdy moc neprotestuje. Pres den je to jina liga.. porad je do neceho zabrana a v podstate vzdycky ji neco prerusim. Ted si napriklad „kresli“ a hraje s magickou tabulkou a tlemi se u toho. Neuspěla bych ted ani s jidlem.
aspon ze se tlemi. Muj vstal zadkem napred, to bude zase den. Dramata budou mit novej level, jako valeni se na zemi a kopani nohama
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.5.20 13:16

Tak jen chci napsat že to má vývoj. Aktuálně 19 měsíců. Převlékání už je dobrý, protože jen nastavím otvor ( krom hlavy) a dá do toho končetinu sama a já jen doobliknu. Pliny taky už dobry. Nočník jak kdy.
Sponky si nechá dát u pohadky ale potom si většinou dost brzy s velkou radostí sundá i gumičky cokoliv co má ve vlasech.
Zuby pořád strašnej řev.
Každopádně se to hodně zlepšilo.

• Citovat
  • Upravit
26747
10.5.20 13:18

@ludmilaadamkova však ono to časem bude dobrý všechno, jen trpělivě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.5.20 13:29

@Bubla Bůčková ona je prostě svá.. dneska jsme byli v OBI a byla úplně v rausi.. kam se hrabe návštěva hračkárny. Fakt nevím co si o tom mám myslet. 8o

• Citovat
  • Upravit
1374
10.5.20 16:47

OBI je lepší jak dětskej koutek pro obě moje děti. Vrtačky! Kladiva! Světla na dálkový ovládání! Ve středu jsme tam šli koupit konev na kytky a po hodině jsem je musela odvléct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.5.20 18:00

@barbuchablond tak super )) děti co jsem tam viděla tam znuděné koukaly co rodiče resi. Tak dobrý nejme v tom sami. :P

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
14.9.20 09:09

Tak chci jen napsat vyvoj. Mala má teď 23 měsíců. Oblékání už je celkem dobrý někdy dokonce ječí radostí když je to třeba oblíbená mikina s autem. Ale někdy se ještě zasekne že prostě ne a to je pak dramatická vložka s valením po zemi a já neci já neci já neci.. asi standartní období vzdoru. Sponka je kamarád protože pak nepadají vlasy do očí. Zuby když si čistí sama tak sranda ale jak to chci dočistit drama pořád. Drama je i míti hlavy. Řev a mezi řevem vykřikuje vlasy moky já..vlasy..moky.. neci. Takže pořád veselo i když už jinak.

• Citovat
  • Upravit
21362
14.9.20 09:41

@ludmilaadamkova Krasne mluvi :palec: U nas jsou vlasy strasne drama. Uz se nechce ani chodit koupat, aby se nahodou nemyly i vlasy. A to mela koupani moc rada. Na vlasy musime byt dva. Jeden drzi, druhy myje. Ted to asi budem muset udelat tak, ze ji vlasy budem umyvat mimo koupani, aby to s tim nemela spojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.9.20 11:08

@malákráličice se přiznám že myjem maximálně jednou týdně :oops: ( myslím tím vlasy) pokud do do nich zrovna nedá nějak humac. jinak koupě každý vecer jinak by to ani nešlo je to malé prasátko.
Momentálně na totiž kakankove období hrozně hovínka řeší a že jich všude je od ptáčků od koček od psů… Člověk si toho normálně a e nevšimne ale ona se vždy ký u každého zastaví a jede kakanek nojo.. ptapta?(ptacek?) Maxik? ( Tak říká psům máme Maxe tak jsou všichni Max) a nebo čiči. A pak po mě chce abych to to uklidila případně si vzpomene že ho táta měl na bote či něco jiného. Nebo že je to fuj či bleee. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure