Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pudli - jsi vážně holka šikovná
(já teda nepochybovala o zakladatelce, jen jsem si říkala, co by to mohlo být a tohle mě nenapadlo
)
ps doporučuju investovat do
http://www.hama.cz/…tDetail.aspx?… ![]()
Pudlí to jsi mě pobavila
.
Před rokem dal souseduv malej do mikrovlnky mobil a to byla rána že jsem se lekla že u sousedu bouchnul plyn
.Naštěstí se malému nic nestalo,proto že to zapnul a šel jsi hrát ale mikrovlnka i pulka kuchyně vypadala opravdu jak po výbuchu.Mobil samozřejmě na milimetry po celé kuchyni
.
V té době jsem si dala mikrovlnku na lednici proto že náš malej je stejnej koumák
![]()
Ženská, nejsi ty na mateřský? Už si ani jídlo neohřeješ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co mi to jen připomíná? … Snad to, jak jsem si kdysi dávno povzdechla zcela pokrytá žlutými hovínky naší Adly k čemu mi teď je bezchybný výpočet totálně kolmých prostorů v osmirozměrném prostoru ![]()
![]()
Dneska mě děsí i jen třírozměrný prostor
Ba i rovina ![]()
D:oops::D
Boris tohle ja samozrejme mam a pouzivam, ale ta vanicka byla zadelana tou originalni folii, tak me to nenapadlo jeste to zadeklovat zvrchu - do ty folie jsem jen udelala par direk podle navodu - a prave tema dirkama se to evakuovalo.
Lesi mmch zlute tecky jsou u nas (nastesti jen v koupelne) vsudypritomne, podivuji se, kam az se vsude dostanou.
hele mam dotaz, pocurana plenka pampers smrdi divne, jakoby organickym rozpoustedlem, to asi dela ten gel,jak se nasaje, ze?
Tak když vyvařuješ vodu v jakékoli nádobě v MV, tak tam dej varný kamínek (kousek hodně porézní hmoty, třeba rozbité kachličky nebo valoun strusky).
Anebo Savo Glanc kuchyně, nastříkat, necht tak 20min, pak setřít.
BaraF píše:
Tak když vyvařuješ vodu v jakékoli nádobě v MV, tak tam dej varný kamínek (kousek hodně porézní hmoty, třeba rozbité kachličky nebo valoun strusky).
Anebo Savo Glanc kuchyně, nastříkat, necht tak 20min, pak setřít.
jj to si pamatuju ještě z laborek
MV neohřívá vodu rovnoměrně a jak dojde při vyndání k promíšení, uvolní se najednou velký množství páry a vlastně to bouchne
no a k tomu úvodnímu příspěvku - tak to je tedy vážně bomba
no snad se to podařilo zlikvidovat ![]()
Cizí „neštěstí“ vždy potěší
![]()
Mmch, můj táta si jednou dělal v MV vajíčko. vyndal ho, dal do kalíšku, ťuknul do něj lžičkou… Vejce vybuchlo jak granát, pidikousky skořápky a vejce ![]()
Pudlo šikulka
![]()
Hele manžel nám málem MT zapálil pop-cornem, páč si sice návod přečetl, ale jaksi /chlapsky
/ vynechal poznámku o poslouchání pukání a nastavil to hezky na 6 minutek a šel si po svém. Naštěstí to zachytil přesně ve chvíli, kdy to čaplo, větrali jsme ještě dlouho
![]()
cheche… jsem si vzpomněla na kámošku, která je milovnicí mikrovlnky aneb ani pohyb navíc ![]()
By ušetřila si práci s naléváním vody do rendlíku a čekáním, než ta potvora začne vařit, tak si to zjednodušila. Položila SYROVÉ VEJCE (ve skořápce) přímo do mikrovlnky.
Bum - a kupovala se nová mikrovlnka (možná by v Americe něco vysoudila, protože na obalu od vajec prostě NEBYLO napsáno, že se nemají dávat do mikrovlnky… stejně tak tam nebylo napsáno že se nežerou se skořápkou tak uvidim co provede příště
)
Pudlo, dobrýýý
Ráda jsem se nasmála
Jen to čištění ![]()
Nám se naštěstí žádný výbuch v MW ještě nekonal
, ale pamatuji si, jak jsem před 2 roky chtěla upéct kaštany. Jak na to jsem si nastudovala, ale stejně … jak začaly „vybuchovat“, dělalo to pěkné rány, a já jen bezmocně seděla u trouby a čekala, až bude dílo zkázy dokonáno
Z celé akce mi nezůstal skoro žádný kaštan (byl toho celý plech), jen 2 hodiny čištění trouby ![]()
Pudloslava píše:
Lentil jo, ale další díl bude až zase něco vyvedu
Já myslela, že už to máš v rukávu
.
Být realistou je chvályhodné
.