Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
19.1.11 21:31
Katy2 píše:
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
jednu tuhle a dvě tyhle. a k tomu tyhle vkládačky
:palec: Ja zeru tu minky Blue Pop…ale ta cena je u nas desna…
Ta cena v ČR je děsná. Já vychytala na těch jejich stránkách akci, kdy měli poštovné zdarma( i mezinárodní :dance: ) A navíc je měli s vkládačkama a jedna vyšla 16$, minky na 21$. a navíc se ještě spletli a poslali minky místo obyčejné. Takže cca 1000,– mám 3 lsuper plenky. :dance:
Tak to je bomba! Ja ani radsi na postovny nekoukala, nevis, jaky je? Ale stejne mam asi smulu, dneska nas 4kolovy milacek stahnul o 13 tisic :cry: a neni to ani mesic co to bylo 18 litru. Mrcha nenazrana.....nooo ale zas 12$, minky, sice bez vkladacek, ale tech mam mraky.....bohuzel tu spravnou kreditku vlastni momentalne nas.ana hlava rodiny :zed:
A B. ma 39,6, trha vsechny nase rekordy, (ze ja to vubec merila), to by si nejakou naplast ale zaslouzil, ne?
Eli mi takhle horečkovala v sobotu, v neděli už jen 38 a něco a v po už jen zvýšená a včera už nic. V po jsem s ní byla pro jistotu u dr., když jsem měla ve středu jet do lázní, tak jsem chtěla at jí dr. zkouk,ne, udělala CRP a bylo jen něco málo přes 20, tak že říkala, že to byla nějaká viroza. Neměla ani kašel, rýmu, prostě nic, jen ty horečky a teď už je ok. Tak snad to u vás bude taky tak.

Hlavne at vam to vydrzi!!!
U nas je blby to, ze ve skolce jim zas radi spala a spalova angina, proste furt ten mizerny streptokok. Mates ho mel ve skole a on hned vsechno chytne, Tyna je aspon odolnejsi, ale uz kasle taky, doufam, ze to bude jenom viroza, jako u kluku. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.1.11 21:31

Asho,
hele,u nas se to toci uz mesic… :-?
Mimi bronchitidu plus sileny zahleneni,nepolevovalo-ATB.Ja na to tri dny horecky 40st,crp nad sto,angina jako kraaaava,ATB.Den na to manzel totez-ATB tytez,co ja.
No a minuly tyden lehla ta Aja ,druhe! ATB ji konecne zabraly,jinak v krku to bylo des a bozi dopusteni!!!!!

Preju,at se z tohjo vykuryrujete co nejdriv a VSICHNI :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.1.11 21:33

Asho nezavidim, u nas to ted bylo na dve kola ja uz jsem byla zrala na peknej strom a provaz :roll:

Prave me odhalil manza :zed: …jsem nechala otevrenej Fler a on si precetl objednavku plin :lol: …se na me kouknul a rika " ty porad jeste kupujes pliny?" sem na nej taky blbe koukla a rikam " neco jsem prodala a necozase koupila" :pankac: ( dnes nesl tri balicky na postu ) :lol:
Tak sem to sikovne okecala :lol: ,ale bylo to o fous :jazyk:

Příspěvek upraven 19.01.11 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.11 21:34
farska píše:
Asho,
Mimi bronchitidu plus sileny zahleneni,nepolevovalo-ATB.Ja na to tri dny horecky 40st,crp nad sto,angina jako kraaaava,ATB.Den na to manzel totez-ATB tytez,co ja.
No a minuly tyden lehla ta Aja ,druhe! ATB ji konecne zabraly,jinak v krku to bylo des a bozi dopusteni!!!!!Preju,at se z tohjo vykuryrujete co nejdriv a VSICHNI :kytka:

A uz je to aspon lepsi? Jak jste na tom?
A diky, snad to zmaknem, dr. mame na druhym konci Prahy, tak se tam nezenu s kazdou blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.1.11 21:37
asha píše:
farska píše:
Asho,
No a minuly tyden lehla ta Aja ,druhe! ATB ji konecne zabraly,jinak v krku to bylo des a bozi dopusteni!!!!!Preju,at se z tohjo vykuryrujete co nejdriv a VSICHNI :kytka:
A diky, snad to zmaknem, dr. mame na druhym konci Prahy, tak se tam nezenu s kazdou blbosti.

Mame to tak,ze Aja uz je lepsi,ale hodne zhubla a zeslabla…No a v cekarne chytila v pondeli asi rymu a kasel a aby toho nebylo malo,tak nad i vedle nas maji sousedovic deti nestovice.Neee ze bych je nechtela v zime detem doprat,ale rikam si,co to as udela s tak moc oslabenym Aniccinym organismem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.11 21:46
farska píše:
asha píše:
farska píše:
Asho,
Mame to tak,ze Aja uz je lepsi,ale hodne zhubla a zeslabla…No a v cekarne chytila v pondeli asi rymu a kasel a aby toho nebylo malo,tak nad i vedle nas maji sousedovic deti nestovice.Neee ze bych je nechtela v zime detem doprat,ale rikam si,co to as udela s tak moc oslabenym Aniccinym organismem :nevim:

A dopr… to je fakt naschval. To je to, proc k dr. hned tak nelezu. Ale tohle jinak neslo, to je jasny. Proto doufam, ze mame jenom virozu a ne toho podelanyho streptokoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
19.1.11 21:47

Ať jste všichni brzo oK. :mavam: :kytka:

Tobík měl od pátku rýmu, ale jen 37. Donutila jsem ho každý den po obědě spát, takže se s ním i dalo vydržet. Polinka nic.

Ale manžel měl dnes výborný nápad. :zed: :zed: :zed: Na logopedii chodím s Tobíkem do stejné budovy, kde je jednak pediatr a kde zároveň manžel pracuje. A ten obvykle má Polinku u sebe v kanclu. Dnes se rozhodl, že mu nechce jet s ní výtahem a že počká dole. Polinka mu utekla do čekárny u pediatra, kde je spousta lákavých hraček. :mrgreen: Tak jsem zvědavá, zda tam na ni někdo něco prsknul nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.11 21:50

A Tynka ma dneska narozky a ja v tom frmolu uplne zazdila prani v 19.07. Vzdycky ji i fotim. A navic jsem nevyzvedla darek na poste, takze ani nic dneska nedostala (dostala uz v sobotu). A aby toho nebylo malo, tak jsme je zahnali az ve ctvrt na 10, Tyna rvala…a rvala doted. A ze ma ty narozky, je mi to desne lito, ze se vsechno takhle podelalo… :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
19.1.11 21:56
asha píše:
A Tynka ma dneska narozky a ja v tom frmolu uplne zazdila prani v 19.07. Vzdycky ji i fotim. A navic jsem nevyzvedla darek na poste, takze ani nic dneska nedostala (dostala uz v sobotu). A aby toho nebylo malo, tak jsme je zahnali az ve ctvrt na 10, Tyna rvala…a rvala doted. A ze ma ty narozky, je mi to desne lito, ze se vsechno takhle podelalo… :zed: :cry:

No, někdy se holt nepovede.

Tobík má narozky v červenci. Ale měl zrovna zánět středního ucha a tak jsme to pořádně oslavili až v srpnu. Měl velkou oslavu (16 dospělých a 13 dětí :roll: ) a mooooc se mu to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.1.11 22:03

Nemocní uzdravte se :kytka: (já bych taky potřebovala, čekám, jestli se mi z toho bolení v krku fakt udělá angína, ale k dr se mi nechce (čeká se tam moc dlouho v čekárně a nechci nic brát kvůli kojení… :-? )

Mám dotaz: Jaká vlna je vhodná na vlňáky? Prohrábla jsem staré zásoby a mám jen 100 % akryl, ta asi nic, že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.1.11 22:11
Mahja píše:
ivuskko
Kdy budou zase přeb.podložky? A jak jsou na tom PUL svrchňáčky?

Podložky snad příští týden, PULky jsou zatím pořád ve vývoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.1.11 22:17

asho,
tak to mne s Tynkou mrziii :-? :-? :-?

ze ji cizi teta posila aspon hubana :huban: :huban: :huban:  :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.11 22:25
farska píše:
asho,
tak to mne s Tynkou mrziii :-? :-? :-?ze ji cizi teta posila aspon hubana :huban: :huban: :huban: :huban:

Dik, zitra vyridim :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.11 22:26
pomeranca píše:
Nemocní uzdravte se :kytka: (já bych taky potřebovala, čekám, jestli se mi z toho bolení v krku fakt udělá angína, ale k dr se mi nechce (čeká se tam moc dlouho v čekárně a nechci nic brát kvůli kojení… :-? )Mám dotaz: Jaká vlna je vhodná na vlňáky? Prohrábla jsem staré zásoby a mám jen 100 % akryl, ta asi nic, že? :nevim:

No ta asi nic :mrgreen: Mozna tak na paradu pres PULky, ze bys neco ustrykovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.1.11 22:28

Pockej…i dort-i kdyz jen virtualni :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat