Batole si vymýšlí

Anonymní
29.6.16 08:43

Batole si vymýšlí

Ahoj, jak by jste řešili kdyby si vaše 21m batole neustale vymýšlelo že chce jít na nočník? Malé je 21m už 2m zvládá být přes den bez plen sama si i hezky říkala, teď ale posledních 14dní chce na nočník každých 10 minut, samozdřejmě tam většinou nic neudělá. Doma mi to až tak nevadí ale co dělat když někde jsme? Když s ní na wc nejdu tak má hned hysterický záchvat a krici na cele okoli ze chce delat ee, nebo se naschvál počůrá :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
29.6.16 08:47

Je to úplně normální, má novou dovednost za kterou je nejspíš nadšeně chválena, takže je to projev inteligence, že chce být chválena co nejčastěji. Přejde jí to, až jí to přestane bavit a zaujme ji něco jiného. Pokud kolem toho budete dělat povyk-ať už pozitivní, nebo negativní, jen tu dobu prodloužíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
29.6.16 08:48

Jak víš že si vymýšlí? taky bych řekla jestli není přistydlá. zkusila bych zajít za dr s močí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
29.6.16 08:49

Tak když se počůrá, tak se jí asi fakt chtělo ne? 8o.
Třeba má strach, že to nevydrží a říká si dřív, buď ráda, že je tak šikovná a je bez plen, nebo ji na ven, návštěvu dávej plenu. Tímhle přístupem ji taky můžeš dohnat k pomočování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
29.6.16 09:17

Kdyz ji nevezmes tak se naschval pocura? 8o to se ji spis asi fakt chtelo ne? Taky bych rekla, ze jen predvadi novou dovednost, nebo je nastydla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
29.6.16 09:24

:roll: Ano batole se naschvál počůrá

• Citovat
  • Upravit
29436
29.6.16 09:30

Můj starší syn zase ve svém vzdoru po venku ječel, že chce kakáááát. :mrgreen: Samozřejmě se mu kakat nechtělo, vyloženě tímto na sebe poutal pozornost, abych byla nucena se tím zabývat. Já vypadala jak matka tyranka, co za sebou táhne nebohého chlapečka a nebere ani ohled na jeho tělesné potřeby a on si jen vyloženě vzdoroval. Batolecí období s ním bylo šílené, osobnost s velkým O. Přešlo ho to. Mladší se mi zase v afektech pokaždé počůral. Jak vypustil páru, tak pustil i svěrače, x-krát jsem ho musela po pár amocích venku převlékat. Neboj, přejde ji to. Nijak bych to nekomentovala, moc si toho nevšímala, protože čím větší cirkus kolem toho, tím delší dobu to bude trvat.

EDIT: překlep

Příspěvek upraven 29.06.16 v 09:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
29.6.16 09:37

@BaMaK Lip bych to nenapsala. :mrgreen: Myslim si presne to same.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí