Co se s ním děje?

86
9.2.20 17:51

Co se s ním děje?

Zdravím. Nejsem zvyklá někam psát a ani diskuze moc číst ale trochu mě to donutilo. Mám chlapečka je mu 5 měsíců a týden. Je to hodné, šťastné miminko ALE poslední tři dny je to hrozný. Máme svůj režim asi od dvou měsíců. Vše skvěle funguje každý den ve stejnou dobu jí, spí a chodí na procházky vždy byl spokojený ale teď se směje vše v pohodě a z ničeho nic histerický pláč a slzy jak hrachy ani v náručí ho neutiším. Vše si zuřivě cpe do pusy až se skoro dáví, slintá vzteká se nic ho nebaví a z pusinky cítím něco co ani až tak nesmrdí ale je to takový zvláštní odér :lol:.Já si myslela že začínají zuby ale všichni mi tvrdí, že když nemá nějak zvlášť nateklé dásně že to zuby nebudou. Tak já nevím. Někdo nějakou radu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
9.2.20 17:54

Jsou to zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409

Proto i slintá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998

Ano, zuby. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
9.2.20 17:56

@Lamátko já si to také myslím ale všichni mi tvrdí že tohle není nateklá dáseň i když podle mě trochu jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
9.2.20 17:58

Ježíši nech chudáka a nefot ho takhle. Vůbec to nemusí mít nateklé a už ho to bolí. Proto i slinta. Je to normální. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
9.2.20 18:00
@mamina89 píše:
Ježíši nech chudáka a nefot ho takhle. Vůbec to nemusí mít nateklé a už ho to bolí. Proto i slinta. Je to normální. :mavam:

Bylo to rychle netrápila jsem ho :lol:
Takže to asi fakt budou zuby. Chudinka. Takže už mohu používat Calgel na zklidnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
9.2.20 18:22
@Marie f píše:
Bylo to rychle netrápila jsem ho :lol:
Takže to asi fakt budou zuby. Chudinka. Takže už mohu používat Calgel na zklidnění?

Tak můžeš, ale já bych počkala, až bude vidět alespoň kde to leze. :nevim: Jinak mu můžeš mazat půlku pusy a asi to není úplně zdravá věc, nvm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
9.2.20 18:26
@mamina89 píše:
Tak můžeš, ale já bych počkala, až bude vidět alespoň kde to leze. :nevim: Jinak mu můžeš mazat půlku pusy a asi to není úplně zdravá věc, nvm :nevim:

To je pravda, ale jak dlouho může trvat než se to ukáže? Právě aby netrpěl bůh ví jak dlouho. Je to moje první dítě tak nemám vůbec představu jak dlouho to může trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.2.20 18:41

Strc dudliky do mrazaku a pak mu je dej. Pak ten calgel, zabira slusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.2.20 18:55

Kousátko, calgel a trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
9.2.20 19:06

Děkuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.2.20 19:37

Chudinka, jen mu to namaz :hug:

• Citovat
  • Upravit
9.2.20 20:40

Pry zuby nejvic boli, kdyz vylejzaji z celistni kosti…u nas je to vzdy cca mesic pred tim, nez se zacnou prorezavat dasnemi. To je pak malej uz vzdy v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí