Batole s ABKM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16744
2.11.16 18:38
@lentilka248 píše:
@Fialka8 ahoj, nevim, jestli byl dotaz na mne..zuby poznala zubarka pri bezne kontrole..jinak je velka sance, ze se toho dite do 3 nebo do predskolniho veku zbavi..spis ma tendence vyhasinat alergie na syrovatku nez na kasein, ta zvykne ptetrvavat i dele..

když dávám nutrilon alergy care, tak malýmu bude chybět vápník? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
2.11.16 19:48

@střepina ne, tam je normálně.. Jinak v Nutrilonu Allergy care je asi stejne bílkoviny kravskeho mleka jako v mleku matky, ktera nedrzi dietu..tak asi proto to muj syn netoleroval ani v roce a pul..u nej se snizil prijem vapniku v poslednim cca pul roce, kdy snizil prijem mleka s vapnikem..predtim pil hodně a taky jsem skoro do dvou let kojila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
2.11.16 19:54

@lentilka248 díky za odpověd :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.11.16 00:01

@Fialka8

Zavolala sem do Immunoflow, popsala problemy a zrejme mela ohromne stesti, ze me prijali. Kdyz jsem se pak dostala k panu doktorovi, sam mi rekl, ze vi ze u takto maleho ditete cekat nekolik mesicu neni lehke. Pry pokud je to opravdu zavazne (coz nas pripad docela byl), ma obvodni pediatr zavolat primo jemu, vysvetlit problemy a domluvit se primo s nim.
Jinak my jsme byli na Alfaminu a ty stolice taky nebyly v poradku. Uklidnilo me az to, nakoupila jsem si FOB testy na skryte krvaceni ve stolici. Udelala sem si ho sama doma a pokud vysel negativni, vzdy se to nakonec ustalilo. Pokud vysel pozitivni, bylo zle (pozitivni nam vysel u Nutrilon Allergy Care). Nase lekarka v pripade prujmu nam doporucila 1× denne Enterol a ten zabral dobre. Jinak k tomu vápníku, dávám malé pomeranče a vařím dost z brambor (v obojím je vápník), také pohanku a kaše SINLAC. Ta je sladká a většinou dětem chutná. Vápník rovněž obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.11.16 22:59
@nnickky píše:
@Fialka8Zavolala sem do Immunoflow, popsala problemy a zrejme mela ohromne stesti, ze me prijali. Kdyz jsem se pak dostala k panu doktorovi, sam mi rekl, ze vi ze u takto maleho ditete cekat nekolik mesicu neni lehke. Pry pokud je to opravdu zavazne (coz nas pripad docela byl), ma obvodni pediatr zavolat primo jemu, vysvetlit problemy a domluvit se primo s nim.
Jinak my jsme byli na Alfaminu a ty stolice taky nebyly v poradku. Uklidnilo me az to, nakoupila jsem si FOB testy na skryte krvaceni ve stolici. Udelala sem si ho sama doma a pokud vysel negativni, vzdy se to nakonec ustalilo. Pokud vysel pozitivni, bylo zle (pozitivni nam vysel u Nutrilon Allergy Care). Nase lekarka v pripade prujmu nam doporucila 1× denne Enterol a ten zabral dobre. Jinak k tomu vápníku, dávám malé pomeranče a vařím dost z brambor (v obojím je vápník), také pohanku a kaše SINLAC. Ta je sladká a většinou dětem chutná. Vápník rovněž obsahuje.

Díky za odpověď. No já to asi ještě zkusím s tím Fuchsem, ale trochu pochybuju, že nám to vyjde… ale za pokus nic nedám. U nás ten vápník asi budeme muset vykryvat různýma doplňkama - syn je nejedlík obecně, takže pomeranče nejí, brambory trochu, a po Sinlac kaši několikrát hrozně zvracel, má nejspíš alergii i na karob, který kaše obsahuje… No je to boj. Zkusím i ten Enterol - řekl ti někdo, čím to je, že máte problémy i po tom Alfaminu? Když na to nemůže být alergie… mě teď přijde, že se mu i vyhodil ekzém zase… Fakt to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.11.16 12:07

To Fialka8: ahojky, ty stolice na Alfaminu taky nebyly v poradku ale spis proto, ze trvalo jeste chvili nez se ty streva trosku vylecily. Jinak po delší době naopak ji Alfamino dost pomohlo, plus tedy probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.11.16 20:51
@nnickky píše:
To Fialka8: ahojky, ty stolice na Alfaminu taky nebyly v poradku ale spis proto, ze trvalo jeste chvili nez se ty streva trosku vylecily. Jinak po delší době naopak ji Alfamino dost pomohlo, plus tedy probiotika.

Aha, tak to u nás je to jinak, syn byl pouze kojený (já na bezmléčné dietě) a zcela bez problémů, v roce pak expoziční test (jen přese mě - že jsem porušila dietu), na to tedy reagoval průjmy s hlenem a ekzém na tvářích, po vysazení mléka u mě opět v pořádku, stolice normálně formovaná, průjem neměl v podstatě nikdy. A teď jsme zavedli ten Neocate, protože už mám mléka fakt málo a syn se už skoro nekojí, a má zas průjem, i když teda (zatím) bez hlenu… a trošku mu i ty tvářičky zas zčervenaly… Jinak probiotika dávám dlouhodobě. Ale že mu to začalo vyloženě po zavedení toho Neocate, je chudák furt opruzenej :-(. Tak nevím, jestli to může být jen nějaká reakce na tu změnu… zatím to dávám a čekám, jestli se to upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.16 11:12

To Fialka8: A zkoušela jsi udělat test na skryté krvácení ve stolici? Ja bych to určitě zkusila, delam to male vzdy, kdyz se mi neco nezda. Koupis normalne v lekarne, nebo ti ho objednaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
5.11.16 13:27

@Fialka8 moji kluci mely ABKM tak do 2-2,5 let - vsichni. NC samozrejme uz nepili a nebrali v nicem. Prostredni nejedl ani ovoce :zed: Davala jsem hodne masa, kdo mohl tak i vejce, lusteniny - proste bilkoviny. Delala jsem treba masove pomazanky.

Fuchs, pokud vim, nebere, ale je tam (v Immunoflow) vice imunologu, nekdo vas vezme - doporuceni pediatra nezbytne. Krevni testy delaji temer pokazde a podrobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.11.16 14:03

No ale bílkoviny neni vápník… Nás tedy vzal a byli jsme tam nedávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.11.16 16:46
@nnickky píše:
No ale bílkoviny neni vápník… Nás tedy vzal a byli jsme tam nedávno.

vapnik das v tablete, to preci neni problem. nesmis se bat toho kulateho tvaru, jinak je to uplne to same, co v mleku a vsi te zelenine. uhlicitan vapenaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.11.16 19:58

Jj my pridavame kalciovy sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie