Batole bez pudu sebezachovy

35903
30.11.14 22:53

Batole bez pudu sebezachovy

Ahoj
Dcera ma 16m a je to rozeny kaskader. Jezdi na klouzacce po hlave tak ze proste skoci do prostoru, udela krok do prazdna a spoleha, ze ji vzdy chytim kdyz mne vidi. Uplne mi na hristi tecou nervy, dite porad leze kam nema, neustale ji odnekud doluju, ani kdyz si nabije sama moc nepomaha a jeste se tomu vetsinou tlemi pokud se extra nebouchne. Kdy to prejde jestli vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
30.11.14 22:57

Taková byla první dcera, ničeho se nebála, všude po hlavě, časem se to měnilo a dnes je z ní taková princezna ufňukaná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
30.11.14 22:58

@pikola to si počkám na odpovědi :-D moji malý budou dva, a je to samy. Minule spadla ze schodů. V září zase naletěla hlavou na futra, boule jak blázen. Kdyby mohla, vleze snad i na lustr. Když se hodně bouchne, nebo cokoliv, nebrečí. Dneska si sáhla na horkou žehličku, bylo jí to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.11.14 22:59

To jezdeni po hlave mi delal treti syn tak kolem 18 mesicu. A ted ma 2 roky a sam se na klouzacce skoro nesklouzne, vzdycky potrebuje aspon slovni pokyn, ale nekdy jezdi jen za ruku, boji se.
Co se tyka vrhani se, bud se snazim stat fakt daleko, abybylo jasne, ze nechytim, pokud stojim primo u prolejzacky, tak s malym letcem poicitam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
30.11.14 23:02

@smudlik.esta kdyz uz je boule tak breci, ale uz to musi fakt bolet. Dneska si natloukla asi 3× doma, pak se rozebehla na hristi ke klouzacce ze jsme s muzem meli osi navrch hlavy. Ja nevim, ted jde do jesli tak snad tam pochopi od deti ze musi i sama, prijde mi ze spoleha na to ze ji vzdy pomuzu a chytim. Ona to nekdy dela i naschval, treba vyleze nekam a sedne si a jak mne vidi tak se odrazi dolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
30.11.14 23:05

@pikola to znám. Moje malá je taky
Hrozne akční. Nejradši by lezla po výškách celé dny. Na hřiště si s ní sama teď netroufnu. Za pár týdnů rodim a neumím si představit ji ještě honit po hřišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.11.14 23:22

Já prý taky neměla pud sebezáchovy, tak jsem neustále nosila helmu, takovou velkou z polystyrenu, aby mi zbyly aspoň nějaké mozkové buňky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
1.12.14 00:00

Syn byl uplne stejný strestidlo. vsude lezl, na klouzacce po hlavě, utíkal, neposlouchal.
Dnes chodíme za ruku a ceka u schodů, poslouchá jak kdy kor jak se vyspí, na klouzacku chodi uz normalne a tolik neutika.
chce to čas:-) pak zase přijde další rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
1.12.14 08:56

Neznám žádný batole s pudem sebezáchovy :nevim: U nás to bylo podobné jak u @Freyaa neustále někde lezla, skákala, padala. Teď už je jí 2,5 a je to mnohem lepší, někam vyleze, řekne…nezvládnu a jde zas dolů. ale to fňukání to je občas na hlavu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.12.14 10:13

Tříletou to ještě nepřešlo. Sice už nešlape do prázdna (většinou :roll: ), ale je schopná 2×, slovy dvakrát!! za sebou upadnout na místě, kde zrovna stojí bez hnutí, nic v dosahu. Sedí na sedačce (velká rozložená) opřená a kouká upřeně na pohádku- střih- padá na zem :nevim: Nechápu, jak je to kolikrát možný, ale už neřeším, pokud to nevypadá fakt ošklivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
1.12.14 11:11

To byl muj prvni syn:D vsude lezl, vsechno zkousel, hlavne se opicil po starscich detech. Doted je z nej kaskader, ma 4 roky. Furt jen skace, z gauce, z okna, sjizdi po splhadle, vesi se jako netopyr. No hruza…:) Ale na druhou stranu uz chape ze kdyby skocil z moc velke vysky tak by si ublizil…takze se to ted uz da:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.20 14:28

Dnes se mi syn 2,5 po odpoledním spánku sebral a šel na výlet. Nejprve si doma pohral s legem a místo toho, aby zašel za námi na zahradu, odešel nedovrenou brankou pryč…chodím ho kontrolovat tak jsem za ním hned padíla, ale i tak..je to normální? Sebrat se sám a jít do neznáma? 8o :zed:

• Citovat
  • Upravit
1557
4.7.20 14:34

Naprosto normální. Nenormální je nedávat si bacha na nezamcenou branku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.7.20 14:48

Ano, zcela normalni. Jsme na dovolene a vcera se tu asi dvouleta holcicka prochazela po kempu. Rodice tu pobihali a prohlizeli pobrezi, zda nekde nespadla. Nakonec ji nasli na parkovisti u sveho auta. Ja tedy našeho dvouletaka nespoustim z očí, protoze staci chvilka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.20 14:59

Bouřka vyzkratovala bránu a tak lze otevřít jinak by se ven nedostal. Mě zaráží to, že šel a nebojí se, neplakal prostě pohoda jdu na průzkum…já si myslela, že by se bál a neodešel daleko ale tohle? 8o :nevim: Normálně je na sebe opatrný žádné skoky atd..a teď se sebere…neumím to rozdýchat tak hledám na netu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML