Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
17.1.11 14:25

lenholko stejne nechapu jak muzes zapomenout jake pleny sis objednala :lol: Ja je mam v CR nekdy od konce prosince a porad moc dobre vim jake vzory a barvy na me cekaji :lol: bych ti to vyjmenovala i kdybys me o pulnoci vzbudila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.1.11 14:41
Mirii píše:
lenholko stejne nechapu jak muzes zapomenout jake pleny sis objednala :lol: Ja je mam v CR nekdy od konce prosince a porad moc dobre vim jake vzory a barvy na me cekaji :lol: bych ti to vyjmenovala i kdybys me o pulnoci vzbudila :lol:

hm tak to u me nehrozi :lol: hlavne ja toho ted objednavala mraky, ne jenom anavy,tak asi tim to je jinak ted kdyz je mam doma tak taky vim jaky vzory mam doma, proste mi to nedocvaklo podle me tim, ze jsem porad hlidala kdy se tam objevej moje vytouzeny prouzky no a jedny tam byly tak jsem necekala, nemyslela, objednala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.1.11 14:42
ivuska.h píše:
lenholka píše:
Mirii píše:
Lenholko a to uz mas na ceste nebo jen objednane?
ja myslim, ze jsou jen objednany, platba jim podle me dorazi zitra nebo pozitri ale to je blby delat v tom bordel, uz takhle to maj..
Klidně vyměníme…

fakticky?? jeeeeeee :lol: no tak ja si neco vyberu a pisnu ti SZ… to je baaaajo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.1.11 14:43

koukam ze na anavy maji taky vzor busilis… jsem si zrovna objednala na sijemdetem tu jejich soupravicku… saticky s kalhotkama ve stejnym vzoru :huban: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.1.11 14:49

Mirii - to je mi jasné že tady se sketchema neuspěju, stejně tak jako s hnuskama :) - mám ještě půl balíků hnusek Bella velikost 3 a půl balíku pamersek velikosti 3 a malá mi z nich teda vyrůstá i když jsou do 9 kg (má necelých 8kg). Jsem si myslela že je spotřebuju za měsíc na dovolené, ale ono houby, budu muset jít koupit 4 :)

Příspěvek upraven 17.01.11 v 14:49

• Citovat
  • Upravit
81481
17.1.11 14:49
lenholka píše:
petka.konecna píše:
Tak jsem chtěla otestovat sketch plínky (dostala jsem je, mám 3) a jdou hned z domu :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:Dala jsem to malé na dupku, zapnula jsem to, položila jsem pod ní flís haipa daipa svrchňáky a než jsem stihla zapnout jeden patentek tak svrchňáky durch mokré … takže plína letěla do kýblu, další dvě zase do skříně, špinavou vyperu a budu doufat že se mi je podaří střelit. Ale jak tak sleduju aukro a nabídku plen, tak tam jsou pomalu jen ty sketch … :roll: :roll:
a nejen novy… lidi se jich hromadne zbavujou, ja uz je taky strelila :pankac:

tak ty nepoužité vrať, pokud je to přes eshop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.1.11 14:52
Alpaka píše:
lenholka píše:
petka.konecna píše:
Tak jsem chtěla otestovat sketch plínky (dostala jsem je, mám 3) a jdou hned z domu :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:Dala jsem to malé na dupku, zapnula jsem to, položila jsem pod ní flís haipa daipa svrchňáky a než jsem stihla zapnout jeden patentek tak svrchňáky durch mokré … takže plína letěla do kýblu, další dvě zase do skříně, špinavou vyperu a budu doufat že se mi je podaří střelit. Ale jak tak sleduju aukro a nabídku plen, tak tam jsou pomalu jen ty sketch … :roll: :roll:
a nejen novy… lidi se jich hromadne zbavujou, ja uz je taky strelila :pankac:
tak ty nepoužité vrať, pokud je to přes eshop

My jsme je dostaly přes pár lidí se to dostalo aý k nám, a myslím že nové úplně nejsou, ale to fakt nevím. Nepátrám, snad je prodám :-?

• Citovat
  • Upravit
10170
17.1.11 14:52
lenholka píše:
koukam ze na anavy maji taky vzor busilis… jsem si zrovna objednala na sijemdetem tu jejich soupravicku… saticky s kalhotkama ve stejnym vzoru :huban: :mrgreen:

Po tom jsme taky toužila. Udržela jsem se na uzdě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.1.11 15:01
Achdarek píše:
lenholka píše:
koukam ze na anavy maji taky vzor busilis… jsem si zrovna objednala na sijemdetem tu jejich soupravicku… saticky s kalhotkama ve stejnym vzoru :huban: :mrgreen:
Po tom jsme taky toužila. Udržela jsem se na uzdě. :mrgreen:

no ja na to koukam uz asi 3 mesice :lol: porad jsem odolavala… ale prisly prasule z prace za nevybranou dovolenou, tak bylo jasno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.1.11 15:14
Mirii píše:
Careynko tak jestli ti bude ochotna sit pleny,tak mas teda zlatou tchyni :palec:

sama se nabidla :-D sije pro deti do jednoho eshopu :-) tak si rozsiri sortiment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.1.11 15:27
lenholka píše:
Achdarek píše:
lenholka píše:
Po tom jsme taky toužila. Udržela jsem se na uzdě. :mrgreen:
no ja na to koukam uz asi 3 mesice :lol: porad jsem odolavala… ale prisly prasule z prace za nevybranou dovolenou, tak bylo jasno :mrgreen:

Já jsem je v září viděla u Terky na živo a jsou fakt krásné. Má tam tady těch šatiček jednu celou skříň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.1.11 15:35

Nemáte někdo zkušenost s těmito vlňáčky - http://www.sijemdetem.cz/…en%C3%A9-iva ?

• Citovat
  • Upravit
51750
17.1.11 15:38
petka.konecna píše:
Nemáte někdo zkušenost s těmito vlňáčky - http://www.sijemdetem.cz/…en%C3%A9-iva ?

Petko s těmi teda přímo ne, ale obecně dle mě jsou pletené nejlepší držáky a tudiž je mám nejraději. Tak že já bych je brala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.1.11 15:41

Uvažuji nad nima. Já jen nevím, jak mám změřit výšku sedu a další rozměry. :think: Zkusim příště říct gynekologovi, zda by to na UZ nedal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.1.11 15:43
Alpaka píše:
Uvažuji nad nima. Já jen nevím, jak mám změřit výšku sedu a další rozměry. :think: Zkusim příště říct gynekologovi, zda by to na UZ nedal. :lol:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: Hele to se bude asi blbě meřit. Když tak řekni gynekologovi ať nezapomene připočítat ten balík plín co bude mít malá na zadku. :mrgreen: Píšu malá, protože to určitě bude holčička. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure