Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholko stejne nechapu jak muzes zapomenout jake pleny sis objednala
Ja je mam v CR nekdy od konce prosince a porad moc dobre vim jake vzory a barvy na me cekaji
bych ti to vyjmenovala i kdybys me o pulnoci vzbudila ![]()
Mirii píše:
lenholko stejne nechapu jak muzes zapomenout jake pleny sis objednalaJa je mam v CR nekdy od konce prosince a porad moc dobre vim jake vzory a barvy na me cekaji
bych ti to vyjmenovala i kdybys me o pulnoci vzbudila
hm tak to u me nehrozi
hlavne ja toho ted objednavala mraky, ne jenom anavy,tak asi tim to je jinak ted kdyz je mam doma tak taky vim jaky vzory mam doma, proste mi to nedocvaklo podle me tim, ze jsem porad hlidala kdy se tam objevej moje vytouzeny prouzky no a jedny tam byly tak jsem necekala, nemyslela, objednala ![]()
ivuska.h píše:lenholka píše:Klidně vyměníme…Mirii píše:ja myslim, ze jsou jen objednany, platba jim podle me dorazi zitra nebo pozitri ale to je blby delat v tom bordel, uz takhle to maj..
Lenholko a to uz mas na ceste nebo jen objednane?
fakticky?? jeeeeeee
no tak ja si neco vyberu a pisnu ti SZ… to je baaaajo ![]()
koukam ze na anavy maji taky vzor busilis… jsem si zrovna objednala na sijemdetem tu jejich soupravicku… saticky s kalhotkama ve stejnym vzoru
![]()
Mirii - to je mi jasné že tady se sketchema neuspěju, stejně tak jako s hnuskama
- mám ještě půl balíků hnusek Bella velikost 3 a půl balíku pamersek velikosti 3 a malá mi z nich teda vyrůstá i když jsou do 9 kg (má necelých 8kg). Jsem si myslela že je spotřebuju za měsíc na dovolené, ale ono houby, budu muset jít koupit 4 ![]()
Příspěvek upraven 17.01.11 v 14:49
lenholka píše:petka.konecna píše:a nejen novy… lidi se jich hromadne zbavujou, ja uz je taky strelila
Tak jsem chtěla otestovat sketch plínky (dostala jsem je, mám 3) a jdou hned z domu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dala jsem to malé na dupku, zapnula jsem to, položila jsem pod ní flís haipa daipa svrchňáky a než jsem stihla zapnout jeden patentek tak svrchňáky durch mokré … takže plína letěla do kýblu, další dvě zase do skříně, špinavou vyperu a budu doufat že se mi je podaří střelit. Ale jak tak sleduju aukro a nabídku plen, tak tam jsou pomalu jen ty sketch …
![]()
tak ty nepoužité vrať, pokud je to přes eshop
Alpaka píše:lenholka píše:tak ty nepoužité vrať, pokud je to přes eshoppetka.konecna píše:a nejen novy… lidi se jich hromadne zbavujou, ja uz je taky strelila
Tak jsem chtěla otestovat sketch plínky (dostala jsem je, mám 3) a jdou hned z domu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dala jsem to malé na dupku, zapnula jsem to, položila jsem pod ní flís haipa daipa svrchňáky a než jsem stihla zapnout jeden patentek tak svrchňáky durch mokré … takže plína letěla do kýblu, další dvě zase do skříně, špinavou vyperu a budu doufat že se mi je podaří střelit. Ale jak tak sleduju aukro a nabídku plen, tak tam jsou pomalu jen ty sketch …
![]()
My jsme je dostaly přes pár lidí se to dostalo aý k nám, a myslím že nové úplně nejsou, ale to fakt nevím. Nepátrám, snad je prodám ![]()
lenholka píše:
koukam ze na anavy maji taky vzor busilis… jsem si zrovna objednala na sijemdetem tu jejich soupravicku… saticky s kalhotkama ve stejnym vzoru![]()
Po tom jsme taky toužila. Udržela jsem se na uzdě. ![]()
Achdarek píše:lenholka píše:Po tom jsme taky toužila. Udržela jsem se na uzdě.
koukam ze na anavy maji taky vzor busilis… jsem si zrovna objednala na sijemdetem tu jejich soupravicku… saticky s kalhotkama ve stejnym vzoru![]()
no ja na to koukam uz asi 3 mesice
porad jsem odolavala… ale prisly prasule z prace za nevybranou dovolenou, tak bylo jasno ![]()
Mirii píše:
Careynko tak jestli ti bude ochotna sit pleny,tak mas teda zlatou tchyni
sama se nabidla
sije pro deti do jednoho eshopu
tak si rozsiri sortiment
lenholka píše:Achdarek píše:no ja na to koukam uz asi 3 mesicelenholka píše:Po tom jsme taky toužila. Udržela jsem se na uzdě.
porad jsem odolavala… ale prisly prasule z prace za nevybranou dovolenou, tak bylo jasno
Já jsem je v září viděla u Terky na živo a jsou fakt krásné. Má tam tady těch šatiček jednu celou skříň ![]()
Nemáte někdo zkušenost s těmito vlňáčky - http://www.sijemdetem.cz/…en%C3%A9-iva ?
petka.konecna píše:
Nemáte někdo zkušenost s těmito vlňáčky - http://www.sijemdetem.cz/…en%C3%A9-iva ?
Petko s těmi teda přímo ne, ale obecně dle mě jsou pletené nejlepší držáky a tudiž je mám nejraději. Tak že já bych je brala. ![]()
Uvažuji nad nima. Já jen nevím, jak mám změřit výšku sedu a další rozměry.
Zkusim příště říct gynekologovi, zda by to na UZ nedal. ![]()
Alpaka píše:
Uvažuji nad nima. Já jen nevím, jak mám změřit výšku sedu a další rozměry.Zkusim příště říct gynekologovi, zda by to na UZ nedal.