Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
18.1.11 19:13
Brunifid píše:
Mahja píše:
Díky. :oops:
Tak bych se chtěla vrhnout na nějakou plínu, chtěla bych zkusit něco ze starčích froté ručníků, něco na způsob Pastelky HD, ale nevím jak na to… :think:
A Ty vlastníš šicí stroj? Že já se na něm pořádně nenaučila, teď by se mi to hodilo :cry: Na ŠD jsou prý nějaké střihy, já na to nekoukala, tomu nerozumím. :oops:

jj, je tam jeden, ten frknu tchyni, at mi to spichne, kdyz je svadlena :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
18.1.11 19:18
Brunifid píše:
Mahja píše:
Díky. :oops:
Tak bych se chtěla vrhnout na nějakou plínu, chtěla bych zkusit něco ze starčích froté ručníků, něco na způsob Pastelky HD, ale nevím jak na to… :think:
A Ty vlastníš šicí stroj? Že já se na něm pořádně nenaučila, teď by se mi to hodilo :cry: Na ŠD jsou prý nějaké střihy, já na to nekoukala, tomu nerozumím. :oops:

Šicí stroj jsem koupila před rokem, Singerku za 12stovek, to jen, abych něco mohla opravit, zůžit a tak. V ruce se takové věci moc nedají dělat.
Jo, malému jsem akorát ušila kolem celé postýlky mantinely, ale to je lehké, to se šije jenom rovně :mrgreen:

Holky, a když šijete ty plenky, tak používáte normální gumičky nebo ty z těch šijem dětem, protože ty se mi moc na to halabala šití kupovat nechtějí.
Na jiné plíny si netroufnu, nemám ani patenky a kleštičky, a když to fakt neumím, tak to ani kupovat nebudu, jóoo jiná by byla, kdybych na to šikovná byla a šlo mi to, ale na Pastelky v mé verzi bych chtěla zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
18.1.11 19:22
pomeranca píše:
Mahja: já to nemyslela zle, taky se občas ztrácím, když to rychle přibývá, ale mě je tu s váma tak dobře (konečně pocit, že někam patřím :oops: )A jsi dobrá že sis troufla na extendor, já zvládnu akorát přišít knoflík… no možná toho zvládnu víc, ale nějak nemám odvahu se do něčeho pustit… :roll: to už radši pletení, sbírám odvahu na vlňáky :dance:

Já to od tebe ani špatně nevzala :kytka:
Někdy holky tak jedete, že to nejde ani pořádně sledovat, to bych tady musela pořád sedět.
Koukala jsem, že tady probíráte i nosítka. Ale odkazy jsem už zpětně neobjevila…
Tak mi to tady někdy uniká…soráč :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
18.1.11 19:33
petka.konecna píše:
A tots bots nám protíká bokem už od narození, tak tu taky prodávám :)

Fakt? Tu ještě nemám, ale koukala jsem na ně a líbily se mi. :think:

• Citovat
  • Upravit
10170
18.1.11 19:36

Ad šití - já jsem si taky myslela, že nic ušít nevzládnu a jak to jde. Jako je to křivý, čouhají z toho nitě, ale funční plenky to jsou. Jak šiju z froté ručníků, tak savost nic moc, jsou objemné, ale naučit se na tom dá.
Střih - zkoušela jsem něco stáhnout, ale nakonec mi přišlo nejlepší natáhnout oblíbenou plenku na korkovou nástěnku a překreslit na papír resp samolepící tapetu. Zkouším všechno možné, otáčení švy i lemování. Ještě zdaleka jsem nezkusila co všechno stroj umí. Mám starou veritasku kupovanou pouze za účelem šití závěsů a polštářků do dětského pokoje (prostě rovné šití)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.1.11 19:37
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
Fakt? Tu ještě nemám, ale koukala jsem na ně a líbily se mi. :think:

taky máš pocit, že musíš vyzkoušet (skoro) všechny plínky :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.1.11 19:41
pomeranca píše:
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
taky máš pocit, že musíš vyzkoušet (skoro) všechny plínky :mrgreen: ?

Taky jsme ten pocit měla, ale už si vybírám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.1.11 19:44
Brunifid píše:
petka.konecna píše:

Já jsem si prvně myslela že je to tím že je jednovelikostní a na malé když byla malá :mrgreen: to moc viselo, tak jsem jí schovala a vytáhla jak měla 4m a je to pořád stejné - tak nevím asi má moje modelka divné nožičky :)

• Citovat
  • Upravit
19494
18.1.11 19:44

petko a kterou tu tots bots? ja mam AIO a jsem s ni nadmiru spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.1.11 19:48
careynka píše:

Mám tuhle http://www.4babies.cz/…nka-0-914914 - to není AIO ale kapsovka.

• Citovat
  • Upravit
19494
18.1.11 19:51
petka.konecna píše:
careynka píše:

tak ja mam tu easyfit, jakej je mezi nima rozdil uvnitr? ta easy ma jen dlouho vkladacku frote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.1.11 19:57
careynka píše:
petka.konecna píše:
careynka píše:
tak ja mam tu easyfit, jakej je mezi nima rozdil uvnitr? ta easy ma jen dlouho vkladacku frote

Mám dlouhou vkládačku, pak krátkou a ještě je tam kapsa na vycpání :) - ale i když jsem to vycpala nebo nevycpala a dala jen tak, tak jí to u nožiček odstávalo a tudíž vajičina protékala. Tak nevím :nevim: nám prostě nesedí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4742
18.1.11 20:01
Achdarek píše:
Ad šití - já jsem si taky myslela, že nic ušít nevzládnu a jak to jde. Jako je to křivý, čouhají z toho nitě, ale funční plenky to jsou. Jak šiju z froté ručníků, tak savost nic moc, jsou objemné, ale naučit se na tom dá.
Střih - zkoušela jsem něco stáhnout, ale nakonec mi přišlo nejlepší natáhnout oblíbenou plenku na korkovou nástěnku a překreslit na papír resp samolepící tapetu. Zkouším všechno možné, otáčení švy i lemování. Ještě zdaleka jsem nezkusila co všechno stroj umí. Mám starou veritasku kupovanou pouze za účelem šití závěsů a polštářků do dětského pokoje (prostě rovné šití)

Achadarku, a nakupuješ na ŠD? A co gumičky, neva, když na to učení použiji normální, ne?
Jo, a myslíš, ptám se zkušené :-) , můžu na to přišítí té gumičky pou žít takový ten „cik cak“ steh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
18.1.11 20:04
petka.konecna píše:
careynka píše:

Tak ty se mi taky líbily, původně jsem je chtěla jako AIO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.1.11 20:07

Peti a zkousela si tu toots boots zmensit? Ja je teda zacala davat az po prvnim roce Denisky,pac jsem driv nelatkovala…mela jsem tusim 4 a jako pro tchyni ci manzela idealni :palec: ,musela se teda vzdycky jeste dovycpat,ale tusim mi ani nikdy neprotekla. Ted mam tusim jeste dve ci tri na prodej,ale jako kdyz je neprodam,tak nehrotim,pac je pak zase bude aspon pouzivat tchyne ci manza kdyz nebudu doma :lol: Po objeveni merinostar a finske kapsovky uz teda tots bots nepouzivam,ale to uz ani fuzzi bunz :lol: ,proste uz jsem rozmlsana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure