telepatie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
8.6.09 06:48

telepatie

Ahoj holky, mám takový dotaz…Věříte, že existuje telepatie?Nebo něco takovýho?Mě se třeba dost často stává, že chci někomu napsat SMS a najednou mi mobil pípne a tam SMSka od dotyčného člověka, že zrovna na mě myslel a tak píše…A nebo se mi stává, že třeba myju nádobí a najednou z ničeho nic si na někoho vzpomenu a ten obraz je tak živý, že mě až mrazí v zádech.A netýká se to jen mých blízkých,ale třeba i lidí, co jsem znala dřív.Myslíte, že je to třeba proto, že si na mě taky vzpomněli?..Máte to taky tak? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43019
8.6.09 07:53

Ja neverim, ale predpokladam, ze odemne by nikdo viru v tohleto ani neocekaval. Pisu tady jen proto, ze ocekavam zaplavu prispavku „jasneze to existuje“ a tak aby tady byl alespon jeden zastupce opacneho tabora.
Podobne zazitky (chtela jsem zavolat a on zrovna vola) jsem samozrejme taky zazila, ale o hodne vickrat jsem chtela zavolat a on zrovna nezavolal.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.6.09 09:30

U mě funguje 100%. Hlavně s mámou. Často vyslovíme naráz stejnou větu, týden si nezavoláme, ale pak najednou ve stejnou minutu, myslíme na stejné věci… taky mě z toho mrazí. S manželem to mám podobně. Je to zvláštní a zpočátku mi z toho běhal mráz po zádech, ale už jsem se s tím naučila žít. Zkrátka to beru jako fakt. Nevěřím, že by to byla náhoda. Zvlášť, když se mi to stává tak často a hlavně s lidmi, se kterými mám hodně pevné vztahy. Mívám i sny, ve kterých se mi zdá třeba o spolužačce, kterou jsem 10 let neviděla a ona mi druhý den zavolá, nebo se mi zdála taková blbost, že teta maluje a stěhuje ložnici, no a když jsme ji o víkendu navštívili, tak se pochlubila, že vymalovali a objednali nový nábytek do ložnice… Nechápu to. Je to zvláštní…

Jo, a nedávno se mi zdálo o bratrovi mé spolužačky. Znala jsem ho jen od vidění. A neviděla jsem ho od základky. Vůbec jsem nechápala, jak se mi vedral do snu. Když jsem pak o víkendu byla na hřbitově a procházela jsem náhodou kolem jeho hrobu, zjistila jsem, že ten sen se mi zdál přesně na výročí jeho sebevraždy (podle data na náhrobku). Uf!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
8.6.09 09:58

Lulje,tak tak to mi mluvíš z duše..Tohle přesně znám.Právě mě spíš překvapuje, že to mám i s lidma, se kterýma nemám tak pevný vazby…Co se týče mamky, ségry, dokonce už i mých dětí, tak to už neřeším…Ale ty kámošky a tak, to je zvláštní…Ale jsem ráda, že to tak funguje. Dokonce, když jsem byla na vejšce, tak jsem intuitivně poznala, jestli kámoška bude s tím "svým " šťastná nebo ne..A že jich za ty roky měla celkem hodně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
8.6.09 10:13

Ahojky,

taky mám hodně podobných zážitků (s tím voláním a psaním SMS, nebo jsem se před lety pohádala s mámou, několik dní jsme spolu nemluvily a já si pak před spaním intenzivně představovala, že jsme si spolu situaci vysvětlily a zase se udobřily a ona na mě druhý den zničeho nic po dobrém a jakoby se nic nestalo…) a taky už jsem o nějaké formě telepatie přemýšlela :) A věřím, že fakt něco takového mezi nebem a zemí existuje. I když určitě spoustu lidí prohlásí, že to jsou náhody, ale je jich až nějak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
8.6.09 11:39

Pudlo, ty jsi mě zase pobavila, ta poslední věta je dokonalá http://www.sirmi.ic.cz/smajl/26.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.09 14:18

To s tim telefonem muze samozrejme byt nahoda, nejlepe by bylo to statisticky vyhodnotit :wink:
Co mi ale nahodne neprichazi, ze clovek citi (teda nevim jestli kazdy), kdyz se diteti neco stane. A tam zadne plane poplachy nejsou :?
Jsem clovek jinak dost racionalni, neverici, ale jako vyvetleni popsaneho jevu me napada pouze forma telepatie :wink:

• Citovat
  • Upravit
23505
8.6.09 17:53

Telepatie s blízkými mi funguje, zrovna tak intuice. A statistika - tak 90% úspěch, zbytek je projev ega :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
8.6.09 18:05

Tak já jsem starý skeptik (zdravím Pudlu :wink: ), ale je fakt, že s dětma určitá specifická citlivost funguje, ale spíš než telepatie to je propojenost, prostě čitelnost, či jak to nazvat…takové to, že poznám, proč něco dělají a tak…ale to je praxí, ne nějakou záhadnou formou komunikace…
Jinak tušení mívám pořád a nevyšlo mi ještě snad ani jedno… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
26.10.09 20:10

U mě telepatie funguje s hodně lidma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
18.8.14 14:44

Telepatie funguje pravidelně u mé sestry a mamky. Vžydcky mamka pronese, že jí musí napsat, aby o ní věděla a v tu ránu jí přijde sms a naopak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
21.12.16 11:55

Horoskopy dotazník

Ahoj a dobrý den všem! Prosím Vás o vyplnění dotazníku, který je součástí mé absolventské práce a studie o tom, zda má znamení horoskopu vliv na výběr povolání. Jedná se o zodpovězení pouhých 4 otázek.
Věc se má tak, že v moudrých knihách se píše cosi o tom, že znamení horoskopu, ve kterém jsme se narodili, je předurčeno pro různé druhy povolání. Má studie má výše zmíněné potvrdit nebo naopak vyvrátit.
Předem děkuji za spolupráci. :* :kytka:

ODKAZ NA DOTAZNÍK:
http://www.survio.com/…5D2L2S1R5I9V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.1.17 16:08

Já jsem takhle nejvíc propojená se sestrou, kdy si v drtivé většině voláme obě navzájem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.4.21 21:40

Moje zkušenosti

Ahoj, já se cíleně učím telepatii a dělám telepatická cvičení s lidmi s druhého konce světa. Pro sebe mám potvrzeno, že telepatie funguje. Cvičíme tak, že si jeden doma vybere nějaký předmět a vysílá ho. Druhý přijímá. Nakreslí, co viděl. Vysílající pak vyfotí, co posílal. Takže máme okamžitou zpětnou vazbu. Téměř vždycky se mi podaří zachytit nějakou část toho předmětu, strukturu, tvar někdy barvu. Pro mě je to jasný důkaz. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.4.23 22:44

@Hansa ahoj si tu ještě? A jak se na počátku na sebe napojíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí