Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petka.konecna píše:lenholka píše:A já se na jejich web nemůžu dosta - jste to přetížily, ne?Mahja píše:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uz nee
Jůůů, už jste viděli na Anavách tu růžovou puntíkatou? Růžovou nemusím, ale ta se mi líbí. A je na ní jiný štítek…ten se mi už nelíbí…![]()
je to nejaky zasekly
ale zkoukla jsem to a mam klid a na dusi, zlaty prouzky ![]()
Máte někdo AIO Mommy's Touch?
Tahle se vzorem krávy se mi prostě líbí ![]()
http://www.plenka-czech.cz/…asyclean.jpg
Mahja píše:
Jůůů, už jste viděli na Anavách tu růžovou puntíkatou? Růžovou nemusím, ale ta se mi líbí. A je na ní jiný štítek…ten se mi už nelíbí…
Štítek je starý typ, to už teď na žádných plínkách není.
A jinak musím zklamat případné zájemce, to, že se tato plínka ukázala skladem, je chyba v matrixu, naskočilo to tam samo, ve skutečnosti ji nemáme. Doposud tohled dělal jiný vzor, tak jsem ho včera smazala a ejhle, začal to dělat tento ![]()
Mahja píše:
Jůůů, už jste viděli na Anavách tu růžovou puntíkatou? Růžovou nemusím, ale ta se mi líbí. A je na ní jiný štítek…ten se mi už nelíbí…
Myslíš tuhle?
http://www.anavy.cz/…-ruzova2.JPG
Mě napadlo to samé, růžovou nemusím, ale tahle má úroveň
![]()
Jakej kde štítek???
Spucovala jsem ségru, kde mám ty muchomůrky a pán prej nemá čas ![]()
Mahja píše:Brunifid píše:No, našla jsem tady jen obchod, kde prodávají, jinak až u Frýdku…petka.konecna píše:
i když nevím jestli na Ostravsku je to BIONo jo.
Ale to by mě zajímalo, jestli je na ostravsku nějaký bioproducent? Já si myslím, že je to blbost, že to nejde dělat všude, ale záleží i na prostředí. A jestli ne, tak pokračuji v nedůvěře k BIO značce…
Mahjo kde ve FM?
JInak nemám ještě dočteno a to tu nejsem jen od rána. Už jsme v lázních a až teď jsem se na chvíli připojila a tady toho tolik na dočtení.
asha píše:
Holkyyy a co ty pliny??? Mate nektera nejakou z toho myho seznamku?
Já měla tu Fuzzi bunz kapsovku tu perfect size, tuším že jsi jí tam měla psánou. No a za mě nic moc, protékala nám.
Brunifid píše:
Máte někdo AIO Mommy's Touch?
Tahle se vzorem krávy se mi prostě líbí
http://www.plenka-czech.cz/…asyclean.jpg
Mám AIO MMT, taky kravičkovou, ale na patentky. Protéká nám.
Brunifid - MMT mám. Mám teda verzi na patentky a tam mně pěkně štve to zapínání. Na mně to má moc patentků. Jinak savost nic moc, ale vždy se dá něco přidat. Její velká výhoda, je v tom, že je dost velká. Tudíž vhodná i pro starší děti. Nevím, jak verze na suchý zip, verze na patentky jde zmenšit, ale je to opruz.
asha píše:
Se to tady zvrhava v kulinarsky koutekAchdarku diky! Ja jdu jeste premyslet. Chci koupit jednu AIO nebo kapsovku fakt na paradu, ale taky musi neco pobrat.
Ty blueberry jsou fakt fajn, poberou hodně. Ale ta šířka třeba Tobíkovi vadí. Kdyby jsi chtěla můžu ti na zkoušku jednu půjčit. (mám tři
)
Achdarek píše:asha píše:Ty blueberry jsou fakt fajn, poberou hodně. Ale ta šířka třeba Tobíkovi vadí. Kdyby jsi chtěla můžu ti na zkoušku jednu půjčit. (mám tři
Se to tady zvrhava v kulinarsky koutekAchdarku diky! Ja jdu jeste premyslet. Chci koupit jednu AIO nebo kapsovku fakt na paradu, ale taky musi neco pobrat.
)
A jaky presne mas?
Brunifid píše:
Jakej kde štítek???
Spucovala jsem ségru, kde mám ty muchomůrky a pán prej nemá čas
Jak že nemá čas, tvrdne tam celé dny
![]()
Achdarek píše:
jednu tuhle a dvě tyhle. a k tomu tyhle vkládačky
ivuska.h píše:Brunifid píše:Jak že nemá čas, tvrdne tam celé dny
Jakej kde štítek???
Spucovala jsem ségru, kde mám ty muchomůrky a pán prej nemá čas![]()
Prej nějaké školení nebo co
Ale ona sem pojede až příští týden, tak ho nějak dožene ![]()