Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jeee, to je tvuj vytvor?
No jeste jsem ji objednala postylku pro panenku a babyvak. Ten dorazi v patek, takze si zahravam s myslenkou, ze se na postu vykaslu a necham si to v patek privezt najednou.
Tak to bude mit raadost:-)
A jo,ma tvorba,dort je z minuleho tydne,brala ho Aja do skolky(mela v sobotu TRI) ![]()
Do skolky dort! Tyy jo! My nosime bonbony. A dostavaji u vas decka k narozkam darky? Ve skolce myslim… Tyna prinesla ruzovyho plysovyho medvidka…
prekrasnyho samozrejme ![]()
asha píše:
Do skolky dort! Tyy jo! My nosime bonbony. A dostavaji u vas decka k narozkam darky? Ve skolce myslim… Tyna prinesla ruzovyho plysovyho medvidka…prekrasnyho samozrejme
Tyyy joooo
Ja se vzmuzu akorat na nepeceny zakysanky s ovocem
A ani ten letos nevysel, protoze nam neztuhla zelatina a cely se to rozteklo ![]()
asha píše:pomeranca píše:No ta asi nic
Nemocní uzdravte se(já bych taky potřebovala, čekám, jestli se mi z toho bolení v krku fakt udělá angína, ale k dr se mi nechce (čeká se tam moc dlouho v čekárně a nechci nic brát kvůli kojení…
)Mám dotaz: Jaká vlna je vhodná na vlňáky? Prohrábla jsem staré zásoby a mám jen 100 % akryl, ta asi nic, že?
Mozna tak na paradu pres PULky, ze bys neco ustrykovala
já to věděla
si radši uštrikuju parádní funkční vlňáky. a jaká je teda vhodná? ![]()
asha píše:
Tyyy joooo![]()
Ja se vzmuzu akorat na nepeceny zakysanky s ovocem
A ani ten letos nevysel, protoze nam neztuhla zelatina a cely se to rozteklo
Farska - ten dort je úžasný.
Kam se hrabou ty moje. Já už jsem si svoji fotogalerii dortů zavedla , zatím jich tam teda moc není. Málo dětí
(http://picasaweb.google.com/…da/MojeDorty#)
Kurna zensky vy jste sikovny
, ja delam akorat nepeceny dorty
a tyhle slozitejsi objednavame ![]()
Safra se budu muset vic snazit ![]()
Mirii píše:
Kurna zensky vy jste sikovny, ja delam akorat nepeceny dorty
a tyhle slozitejsi objednavame
Safra se budu muset vic snazit
Nejsi v tom sama ![]()
Holky, žehlíte zavazovačky? Mám Disany a BI. A je to jak když to vytáhnu krávě z huby ![]()
Brunifid píše:
A ještě jsem přemýšlela - co je to za matroš ten fluffle?
Asi polyester, řekla bych.