Batole v nemocnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2319
24.7.13 11:59

Batole v nemocnici

Ahoj, holky. Nejdu si ani tak pro radu, jako spíše pro povzbuzení. Syn (16) měl od pondělí průjem, tak 12 plínek za den. Včera se k tomu přidala horečka, která se vyšplhala až ke 40°C, celou noc proplakal. Ráno jsme ho vzali k doktorce a ta ho okamžitě poslala na infekční do nemocnice s podezřením na salmonelózu a se začínající dehydratací. Doktorka mu dělala i CRP a to mělo hodnotu 53, takže docela hodně. Já jsem ve 39tt, tak s ním nemůžu být a je tam s tatínkem. Pokoušeli se mu napíchnout infuzi na zavodnění, ale má moc suché žíly a i když je jak jehelníček, tak se jim to nepovedlo,… :zed: Takže ho manžel nutí pít a bojují tam spolu. A já sedím doma a je mi hrozně smutno. Vím, že to kluci zvládnou, ale stejně je to hrozný pocit. :zed:

Příspěvek upraven 24.07.13 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2195
24.7.13 12:02

Držím moc palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
24.7.13 12:08

@lucka_mac vidíš, sama jim věříš, že to zvládnou. Ale není to lehké tam nebýt a mít pocit, že nic neovlivním. Ale neboj, i tatínci se umí za své děti bít jak lvi. Říkej si, že to přeci nesmíš chytit Ty. Takový tatínek s prcekm bývá vzácnost, tak si je sestřičky budou opečovávat. Hlavně ať je malý brzy fit.

Příspěvek upraven 10.02.15 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
24.7.13 12:08

Taky drzim palecky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
24.7.13 12:14

Neboj, já měla nedávno v nemocnici na JIP tříletého s rotavirovou infekcí, mám doma kojené mimino, takže tam s ním byl tatínek a všechno perfektně zvládli jako praví chlapi :mrgreen:. Já tam následující den skončila i miminem, které to chytlo také :,(. A na pokoji s námi byl dvouletý chlapeček s tou samou diagnózou a měl tam tatínka, protože maminka měla také týden do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
24.7.13 12:17

Neboj však mu to vynahradíš až bude doma. A na ty tekutiny je dobrý meloun, tak ať ho manžel koupí a malýmu ho dává, pokud ho může a chutná mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
24.7.13 12:18

Nebooj :hug: :hug:,hlavně, že tam je s ním tatka :palec:.Počkej dva tři dny a bude líp :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
24.7.13 12:19
@HankaHK píše:
Neboj však mu to vynahradíš až bude doma. A na ty tekutiny je dobrý meloun, tak ať ho manžel koupí a malýmu ho dává, pokud ho může a chutná mu.

To asi nemůže, má dietu, kvůli tomu podezření na tu salmonelozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
24.7.13 12:20
@kamikaa píše:
Nebooj :hug: :hug:,hlavně, že tam je s ním tatka :palec:.Počkej dva tři dny a bude líp :hug:.

Dva, tři dny. To se z toho sama doma zblázním. :zed: Manžel mě uklidňoval, že si konečně pořádně uklidím, když se pořád vztekám, že tady máme bordel. A já tady teď sedím uprostřed toho nepořádku a nejsem schopná se do toho pustit. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
24.7.13 12:26

@lucka_mac chápu,že to nejde se hodit do klidu, ale jen to trošililinku zkus.Je tam s tátou, což jen dobrá volba :palec:.Oni to spolu zmáknou, neboj. Možná líp, než s ufuněnou mamkou před porodem(nic ve zlém samo :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.7.13 12:27

Určitě to zvládnou :hug:. My měli něco podobného - starší měl průjem z rotavirů + zvracení, taky si poležel 3 dny v nemocnici - měl infuze, protože byl dehydratovaný. To měl 15 měsíců, taky tam s ním byl tatínek, protože já musela být doma s mladší (1,5 měsíců) a pořád jsem na ně myslela. Mimouš byl jediný (včetně babičky a dědy), který to nechytl. A zvládli to úžasně. Držím palce, ať jsou brzo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
24.7.13 12:29

Drzim ti palce! Bude to fajn… :)

Takove mimca jsou hned nemocne, hned zdrave, dvakrat si maly prdne a bude doma :)

Drz se.

• Citovat
  • Upravit
2319
24.7.13 12:32
@kamikaa píše:
@lucka_mac chápu,že to nejde se hodit do klidu, ale jen to trošililinku zkus.Je tam s tátou, což jen dobrá volba :palec:.Oni to spolu zmáknou, neboj. Možná líp, než s ufuněnou mamkou před porodem(nic ve zlém samo :D ).

Jo, to máš pravdu. Byly to dost náročné dva dny a noci. Já jen doufám, že miminko zůstane uvnitř než se kluci vrátí domů. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
24.7.13 12:43

@lucka_mac moc držím palce!!! ÚPLNĚ TOHLE SAMÉ JSME S DCEROU PRODĚLALI PŘED 12 TÝDNY :,( :,( Malé napíchli kapačku (napichování bylo hrozný, vždy ji žilky praskali a měla tak 12 píchanců, poslední v hlavičce!!!), byli jsme tam 5 dní, já taktéž těhu ve 20tt, bylo to hrozný pro mě - nevyspalá, malá furt plakala a jak jí otrnulo, nemohla jsem ji s tou kapačkou uhlídat :-( Po třech dnech malá začala baštit, pít, lepšit se a tím i lumpačit :roll: manžel nám navozil hračky a koupil dvd. Neboj se, bude to v pořádku :srdce: Salmonela se potvrdila, dokonce i já ji měla (bez příznaků) doma jen dieta+laktobacil a po měsíci byly výsledky negativní a vše ok :palec:

Příspěvek upraven 24.07.13 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
24.7.13 12:45

@lucka_mac No vidíš :palec:.Proberou autáky a všechny chlapský věci a řeči, které ženský nechápou :lol:.Vsadím se, že oni jsou naprosto v pohodě. Tak se vykašly na úklid, zkus nějaký hezký filmík a klídek, za chvilku budou doma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí