Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
19.1.11 11:22

Jj, ja Matysovi kupovala sklenicky, tu prvni mrkev, pak jsem jednou sehnala bio, uvarila…byla sladka a vyborna, narozdil od toho hnusu ve sklenicce…a on mi to hodil na hlavu :mrgreen:
A B. mel zas obdobi, kdy jedl jen tri druhy Hami sklenicek, tech nejvetsich, jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
19.1.11 11:22
Brunifid píše: Prala jsem i v mýdlovém slizu, jenže jen do doby, než jsem začala na noc a do kočárku dávat fleesové separačky :-?

o mydleovem slizu jsem prave slysela ze dobry, uvazovala jsem i o nem, ale nevim :nevim: copak se stalo se separackama? :-)

separacky chci urcite :-D ale to mi bylo jako jediny jasny, ze ty prijdou uplne dovnitr :mrgreen:

na plenky z druhe ruky koukam, rikala jsem si, ze na badani co pro nas bude dobre je to levnejsi nez kupovat nove :-) Jsem z Brna a pujdu na plenky mrknout asi do Branakdetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.1.11 11:23

A jaká zelenina se dává do těch skleniček? Jedině BIO, jo? Tomu já nevěřím. :-?
Nechtějte po mne, abych ještě pěstovala zeleninu, fakt už me tu neštvěte! :cert: :mrgreen:
Stačí, že spoustu masíčka máme svého, co běhá po dvorečku :lol:

• Citovat
  • Upravit
4742
19.1.11 11:24
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
Separačky - já mám radši celulózové než viskózové. A pokud není separačka pokaděná tak se dá vyprat :) - takžeti vydrží na dlouho :)

Já celulózové neměla, tak nevím. Mám viskózové od Popolini a přijdou mi fajn. Ale mizí, ono bodejť ne, když denně čtyři vyhodím :roll:

Holky, co máte děti cca v našem věku, že nemám plašit úvahami o příkrmech? V naší skupince září 2010 už kupa lidí přikrmuje. Já žiju v tom, že stačí od 6.měsíce? Kojím tak 7-8× denně a malá se tváří spokojeně.

Určitě jenom koj. U plně kojeného se má začít až od ukončeného 6-tého měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.1.11 11:27

Holky, no nevím :nevim: říkají, že skleničky jsou lepší, než doma vařené.
Já malému koupila zpočátku tu PRVNÍ LŽIČKU, ale stejně to nejed. Později jsem zkusila koupit skleničku, plánovali jsme dovču v Maďarsku a to by skleničky hodily. No, nechtěl to, otřepal se a ani se mu nedivím, mě ty skleničky taky strašně smrdí. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.1.11 11:28

Bruni a ty jako nepestujes zeleninu,jooo? A to sem mezi nas lezes?!? :-D :lol: :lol:
Ja uz ted taky budu bez sve zeleniny,ale pro dceru jsem svoji mela…nicmene jsem to nehrotila a kupovala obyc.ze supermarketu,obcas mrazenou.....ja si zase myslim,ze obalovat deti do bubliny neni ok…budu ji davat jen bio,pak mi jednou nekde neco sni na navsteve neo u tchyne a zdravotne se z toho slozi :nevim: jako prvni prikrm koupim neco bio a budu kombinovat se sklenkama a klasickou zeleninou z potravin … Nijak silene to proste hrotit nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.11 11:28
Brunifid píše:
Nechtějte po mne, abych ještě pěstovala zeleninu, fakt už me tu neštvěte! :cert: :mrgreen:
Stačí, že spoustu masíčka máme svého, co běhá po dvorečku :lol:

Tak muzes koupit i bio sklenicky, tam je bio zelenina :mrgreen: V tech normanich by mela byt aspon kontrolovana, ale nekdy se stane, ze jim neco utece…ale to i v UM. Jinak bych urcite nekupovala zeleninu v supermarketu, obzvlast Lidlu apod. Dneska se da koupit bio zelenina primo od farmaru, na netu je fura kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.1.11 11:29

Mahjo mne to taky desne pachne,ale jak rikam ted ji na ne naucim,pac obcas se to fakt hodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.1.11 11:31
asha píše:
Brunifid píše:
Tak muzes koupit i bio sklenicky, tam je bio zelenina :mrgreen: V tech normanich by mela byt aspon kontrolovana, ale nekdy se stane, ze jim neco utece…ale to i v UM. Jinak bych urcite nekupovala zeleninu v supermarketu, obzvlast Lidlu apod. Dneska se da koupit bio zelenina primo od farmaru, na netu je fura kontaktu.

