Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
19.1.11 22:29

A vuubec-CO MAS PRO NI NA TY POSTE??? 8-) 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.11 22:36

Jeee, to je tvuj vytvor?

No jeste jsem ji objednala postylku pro panenku a babyvak. Ten dorazi v patek, takze si zahravam s myslenkou, ze se na postu vykaslu a necham si to v patek privezt najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.1.11 22:38

Tak to bude mit raadost:-)
A jo,ma tvorba,dort je z minuleho tydne,brala ho Aja do skolky(mela v sobotu TRI) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.11 22:46

Do skolky dort! Tyy jo! My nosime bonbony. A dostavaji u vas decka k narozkam darky? Ve skolce myslim… Tyna prinesla ruzovyho plysovyho medvidka… :roll: prekrasnyho samozrejme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.1.11 22:50
asha píše:
Do skolky dort! Tyy jo! My nosime bonbony. A dostavaji u vas decka k narozkam darky? Ve skolce myslim… Tyna prinesla ruzovyho plysovyho medvidka… :roll: prekrasnyho samozrejme :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U nas se taky nosi bonbony,ale ja si chci zacit pomaloucku budovat vlastni fotogalerii dortu,tak musim nekde zacit-a narozeniny pocetnych nasich deti je dobra prilezitost,no ne :-P V sobotu mela samozrejme druhym,celocokoladovy dort,na oslavicku pro nasi plus rodinu :dance:
Ten skolkovy mel pres pet kilo a deti ze dvou oddeleni vcetne uklizecek a ucitelek ho jedly dva dny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.11 22:54

Tyyy joooo 8-o :-o Ja se vzmuzu akorat na nepeceny zakysanky s ovocem :mrgreen: A ani ten letos nevysel, protoze nam neztuhla zelatina a cely se to rozteklo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.1.11 22:55
asha píše:
pomeranca píše:
Nemocní uzdravte se :kytka: (já bych taky potřebovala, čekám, jestli se mi z toho bolení v krku fakt udělá angína, ale k dr se mi nechce (čeká se tam moc dlouho v čekárně a nechci nic brát kvůli kojení… :-? )Mám dotaz: Jaká vlna je vhodná na vlňáky? Prohrábla jsem staré zásoby a mám jen 100 % akryl, ta asi nic, že? :nevim:
No ta asi nic :mrgreen: Mozna tak na paradu pres PULky, ze bys neco ustrykovala :mrgreen:

já to věděla :think: :lol: si radši uštrikuju parádní funkční vlňáky. a jaká je teda vhodná? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.1.11 22:58
asha píše:
Tyyy joooo 8-o :-o Ja se vzmuzu akorat na nepeceny zakysanky s ovocem :mrgreen: A ani ten letos nevysel, protoze nam neztuhla zelatina a cely se to rozteklo :zed:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: t
Tenhle by se TI POVED :palec: Zakysanka je zradna :jazyk: :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
20.1.11 07:45

Farska - ten dort je úžasný. :potlesk: Kam se hrabou ty moje. Já už jsem si svoji fotogalerii dortů zavedla , zatím jich tam teda moc není. Málo dětí :mrgreen: (http://picasaweb.google.com/…da/MojeDorty#)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.1.11 08:27

Kurna zensky vy jste sikovny 8-o , ja delam akorat nepeceny dorty :oops: a tyhle slozitejsi objednavame :nevim:
Safra se budu muset vic snazit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.1.11 08:54
Mirii píše:
Kurna zensky vy jste sikovny 8-o , ja delam akorat nepeceny dorty :oops: a tyhle slozitejsi objednavame :nevim:
Safra se budu muset vic snazit :zed:

Nejsi v tom sama :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
20.1.11 09:55

Holky, žehlíte zavazovačky? Mám Disany a BI. A je to jak když to vytáhnu krávě z huby :oops:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
20.1.11 10:02

A ještě jsem přemýšlela - co je to za matroš ten fluffle?

• Citovat
  • Upravit
8651
20.1.11 10:11
Brunifid píše:
A ještě jsem přemýšlela - co je to za matroš ten fluffle?

Asi polyester, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.1.11 10:31

tak už se tu řeší i dorty? no dobrá :twisted: tu je můj výtvor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...