Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:
Ahoj!Mahjo, to je fakt dobry, ten extendor!
A ja premyslim, kde neco nakoupim, akutne potrebuju separacky, z tech BM ma B. cerveny zadek
Ale kupovat jen separacky se mi nechce a nikam jezdit taky ne, B. je nakrapany.
Ivca je asi porad nema na sklade, co?K tem nositkum..jak dlouha je cekacka na to Skaldino? A vyber latek je jen po mailu?
Ivi, prosimte, ty vicevrstevny pliny maji bambus i bavlna stejny rozmer? Ta bavlna se mi zda mala, na B. necelych 11 kilo ji sotva zabalim (kalhotkovy sklad))
Díky
![]()
Katy říkala, že čekačka na to skaldino tak půl roku!
Existuje ještě nějaké nosítko batolecí podobné Becu, myslím s tou „mezikapsou“? Asi ne, co? ![]()
Mahja píše:careynka píše:Ale že je ve vnitř krásně chundelatáMirii píše:tak strel, tuhle jeste nemam
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Mam tam cenu 180, ale klidne ji streloim za 150,–
To teda jo
jenom nechapu proc za ni chteji takovou palku ![]()
Mahja píše:Super, na takovou tu zkoušku mi to přijde zbytečné kupovat, abych to zničila......
Tříkroký cikcak? Tak to nevímco je, ale různé šírky tam mám, tak něco vyzkouším…
Koukni se sem
Tam je několik střihů a dobře popsané návody. Já jsem to jako začátečník pochopila.
Mahjo pul roku je teda mazec…a platis predem?
Tak to abych si ho uz ted objednala ![]()
Nikdo mi neodpovedel to nositko blue bear nekdo mate?
Mirii píše:
Mahjo a beco je zase co? Ja jsem v tomhle fakt tatar
Tak to nevím, jestli platila dřív, to ti neřeknu, co se musíš zeptat Katy.
Beco nosítka jsou tato http://www.vbavlnce.cz/…rfly-ii.html
První jsem měla Manducu, to té jsem uvrtala Katy, která ji u mě viděla. Pak jsem zkusila to Beco, to mi teda sedělo lépe na ramenou, je to uzší, popruhy z Manducy, kdybych je neměla spojené, tak mi neustále padají z ramen.
A to Beco nosítko, má mezi tvým tělem a tělem dítěte ještě, jednu vrstvu látky - dítě můžeš přendat i v nosítku třeba druhé osobě, aniž bys ho vytahovala a přijde mi jistější, když si ho přendáváš na záda.
Achdarek píše:Mahja píše:Super, na takovou tu zkoušku mi to přijde zbytečné kupovat, abych to zničila......Koukni se sem
Tříkroký cikcak? Tak to nevímco je, ale různé šírky tam mám, tak něco vyzkouším…
Tam je několik střihů a dobře popsané návody. Já jsem to jako začátečník pochopila.
Díky moc! To zas mám co pročítat, je tam toho hodně. ![]()
Mirii píše:
Pomeranca - ja ti nevim, to je asi tou sorou lidi co satkuji,latkuji, psovodijsem driv chodila do jedne uzavrene skupiny,ale proste mi tam moc mamin nesedlo…a ted jsem zase v jedne uzavrene skupine a zase mi moc nesedej
- ja moc nejsem na ty maminky co do nebe blahorecej vibrujicim lehatkum,choditkum,granulovanym cajum a proste buh vi cemu
vsemu jeste…a tady se sesla proste banda mamin co jsou dost prirodni
,studovane ( jako ohledne deti
) proste nevim jak to napsat,ale tady mi maminy sedi
![]()
ty brdo!! jeste ze sem nechodej
ja se tam o prirodnich vecech vubec nezminuju ptz tam na to nikdo nereaguje
a celkove jsem si zvykla ze na me lidi, i doma dost divne koukaj… zrovna tudle na me chlap jestli jsem se tak zazrala do ekologie ci co… no tak jsme hodili rec ![]()
Asho na Skaldino čekačka cca půl roku. Výběr látek přes email, já ale byla osobně, bydlím kousek od Petry co nosidla šije.
S Beco nemám zkušenost, ale dle mě to není batolecí nostíko.
Tuším že Beco má Ivča, ta by teda mohla napsat, zda je fakt batolecí a nebo ne. Já podle fotek mám pocit, že batolecí fakt není, že není tak široké jak batolecí nosítka.
Jako Beco urcite ne, mam pocit, ze je to patentovany. Pal roku…ty jo, do toho asi nepujdu.
Mirii a ty mas krabice viskozek?
Holky dotaz. jaké máte zkušenosti s tréninkovými kalhotkami. U Tobíka jsem se bez nich obešla. U Poli nevím. Ale moc se mi líbí ty natahovací flísáčky, co jsem Polince ušila. A tak přemýšlím, zda jim nevšít nějaké savé jádro, aby něco málo zadržely. ![]()
Katy, a ty už to skaldino používáš? že se u popisu píše, že je od tří let… ale moc se mi líbí, bych ho chtěla taky. jenže neluši jsou tři měsíce místo roků ![]()
zuzanecka81 píše:
Katy, a ty už to skaldino používáš? že se u popisu píše, že je od tří let… ale moc se mi líbí, bych ho chtěla taky. jenže neluši jsou tři měsíce místo roků
Zuzi používám, Eli je na svůj věk dlouhá. Ale dle mě jde běžně používat na normální rok a půl staré děti. Navíc u SKaldina je fakt dost dobré to prodloužení zádového panelu tím zipem tak jak u Manducy, tak že teď ho máme ještě zapnuté a až ještě trošku více povyroste, tak už rozepnem panel a bude zádova opěrka zase delší.