Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
18.1.11 20:36
asha píše:
Ahoj!

Mahjo, to je fakt dobry, ten extendor! :palec:

A ja premyslim, kde neco nakoupim, akutne potrebuju separacky, z tech BM ma B. cerveny zadek :-? Ale kupovat jen separacky se mi nechce a nikam jezdit taky ne, B. je nakrapany.
Ivca je asi porad nema na sklade, co? :mrgreen:

K tem nositkum..jak dlouha je cekacka na to Skaldino? A vyber latek je jen po mailu?

Ivi, prosimte, ty vicevrstevny pliny maji bambus i bavlna stejny rozmer? Ta bavlna se mi zda mala, na B. necelych 11 kilo ji sotva zabalim (kalhotkovy sklad) :-( )

Díky :oops: :oops: :oops:
Katy říkala, že čekačka na to skaldino tak půl roku!

Existuje ještě nějaké nosítko batolecí podobné Becu, myslím s tou „mezikapsou“? Asi ne, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.1.11 20:37
Mahja píše:
careynka píše:
Mirii píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Mam tam cenu 180, ale klidne ji streloim za 150,– :-D
tak strel, tuhle jeste nemam :-D
Ale že je ve vnitř krásně chundelatá :-)

To teda jo :lol: jenom nechapu proc za ni chteji takovou palku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.1.11 20:37
Mahja píše:Super, na takovou tu zkoušku mi to přijde zbytečné kupovat, abych to zničila......
Tříkroký cikcak? Tak to nevím :nevim: co je, ale různé šírky tam mám, tak něco vyzkouším…

Koukni se sem
Tam je několik střihů a dobře popsané návody. Já jsem to jako začátečník pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.1.11 20:39

Mahjo pul roku je teda mazec…a platis predem? :lol: Tak to abych si ho uz ted objednala :lol:

Nikdo mi neodpovedel to nositko blue bear nekdo mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.1.11 20:41

Mahjo a beco je zase co? Ja jsem v tomhle fakt tatar :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
18.1.11 20:51
Mirii píše:
Mahjo a beco je zase co? Ja jsem v tomhle fakt tatar :oops:

Tak to nevím, jestli platila dřív, to ti neřeknu, co se musíš zeptat Katy.
Beco nosítka jsou tato http://www.vbavlnce.cz/…rfly-ii.html
První jsem měla Manducu, to té jsem uvrtala Katy, která ji u mě viděla. Pak jsem zkusila to Beco, to mi teda sedělo lépe na ramenou, je to uzší, popruhy z Manducy, kdybych je neměla spojené, tak mi neustále padají z ramen.
A to Beco nosítko, má mezi tvým tělem a tělem dítěte ještě, jednu vrstvu látky - dítě můžeš přendat i v nosítku třeba druhé osobě, aniž bys ho vytahovala a přijde mi jistější, když si ho přendáváš na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
18.1.11 20:52
Achdarek píše:
Mahja píše:Super, na takovou tu zkoušku mi to přijde zbytečné kupovat, abych to zničila......
Tříkroký cikcak? Tak to nevím :nevim: co je, ale různé šírky tam mám, tak něco vyzkouším…
Koukni se sem
Tam je několik střihů a dobře popsané návody. Já jsem to jako začátečník pochopila.

Díky moc! To zas mám co pročítat, je tam toho hodně. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.1.11 20:53
Mirii píše:
Pomeranca - ja ti nevim, to je asi tou sorou lidi co satkuji,latkuji, psovodi :-D jsem driv chodila do jedne uzavrene skupiny,ale proste mi tam moc mamin nesedlo…a ted jsem zase v jedne uzavrene skupine a zase mi moc nesedej :lol: - ja moc nejsem na ty maminky co do nebe blahorecej vibrujicim lehatkum,choditkum,granulovanym cajum a proste buh vi cemu :nevim: vsemu jeste…a tady se sesla proste banda mamin co jsou dost prirodni :-D ,studovane ( jako ohledne deti :lol: ) proste nevim jak to napsat,ale tady mi maminy sedi :srdce: :kytka:

ty brdo!! jeste ze sem nechodej :mrgreen: ja se tam o prirodnich vecech vubec nezminuju ptz tam na to nikdo nereaguje :lol: a celkove jsem si zvykla ze na me lidi, i doma dost divne koukaj… zrovna tudle na me chlap jestli jsem se tak zazrala do ekologie ci co… no tak jsme hodili rec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.1.11 21:00

Asho na Skaldino čekačka cca půl roku. Výběr látek přes email, já ale byla osobně, bydlím kousek od Petry co nosidla šije.
S Beco nemám zkušenost, ale dle mě to není batolecí nostíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.1.11 21:01

Tuším že Beco má Ivča, ta by teda mohla napsat, zda je fakt batolecí a nebo ne. Já podle fotek mám pocit, že batolecí fakt není, že není tak široké jak batolecí nosítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.1.11 21:04

Jako Beco urcite ne, mam pocit, ze je to patentovany. Pal roku…ty jo, do toho asi nepujdu.

Mirii a ty mas krabice viskozek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.1.11 21:06

Holky dotaz. jaké máte zkušenosti s tréninkovými kalhotkami. U Tobíka jsem se bez nich obešla. U Poli nevím. Ale moc se mi líbí ty natahovací flísáčky, co jsem Polince ušila. A tak přemýšlím, zda jim nevšít nějaké savé jádro, aby něco málo zadržely. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
18.1.11 21:07

Katy, a ty už to skaldino používáš? že se u popisu píše, že je od tří let… ale moc se mi líbí, bych ho chtěla taky. jenže neluši jsou tři měsíce místo roků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.1.11 21:07

asho kratší čekačka je určitě na tu Pandu a Blue bear.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.1.11 21:09
zuzanecka81 píše:
Katy, a ty už to skaldino používáš? že se u popisu píše, že je od tří let… ale moc se mi líbí, bych ho chtěla taky. jenže neluši jsou tři měsíce místo roků :lol:

Zuzi používám, Eli je na svůj věk dlouhá. Ale dle mě jde běžně používat na normální rok a půl staré děti. Navíc u SKaldina je fakt dost dobré to prodloužení zádového panelu tím zipem tak jak u Manducy, tak že teď ho máme ještě zapnuté a až ještě trošku více povyroste, tak už rozepnem panel a bude zádova opěrka zase delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure