Vtipy pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
13.5.09 21:12

Vtipy pro děti

Ahoj,
naše pětiletá dcerka ráda vypráví vtipy, ale zatím se mi nepodařilo najít vhodný zdroj. Pokud jsem na internetu nějaké našla, tak pro dospělé:(
Budu moc ráda, pokud napíšete oblíbené vtipy vašich dětí, příp. zajímavý odkaz.
Její oblíbený je tento kameňák:

Sedí dvě krávy na stromě a kolem letí prase. „Hele, prase, a letí!“ říká jedna kráva druhé. Prase na to: „Buď zticha, nebo ti dám žihadlo!“ :wink:

Dík.
Tereza

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43020
13.5.09 21:39

pamatuji si 2 vtipy z Ohnicku, pamatuji si je proto, ze mi uz jako diteti pripadaly trapne

1)

Pocitala jsem na dvorku slepice. jsou tri, rekla jsem. Maminka rekla: „to se tedy mylis, uz je pul ctvrte“.

1. Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratri.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.5.09 22:06

Zdroj neporadím, ale s těma kameňákama se mi vybavil jeden:

Šli dva klokani. Jeden byl zelený a druhý v tom akvárku vůbec nebyl.

Bůhví proč nám to tehdy přišlo směšné :nevim: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.5.09 22:11

Tady jsem našla plodnou diskuzi :lol:

http://diskuse.dama.cz/d.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
13.5.09 23:09

já si vybavuju třeba tyhle:

Visí netopýři v jeskyni, všichni hlavou dolů, jen na jednom výčnělku je netopýr hlavou nahoru. Malý netopýrek se ptá svého otce, proč je ten netopýr hlavou nahoru. Tatínek odpoví:

„no to je přece jasný … omdlel“

_____
Víte jak Pepíček (/blondýna / brouk Pytlík / v Anglii bývá terčem pan ředitel nebo lord …) kontroluje zápalky při výstupní kontrole? …
tahle hoří … ta taky … tahle taky …

_____
Ptá se hrabě cestou na letiště hraběnky:
„Drahá, sbalila jsi s sebou klavír?“
„Ne drahý, proč se ptáš?“
„Protože na něm byly letenky!“

_____
Víte, jak jinak se píše slovo šle?

ˇXandy (ten háček má být nad x)

_____
a pak starý známý doktorský:

*** Vejde kostlivec do ordinace k doktorovi. Ten se na něj koukne a povídá:
„to jdete trochu pozdě…“

*** „Pane doktore, nevím, co mám dělat, všichni mě přehlížejí a nikdo mě neposlouchá!“
„Další prosím!“

*** „Pane doktore, nevím, co mi je, pokaždý, když se napiju kafe, tak mě začne trápit pichlavá bolest v oku“
„… a zkusila jste už vyndat ze šálku lžičku?“

a víc ze sebe v tuhle hodinu už nevymáčknu :-)
však zítra je taky den ;-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.5.09 06:42

Já si zase z dětství pamatuju jeden, kterej miloval můj bratr a neustále s tím prudil:

Jdou dvě rajčata po mostě a to jedno povídá: „Ahoj, rajče!“, vtom tohle rajče přejede auto a to druhé: „Nazdar kečup!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.5.09 08:53

Angua - tak asi jsem infantilní, ale z tvých klokanů jsem měla solidní záchvat smíchu, až mi slzy cákaly a mimino na břiše spící nadskakovalo. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
14.5.09 10:33

Oblíbený jsou se zajíčkem - to chápou i děti :o))
jak si jde koupit mrkvovou zmrzlinu - poprvé nemají, podruhé nemají, potřetí mají a zajíček na to: a ta je hnusná, že jo !

nebo se žábou:
sedí žába na pařezu a každýho se ptá káááám jdééééš (s pořádně otevřenou pusou). Jdou okolo já nevím zajíček, liška … každej mu něco odpoví a žába na to tááák běěěěž! Pak jde kolem čáp a ten jí řekne: ale hledám tu žábu s velkou hubou. Žába (s co nejvíc zavřenou pusou) žadna takova tady neni.

nebo zajíček sedí na pařeze a brousí si drápky a každému povídá, že si brousí drápky a jde na medvěda. Pak jde kolem medvěd a ptá se co tam dělá a zajíček: sedím na pařezu, brousím si drápky a kecám a kecám a kecám.

Víc si momentálně nevzpomenu.
Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
14.5.09 10:48

mi připomnělo takový šílený dlouhý vtipy, který vlastně ani nejsou vtipný :-)

jde zajíček lesem a potká medvěda Kam jdeš? Na výlet. Můžu s tebou? Jo jasně, tak pojď. Jde zajíček a medvěd a potkají lišku .. atd atd (přidáš ještě vlka, veverku, jelena,…) až dojdou na kraj propasti a kudy půjdeme dál? ptají se všichni zajíce Přeskočíme to povídá zajíc a tak skáče jedno zvíře za druhým a všechny spadnou do propasti, poslední skáče zajíc a přeskočí to. Víš proč? protože měl boty adidas :lol:

Nebo jak jdou vlnitý plechy na koupaliště - na stejným principu jako předchozí - žlutý vlnitý plech potká zelený vlnitý plech Kam jdeš? Na koupaliště Můžu s tebou? Jasně. Tak jdou žl.vlnitý plech a zelený vlnitý plech a potkají červený vlnitý plech atd. a pokaždý se musí zopakovat jaký plechy jdou na koupaliště. Až dorazí na koupaliště a tam je napsáno, vlnitým plechům vstup zakázán, zrezly by! :lol:

větší kameňáky snad neznám, ale jako malou mě děsně bavilo pozorovat, jak ten kdo to nezná poslouchá celou tu dobu a čeká co přijde a ono nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.5.09 13:23

Letí dva balonky po poušti a jeden říká: pozor kaktusssssssssssssssss Druhý: kde ho vidíššššššššššššššššššššššššššš

Domlouvají se zvířátka v lese, že pojedou na výlet. Lev, vedoucí, říká:nezapomeňte si vzít svačinu. Žába: nezapomeňte si svačinu. Lev: A pláštěnky. Žába: a pláštěnky. Když se to opokuje ještě párkrát lev se naštve a říká: A ta zelená potvora zůstane doma! Žába: chudák krokodýl tolik, se těšil…

Králík si jde pro zmrzlinu a říká:Máte mrkvovou? Ne, druhý dne to samé. Třetí také. Čtvrtý den si zmrzlinář řekne, udělám mu radost a udělá ji. Přijde králík: Máte mrkvovu? Ano. Ta je ale hnusná co?

Beruško, kam letíš?
No a?

Lezou dva šneci po koleji. „Pozor vlak.“ Prť (zvuk jako když praskne) Uff,uff, prť

Víc se třeba vzpomenu časem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
14.5.09 14:16

Vtip s klokany mi připomněl manželův oblíbený, ale asi není nejvhodnější pro děti :lol:

Jdou tři ženské - jedna je blbá, druhá je slepá a třetí je taky učitelka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
21.5.09 23:57

Muj oblibeny z detstvi:

Jede pan na kole a strasne mu drnca kolo. Jde okolo druhy pan a krici na nej: Vam to kolo ale drncaaa!!!! Pan na kole: Cozeeee?!!!! No zed vam to kolo ale drncaaaaa!!!!! Cozeeeeee?!!!!!!! Ze vam drnca koloooo!!!!!!!! Pan na kole:Ja neslysiiiiim!!!! Me drnca koloooo!!!!! :lol:

Takova hovadina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Žrovka
1.7.11 10:26

Mix

Víte jak začíná kuchařka Romů?
Ukradneš 3 vejce…

Pepíček ukazuje otci vysvědčení a otec na to:„Teda něco tak strašnýho jsem ještě neviděl.“ „Já taky ne,včera jsem to našel ve tvých věcech.“

2 policisty honí lev kolem fontány.
1.polda:„Neodpočineme si?“
2.polda:„Neee!Co když nás lev chytí?“
1.polda:„Klid,máme 3 kola náskok.“

„Co dáváte,sousedko,svému muži,když mu nechutná
oběd?“ „No…kabát a klobouk.“

Víte,kdy má blondýna zaručeně prázdné ruce?
Když vezme rozum do hrsti.

Jak si blondýna zlomila nohu při hrabání listí?
Spadla ze stromu.

Přijde blondýna do knihkupectví a ptá se prodavače:
"Prosim vás,tahle kniha je s titulkama?

Co udělá blondýna aby si našetřila na video?
Prodá televizi.

:zed:
  • Citovat
  • Upravit
zuzukaa
1.7.11 10:44
DuantNefret píše:
Já si zase z dětství pamatuju jeden, kterej miloval můj bratr a neustále s tím prudil:Jdou dvě rajčata po mostě a to jedno povídá: „Ahoj, rajče!“, vtom tohle rajče přejede auto a to druhé: „Nazdar kečup!“

ahojky ano ja si take pamatuji ale trosku v jine podobe .....jdou 2 rajcata po silnici v tom jedno zajede auto a to prvni rika Kecupi neberem" :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16694
1.7.11 10:49
zuzukaa píše:
DuantNefret píše:
Já si zase z dětství pamatuju jeden, kterej miloval můj bratr a neustále s tím prudil:Jdou dvě rajčata po mostě a to jedno povídá: „Ahoj, rajče!“, vtom tohle rajče přejede auto a to druhé: „Nazdar kečup!“
ahojky ano ja si take pamatuji ale trosku v jine podobe .....jdou 2 rajcata po silnici v tom jedno zajede auto a to prvni rika Kecupi neberem" :nevim:

Znám podobný se sušenkou…jdou dvě sušenky, jednu přejede auto a ta druhá povídá „nedrob a pojď už“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí