Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:
Tuším že Beco má Ivča, ta by teda mohla napsat, zda je fakt batolecí a nebo ne. Já podle fotek mám pocit, že batolecí fakt není, že není tak široké jak batolecí nosítka.
Batolecí není, vždyť ho mám, ale uvažovala jsem , že bych k bederáku našila nějaké popruhy na nožky, aby nevisely dolů.....
Mahja píše:careynka píše:Ale že je ve vnitř krásně chundelatáMirii píše:tak strel, tuhle jeste nemam
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Mam tam cenu 180, ale klidne ji streloim za 150,–
chundelata, to slovo mi evokuje neco jinyho nez plinku
co to je??
Mahja píše:Katy2 píše:
Tuším že Beco má Ivča, ta by teda mohla napsat, zda je fakt batolecí a nebo ne. Já podle fotek mám pocit, že batolecí fakt není, že není tak široké jak batolecí nosítka.Jo jo, to tuším řešili i na nosenideti.cz, jak udělat aby nožky nevisely, tehdy to teda řešili myslím u manducy, ale to je vlastně fuk u čeho to bylo.
Batolecí není, vždyť ho mám, ale uvažovala jsem , že bych k bederáku našila nějaké popruhy na nožky, aby nevisely dolů.....
careynka píše:Mahja píše:chundelata, to slovo mi evokuje neco jinyho nez plinkucareynka píše:Ale že je ve vnitř krásně chundelatáMirii píše:tak strel, tuhle jeste nemam
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Mam tam cenu 180, ale klidne ji streloim za 150,–co to je??
No, myslela jsem to, že je taková chlupatá, hebká jako plyšák. ![]()
Hmm sakra nejde to vložit odkaz, teda jde ale hází to na hlavní stránku diskuze.
Tak že je to v sekci tvoříme a název diskuze je Manduca jako batolecí nosítko? je to hned na první stránce
Katy2 píše:
asho kratší čekačka je určitě na tu Pandu a Blue bear.
Ale ty nemaji ty prodluzovaci zada, ne? Panda se mi docela libi…
Katy2 píše:Mahja píše:Katy2 píše:
Tuším že Beco má Ivča, ta by teda mohla napsat, zda je fakt batolecí a nebo ne. Já podle fotek mám pocit, že batolecí fakt není, že není tak široké jak batolecí nosítka.Jo jo, to tuším řešili i na nosenideti.cz, jak udělat aby nožky nevisely, tehdy to teda řešili myslím u manducy, ale to je vlastně fuk u čeho to bylo.
Tak popruhy na nohy uz jsem taky u nejakyho nositka videla…
asha píše:Katy2 píše:Ale ty nemaji ty prodluzovaci zada, ne? Panda se mi docela libi…
asho kratší čekačka je určitě na tu Pandu a Blue bear.
Blue bear určitě ne, toho jsem měla doma na zkoušku. A Panda nevím.
![]()
Mahja píše:careynka píše:No, myslela jsem to, že je taková chlupatá, hebká jako plyšák.Mahja píše:chundelata, to slovo mi evokuje neco jinyho nez plinkucareynka píše:Ale že je ve vnitř krásně chundelatáMirii píše:tak strel, tuhle jeste nemam
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Mam tam cenu 180, ale klidne ji streloim za 150,–co to je??
vsak to by sedelo
dobre, nebudu to dal rozpitvavat
muzu si ji teda vzit??
Příspěvek upraven 18.01.11 v 21:25
holky co je to za matros na vkladacce u Itti bitti? ta je super, je uuuuplne sucha i kdyz plinka je nacucana, u jiny plinky jsem to nevidela ![]()
asha píše:
U BB se mi nelibi ty latky. Ja bych brala Skaldino konika
No Skaldino si můžeš vybrat jaké chceš, Petra pošle fotky emailem jaké látky jsou k dispozici a ty si vybereš a vybereš si i motiv jaký chceš. Tak že koníka, myšku, prostě to na co si vzopomeneš. Dělá fakt kde co. Jen teda ta čekačka, fakt minimálně půl roku. Já objednávala v květnu a hotové bylo začátek listopadu. ![]()
Katy2 píše:asha píše:No Skaldino si můžeš vybrat jaké chceš, Petra pošle fotky emailem jaké látky jsou k dispozici a ty si vybereš a vybereš si i motiv jaký chceš. Tak že koníka, myšku, prostě to na co si vzopomeneš. Dělá fakt kde co. Jen teda ta čekačka, fakt minimálně půl roku. Já objednávala v květnu a hotové bylo začátek listopadu.
U BB se mi nelibi ty latky. Ja bych brala Skaldino konika
No nazdar a pak zjistim, ze uz ho neunesu…