Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hotové jídlo Albert, specialita měsíce
Mléčná rýže s malinami
návod k přípravě v mikrovlnné troubě:
Odstraňte papírový obal a několikrát propíchněte krycí fólii na vaničce s pokrmem. Ohřívejte podle výkonu mikrovlnné trouby cca3-4 minuty při výkonu 750 W.
nejde mi normálně vložit obrázek, musíte si kliknout
https://www.emimino.cz/modules.php?…
ale bylo to docela dobrý, respektive ty maliny (zbytek malin) celkem až moc sladké
V Americe bys určitě něco vysoudila…
Hlavně, když ti chutnalo.
A má to pokračování, když jsem v MV uvařila skleničku s vodou (aby se to vypářilo a líp šlo umýt), tak při vyndavání bouchla - resp. asi něco jako efekt podchlazené kapaliny naruby, najednou se odpařil větší objem, asi 3/4 skleničky, děsná šlupka, všechno mokrý - naštěstí mě to neopařilo.
nenapadalo mě, o co může kráčet, než jsem rozklikla
![]()
drsné! Hoď to někam na víc veřejné místo ![]()
Pudlo fakt hustyyyy
miochodem krasna fotka Rafanka, je sladkej ![]()
Děkuji mooooc po strašně dlouhé době jsem se opravdu od srdce zasmála… díky už jsem to fakt potřebavala…
Jsi prostě jednička
![]()
Pudli super.....
![]()
Dneska mě vytočily na Media ZP tak jsem se teď pobavila.
Díky za reakce. Já na to čuměla jak puk a dělníci, co nám zrovna dělaj fasádu za kuchyňským oknem, se asi taky dobře bavili ![]()
Ta malinová směs kapala ze stropu MV jak v jeskyni - a podotýkám, že to je MV s grilem, takže má spoustu skulinek, které nejsou umýt.
Je fakt, že já nevím, kterej stupeň je 750 W.
Skrytý var to je prevít, bacha, úraz je tu hned. Jestli používáš sklo, tak nejrozumnější je mýt v myčce na 60-70 st nebo vyvařit v hrnci. V MV je to risk, voda a sklo je dost nehomogenní soustava.
A tipla bych, že si pro ohřev nákypu použila o dost větší výkon (max. výkon-příkon) by měl být na štítku na troubě a určitě v záručáku resp. návodu.
Tak to hlavně ve zdraví přežijte.
Tak jsem to cetla 2× a nejak mi to nedavalo smysl nez jsem klikla na obrazek.
Pudli
![]()
Baraf já nemyla tu skleničku, já chtěla vyvařit tu vodu, aby se mi v MV odmáčela ta marmeláda, co se nastříkala na všechny stěny. Štítek zkusím najít, samotnou by mě to zajímalo.
ale v MV často ohřívám čaje a kafata, nikdy mi to takhle nebouchlo, to je jen s vodou?. často mi to přeteče a mám v MV potopu.
Jejda Pudlo to jsem se nasmála
jak už dlouho ne i když tobě asi při uklízeni do smichu nebylo viď?
Uplně jsi mi připoměla manžela,je to asi měsic,nebyla jsem s dětmi doma a on si chtěl ohřát večeři,jenže si chtěl usnadnit práci a nenapadlo ho nic jinýho jak si dát vejce do mikrovlnky,no výsledek podobnej,jen v jiný barvě a to měl kliku že se mu nic nestalo,páč mu jedno vejce proletělo kolem hlavy.