jee no jakto ze ne z lidlu?? tam meli vzdycky zeleninu peknou… ted se dozvim neco co bych radsi nevedela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.1.11 11:32
Mirii píše:
Bruni a ty jako nepestujes zeleninu,jooo? A to sem mezi nas lezes?!? :-D :lol: :lol:
Ja uz ted taky budu bez sve zeleniny,ale pro dceru jsem svoji mela…nicmene jsem to nehrotila a kupovala obyc.ze supermarketu,obcas mrazenou.....ja si zase myslim,ze obalovat deti do bubliny neni ok…budu ji davat jen bio,pak mi jednou nekde neco sni na navsteve neo u tchyne a zdravotne se z toho slozi :nevim: jako prvni prikrm koupim neco bio a budu kombinovat se sklenkama a klasickou zeleninou z potravin … Nijak silene to proste hrotit nebudu…

Na druhou stranu si vem, ze to dite doted bylo na mliku…kdyz do nej naperes bez pripravy mrkev ze supermarketu (a nejlip tu nejvetsi a nejhezci :mrgreen: ), nemusi to byt to nejlepsi… Casem urcite, ja to taky moc nehrotim, ale do toho 1 roku to beru jako pripravku…B. to mel teda trochu posunuty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.1.11 11:33
Mirii píše:
Peti dej si bacha,pac jen sklenickove deti maji zase velky problem s prijimanim varene stravy a nedej boze potom s necim co neni rozmixovane - radeji kup sem tam bio a uvar neco a kombinuj se sklenkama. Tot ma osobni zkusenost :-D

Mirii já chci i vařit, ale zatím nevím kde tady u nás jít pro BIO zeleninu, to je ten problém (já to tady ve Zlíně vůbec neznám a s kočárem se mi teda moc nechce hledat nějaký krámek v clém zlíně).
Teď mi dala babička dýni, takovou malou tak jí zkusíme naporcovat do mražáku, ještě sem tam máme vlastní brambory (teda od známých), ale to je prostě všechno.
Já teda bych to chtěla dělat tak, že bych uvařila brambor a do toho dala tu skleničku, brambor bych jen rozmačkala - aby to nebylo úplně hladké. Ale uvidím. Ještě jsem to poslala k ledu, sice malá baštila pěkně lžičkou, ale chtěla jen mrkev, takže proto jsem i přestala, přečetla jsem si kde co o příkrmech a dříve než v polovině února znovu nezačnu.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
19.1.11 11:33

Haninac: Sliz zalepí flees, ten pak neprosakuje. Což u svrchňáků nevadí, ale u separaček je to problém.

Já nejsem apriori bio a eko osoba. Ale kvůli miminku bych snad i hřbet k záhonku ohnula, když už máme ty látkový plíny a zaručeně ergonomickej šátek 8-)
Hergot to mě štvete, tak já teda půjdu odpoledne vykydat ty králíky a navozím to do zahrádky a pak si tam kus zreju, no. :roll: Co všechno bych tam jako měla naset??? :oops:

• Citovat
  • Upravit
29730
19.1.11 11:34
lenholka píše:
asha píše:
Brunifid píše:
jee no jakto ze ne z lidlu?? tam meli vzdycky zeleninu peknou… ted se dozvim neco co bych radsi nevedela :think:

Jo neni to tak davno, co byla v Nemecku afera se zeleninou z Lidlu…byla tak trochu toxicka. A ta nejhezci je nejpodezrejejsi, to je naprany chemii…normalni zelenina takhle nevypada.

Jinak jsou sklenicky, co chutnaji i mne :mrgreen: A nejvetsi humus jsme privezli z Nemecka…od Nestle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.1.11 11:42
asha píše:
lenholka píše:
asha píše:
Brunifid píše:
jee no jakto ze ne z lidlu?? tam meli vzdycky zeleninu peknou… ted se dozvim neco co bych radsi nevedela :think:

Jo neni to tak davno, co byla v Nemecku afera se zeleninou z Lidlu…byla tak trochu toxicka. A ta nejhezci je nejpodezrejejsi, to je naprany chemii…normalni zelenina takhle nevypada.

Jinak jsou sklenicky, co chutnaji i mne :mrgreen: A nejvetsi humus jsme privezli z Nemecka…od Nestle :poblion:

Tak tu skleničku bych chtěla vidět..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.1.11 11:43

V Nemecku je furt nejaka afera :lol:

Asho to mas zase pravdu,to jooo…ja budu na Biu ze zacatku,ale urcite ne do roka…ja tady nemam problem se zeleninou primo z farem,ale taky se ti kazdej nerpizna,ze nehnoji apod.....jsem ted v akci koupila nejake male sklenicky - jedna stala 15,–
Ja ani nevim jake ceny jsou normalni :lol: budu muset jit na to kouknout poradne do obchodu :lol:
Ja jinak miluju presnidavky,ale musej byt od hame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí